Løsninger til placering og montering

Epsons robotter har maksimal mobilitet og kan samle de mindste komponenter nøjagtigt hver gang.

Placering og montering af komponenter

Manuelle handlinger under placering og montering af komponenter kan være både ineffektive og fejlbehæftede. Det er også et faktum, at bevægelsen af den menneskelige arm er begrænset af naturen. Takket være det optimale forhold mellem akse 1 og akse 2 kan Epsons robotter udnytte maksimal mobilitet og samle de mindste komponenter nøjagtigt hver gang. Med deres fremragende dynamik, høje indsætningskræfter og stivhedsværdier samt et fremragende deadload/payload-forhold er vores robotter ideelle til komponentplacerings- og monteringsopgaver. Samtidig er de robuste, holdbare og fungerer meget pålideligt under alle forhold.

Cases

Produkter

Moderne automationsløsninger skal opfylde nogle få enkle krav - de skal være så hurtige som muligt, så små som muligt, så billige som muligt. Epson kan tilbyde dig et bredt udvalg af hurtige industrirobotter med høj præcision.

Anvendelse

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

Sørg for, at din produktionslinje rammer plet

Epsons robotsystemer: præcise, hurtige og pålidelige

Vores robotpallette saver, fræser, borer, sliber, samler, flytter og bygger sammen. De fungerer præcist og med en utrolig hastighed i alle disse og mange andre anvendelser - ofte i op til 24 timer i døgnet. Vores produktportefølje omfatter en af de mest omfattende SCARA-modelserier på verdensplan, 6-aksede robotter, controllere og software.