Over 50 % mere effektiv end konkurrenternes 3-farve patroner¹

Blæk kan løbe tør på forskellige tidspunkter, da de fleste ikke udskriver lige store mængder af hver farve. Derfor fortsætter Epson med at arbejde med separate blækpatroner fremfor 3-farve patroner.

SEPARATE BLÆKPATRONER

Uanset om du udskriver dokumenter domineret af sort tekst, feriebilleder med blå himmel eller diagrammer og grafer med store røde og gule felter, er det sandsynligt, at de forskellige blækfarver skal udskiftes på forskellige tidspunkter.

Med Epsons separate blækpatroner skal du kun udskifte den farve, der er løbet tør. Det giver store besparelser. Epsons separate blækpatroner er over 50 % mere effektive sammenlignet med konkurrerende 3-farve patroner.¹

Sørg for, at Epsons separate blækpatroner står på tjeklisten, når du køber en ny printer.

Få mere at vide om testene her.

En uovertruffen kombination

Nogle ting fungerer bare bedre sammen. Det er derfor, Epson tilbyder komplette udskrivningsløsninger bestående af printer, blæk og papir. Benyt kun originale Epson blækpatroner og medier, så du garanteres, at din printer leverer udskrifter i knivskarp kvalitet og mere holdbare, blanke fotos.

1 Baseret på test udført af Keypoint Intelligence i oktober 2022. I testen blev der brugt patroner med tre farver, som blev sammenlignet med tilsvarende konkurrerende printermodeller (HP og Canon) i henhold til producenternes websted i oktober 2022. Anvendt vægtning af dokument- og fotoudskrivning er baseret på 2Europe "Printing Usage & Attitudes Study", november 2019.