SAMARBEJDE I FRITIDSBRANCHEN

LØSNINGER TIL FRITIDSBRANCHEN

Teknologiløsninger til
fritidsoplevelser

Fritidsbranchen er under stort pres fra de personer, den betjener. Forbrugere kræver mere fra deres nedetid og ønsker, at hver enkelt oplevelse skal være et samtaleemne, en social delagtighed og en følelse af resultater. Epsons teknologier er med til at gøre hvert besøg til en historie, der er værd at fortælle. Fra back office-effektivitet til at få en konkurrencemæssig fordel - vores innovative løsninger yder support til dig i levering af altid givende kundeoplevelser fra start til slut.

Genopfind besøgsoplevelsen

Brug innovativ teknologi til at vejlede, uddanne og imponere kunder under hele deres besøg.

Invester i fremtiden

Fritidsorganisationer er nødt til at finde nye måder til at tiltrække og holde fast på besøgende i en tid med indflydelsesrige kunder. Strømlin tidskrævende processer og spar penge ved at levere en bedre kundeservice.

Oplev resultaterne

Meningsfyldt interaktion med hver besøgende kræver skræddersyede og samtidig inkluderende besøgsattraktioner. Den rigtige teknologi kan løse problemer og hjælpe med at skabe oplevelser, der øger besøgstallet.

Find ud af, hvor meget du kan spare på udskrivning ved at skifte til Epson

Brug vores beregner til samlede ejeromkostninger

Beskyt planetens fremtid

Hos Epson forstår vi vigtigheden af at understøtte en mere bæredygtig planet for fremtidige generationer, og derfor udvikler vi vores udskrivningsløsninger til at være så miljøvenlige som muligt.

Service og support

Service og support

Softwareløsninger

Se hele vores sortiment af softwareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, herunder dem der leveres af vores partnere.

Start din udvikling

Gør noget ud af hver eneste detalje

Gør billetter, adgangskort og armbånd til varemærkede eller salgsfremmende souvenirs. Epson ColorWorks-farvemærkatprintere leverer farveudskrivning efter behov, så du kan nemt tilpasse detaljerne til miljøet, eventen eller udstillingen og udskrive på en lang række medier.

Lad besøgende spille en aktiv rolle

Epsons interaktive displays er fremstillet til vejvisning og samarbejde. Brug dem på oplysningssteder og i læringsområder, så besøgende selv kan udforske og tage del i tematiserede aktiviteter via touchskærmen, bruge fingre eller de medfølgende hurtige penne.

Tilbyd medrivende oplevelser

Epsons gennemsigtige Moverio smart glasses giver mulighed for, at Augmented Reality overlejres på den virkelige verden, så kultur, events, perfomancearrangementer og fabriksrundture bliver mere tilgængelig og spændende, uden at de besøgende distraheres, når de oplever udstillinger og attraktioner.

Slip fantasien løs

Omdan hele lokaler til andre verdener. Epsons installationsprojektorer kan skabe spændende displays i forbedret 4D-kvalitet og knytte store projiceringer til bygningen, musik, fortællinger eller andre effekter for at give en unik oplevelse med flere sanseindtryk.

Pålidelig udskrivning af kvitteringer med høj hastighed

Epsons kvitteringsprintere er designet til at kunne klare selv de mest krævende detailmiljøer. TM-T88VI er en moderne kvitteringsprinter, som tilbyder høje udskrivningshastigheder og høj pålidelighed med avancerede funktioner til at understøtte mobilbaseret, webbaseret og pc-baseret POS på samme tid.

Skab individuelle historier

Fremstil personlige fotos, certifikater og kort, når kunderne gennemgår oplevelsen. Epsons SureLab-fotoprintere skaber visuelle historier, som dine besøgende kan beholde og dele.

Tilbyd den service, de ønsker

Uanset om du er en mindre virksomhed i fritidsbranchen, der bruger udskifteligt blækpakkesystem (RIPS), eller er en større virksomhed i fritidsbranchen med WorkForce Enterprise-udskrivningsløsningen, dækker Epson dine back office-behov. Du kan f.eks. scanne fuldførte formularer for medlemsskab fra billetstande til hovedkontoret for at opnå hurtig godkendelse og en positiv kundeservice.

Overgå kundernes forventninger

Med Epsons storformatprintere kan du fremstille avancerede plakater, bannere, udskrifter og mere uden behov for et professionelt trykkeri.

Products

Oplev Epsons brede udvalg af erhvervsprintere, MFP'er, scannere, projektorer og mere.

Projektorer

Printere

Scannere

Andre produkter

Casestudier

Oplev en bred vifte af casestudier med oplysninger om Epsons produkter og løsninger og markedstendenser.

NYHEDER

Hold dig ajour med de seneste nyheder fra Epson, og opdag opdateringer om de seneste Epson-produkter.

UDFORMNING AF FREMTIDENS UDSKRIVNING MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

  1. Gælder kun for modellerne: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U

  2. Som testet af BLI i løbet af to måneder frem til februar 2017 i forhold til et udvalg af konkurrerende maskiner, som bestilt af Epson. Du kan finde flere oplysninger på www.epson.dk/inkjetsaving

  3. Baseret på udvindingen og behandlingen af råmaterialer og fremstilling af forbrugsstoffer. Som testet i henhold til Epsons metodik: 1. Beregningen gælder kun CO2-udledning, som udgør en miljømæssig byrde i form af global opvarmning. 2. Beregningsresultaterne er baseret på egendeklaration. (Bekræftelse fra tredjepart er ikke modtaget). 3. Vi bruger koefficienten for CO2 (kg-CO2/enhed), der er udgivet i JEMAI-databasen "LCA Pro".

  4. Undersøgelse foretaget af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2015.

  5. Theme park of the future, Attractions Magazine

  6. Laserprintere på 45-55 sider pr. minut bruger typisk 1.500 watt. WorkForce Enterprise har et lavt strømforbrug på 180-320 watt og udskriver op til 100 sider pr. minut. Du kan finde flere oplysninger på www.epson.eu/pageyield.