Test-, målings-, kontrolløsninger

Med Epson robotter og et effektivt, integreret billedbehandlingssystem kan opgaver, der kræver præcis optagelse, klares med høje hastigheder.

Testning, måling, kontrol

Kvalitetskontroller, prøvekørsler før serieproduktion, datamålinger er alle områder, hvor præcis registrering er afgørende. Med Epsons robotter og et effektivt, integreret billedbehandlingssystem kan disse opgaver også klares med høje hastigheder. Den PC-baserede RC620-hovedstyreenhed kan udvides med ekstra måle- og testhardware og integreres nemt i billedgenkendelsessystemer eller momentsensorer fra andre producenter. Hvis et produkt afviger fra de toleranceværdier, der er indstillet via de prædefinerede parametre, afvises det som defekt.

Cases

Produkter

Moderne automationsløsninger skal opfylde nogle få enkle krav - de skal være så hurtige som muligt, så små som muligt, så billige som muligt. Epson kan tilbyde dig et bredt udvalg af hurtige industrirobotter med høj præcision.

Anvendelse

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

Sørg for, at din produktionslinje rammer plet

Epsons robotsystemer: præcise, hurtige og pålidelige

Vores robotpallette saver, fræser, borer, sliber, samler, flytter og bygger sammen. De fungerer præcist og med en utrolig hastighed i alle disse og mange andre anvendelser - ofte i op til 24 timer i døgnet. Vores produktportefølje omfatter en af de mest omfattende SCARA-modelserier på verdensplan, 6-aksede robotter, controllere og software.