SKIFT FOR AT GØRE ET LANGVARIGT INDTRYK

Overlegen billedkvalitet og pålidelighed til din virksomhed

LASERPROJEKTORSERIE

Definition på fremtidens laserprojiceringsteknologi

Vores teknologisk mest avancerede projektorer kombinerer 3LCD med en dobbelt laserlyskilde og har et bredt farvespektrum og et ultrahøjt kontrastforhold, som sikrer fantastiske, virkelighedstro farver og utroligt dybe sorte nuancer.

Din virksomhed trives med kreativitet og med at klare udfordringerne ved at projicere større, lysere og mere dristige billeder i de mest krævende miljøer. Derfor arbejder vi så hårdt på at udvikle innovative og alsidige projektorer, der opfylder dine behov og giver dig mulighed for at skabe et varigt indtryk. Vores engagement i produktkvalitet, teknologi, relationer, service og support er grunden til, vi har været førende på markedet for projektorer siden 20011.

Få mere at vide om vores laserløsninger

Projicering uden begrænsninger

Vores nyudviklede, uorganiske fosforhjul har en enestående modstandsdygtighed over for lys og varme og leverer førsteklasses pålidelighed. Dette fungerer perfekt sammen med vores uorganiske LCD-paneler om at producere lysstærke, livagtige billeder i utroligt lange perioder. Faktisk kan du regne med, at lyskilden er vedligeholdelsesfri i 20.000 timer².

Enestående pålidelighed

Se nærmere på avancerede installationsprojektorer til storskærm, som du virkelig kan regne med. Installation og opsætning er ligetil, og med en laserlevetid på op til 56.000 timer og en filtervedligeholdelsescyklus på op til 30.000 timer holdes vedligeholdelse nede på et minimum.

Design din vision med Epson

Opdag, hvordan du kan projicere på enhver overflade med Epsons projektorer til store lokaler.

Se

UST-laserprojektor

Oplev storskærmsunderholdning uden at påvirke hjemmets indretning. Vores UTC-laserprojektor kan placeres i nærheden af visningsområdet, kan hurtigt sættes op og leverer et fantastisk billede i lyse lokaler. Den giver også valuta for pengene med en langtidsholdbar lyskilde og udvidet garanti.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

¹ 2001 til 2020, 500-lumen og derover, undtagen skærmløse tv'er, Futuresource Consulting - Quarterly Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY20Q4

² Omtrentlig tid indtil lysstyrken mindskes med 50 % i forhold til den første anvendelse. Målt ved accelerationstest, som forudsætter partikelanvendelse på 0,04-0,20 mg/m3. Tiden varierer afhængig af brugsforhold og omgivelser.