Løsninger til læsning og aflæsning

Epsons robotter kan læsse og aflæsse transportbånd, pallesystemer, sprøjtestøbningsmaskiner i plast og meget mere præcist og pålideligt.

Læsning og -aflæsning af maskiner

Læsning og aflæsning af transportbånd, pallesystemer, sprøjtestøbningsmaskiner af plast eller metalstøbningsmaskiner er kun nogle få eksempler på opgaver i dette område, som Epson robotterne kan fungere nøjagtigt og pålideligt. Arbejdsceller kan omdannes til produktionsøer, f.eks. den fuldautomatiske proces med sprøjtestøbemaskiner, hvor fjernelse, afkøling og afgratning sker i en enkelt driftssekvens.

Case study

Reduktion af cyklustider til 30 sekunder hos Zorn

Produkter

Moderne automationsløsninger skal opfylde nogle få enkle krav - de skal være så hurtige som muligt, så små som muligt, så billige som muligt. Epson kan tilbyde dig et bredt udvalg af hurtige industrirobotter med høj præcision.

Anvendelse

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

Sørg for, at din produktionslinje rammer plet

Epsons robotsystemer: præcise, hurtige og pålidelige

Vores robotpallette saver, fræser, borer, sliber, samler, flytter og bygger sammen. De fungerer præcist og med en utrolig hastighed i alle disse og mange andre anvendelser - ofte i op til 24 timer i døgnet. Vores produktportefølje omfatter en af de mest omfattende SCARA-modelserier på verdensplan, 6-aksede robotter, controllere og software.