BILLEDBEHANDLINGS-LØSNINGER TIL ERHVERVSBRUG

Oplev, hvordan Epsons partnerløsninger udnytter vores printere, multifunktionsprodukter (MFP'er) og dokumentscannere optimalt, så de opfylder behovene hos kunderne fra små og mellemstore virksomheder til store selskaber og kan tilpasses, så de kan opfylde behovene på vertikale markeder.

KONTAKT OS

Et bredt udvalg af løsninger til alle typer erhverv

Epsons enheder er kompatible med softwaretjenester og -løsninger, der virkelig kan hjælpe med at forbedre din organisations arbejdsprocesser, styre omkostningerne, sætte skub i effektiviteten og gøre det nemt at integrere enheder i stadigt skiftende miljøer.

FLÅDESTYRING

MOBIL UDSKRIVNING

MOBIL SCANNING

DOKUMENT­REGISTRERING

DOKUMENTSTYRING OG WORKFLOW

STYRING AF DOKUMENT­UDSKRIVNING

SYSTEMKOMPATIBILITET

Vis alle løsninger

Se hele vores sortiment af softwareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, herunder dem der leveres af vores partnere.

VIS LØSNINGER
 

Flådestyring

Administrer din flåde af printere og scannere centralt for at opnå automatisk transmission af enheds- og flådedata. Dette hjælper dig med at spare tid og penge, og det sikrer optimal oppetid og produktivitet.

 

Mobil udskrivning

Nutidens organisationer bruger en række forretningsprogrammer til at give brugerne mere produktive måder at arbejde på. Se de tilgængelige anvendelser nedenfor, som kan hjælpe medarbejdere med at være produktive med brugervenlig, mobil udskrivning fra deres smartphones og tablets.

 
 

Mobil scanning

Mobil- og Cloud-scanningstjenester gør det nemt for dig at scanne trådløst ved brug af smartphones og tablets hjemme, på kontoret, og når du er på farten.

 

Dokumentregistrering

Omdan fysiske informationer til håndterbart, digitalt indhold og styrk sikkerheden af de data, din virksomhed kører på. Se dokumentregistreringsløsningerne, der integreres uden problemer med Epsons enheder.

 
 

Dokumentstyring og workflow

Tag kontrol over dine dokumenter. Analysér, organiser og distribuer scannede oplysninger i virksomheden og gør det muligt at strømline strukturerede og ustrukturerede forretningsprocesser, samtidig med at dataene stilles til rådighed for de rette personer i organisationen.

 

Styring af dokumentudskrivning

Beskyt enhederne mod uautoriseret anvendelse gennem brugergodkendelse med kortlæsere, logins, adgangskoder eller pinkoder og hold styr på udskrivningsomkostningerne ved at tilbyde pull-udskrivningsfunktioner, som reducerer papirforbruget fra uafhentede udskrifter. Løsninger til styring af udskrivning har til formål at øge medarbejdernes produktivitet og samtidig skabe et sikkert udskrivnings-, scannings- og kopieringsmiljø for at beskytte firmaets aktiver.

 
 

Systemkompatibilitet

Epsons produkter tilbyder system- og integrationsmuligheder med forskellige platforme og programmer, der opfylder kravene i en række organisationsstørrelser fra små og mellemstore virksomheder til store konti.

 

Softwareløsninger

Vælg softwareløsning

KATEGORI

TYPE

KOMPATIBEL PLATFORM

VERTIKALE MARKEDER

Viser nu af produkter
Viser nu af produkter
Vis alle

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker flere oplysninger om Epsons løsninger, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mailinformation om fremtidige Epson produkter, kampagner, tilbud og arrangementer.
Sikkerhedstjek

Dette hjælper os med at bekræfte, at du er et menneske, og at dette ikke er spam.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.