SCANNINGS­LØSNINGER TIL ARBEJDS­PLADSEN

EPSONS SORTIMENT AF ERHVERVS­SCANNERE

Forestil dig Epson i din virksomhed

Scannere er en vigtig del af enhver virksomhed. De gør, at fysiske informationer bliver til håndterbart, sikkert digitalt indhold. Epson har udviklet markedets mest omfattende udvalg af scannere for at imødekomme skiftende behov i de forskellige sektorer med mulighed for så nemt og hurtigt som muligt at scanne billeder og dokumenter i høj kvalitet.

Scan, konverter og distribuer nemt scannede informationer i din virksomhed. Få fordel af avancerede billedbehandlingsfunktioner, der gør det muligt problemfrit at lagre scanninger i høj kvalitet i dit workflow lige fra dokumenter i et arkiveringssystem til Cloud-tjenester og virksomhedsløsninger for indholdsstyring.

Med modeller, der i væsentlig grad reducerer de trin, som er nødvendige for at scanne og gemme dokumenter, og som understøtter en lang række programmer på tværs af sektorer og forretningsmiljøer, tilbyder vi en scanner, der opfylder dine behov.

Enkle scanningsløsninger

Epsons enkle scanningsproces, der er velegnet til virksomheder med behov for regelmæssig scanning, hjælper dig med at spare tid og til at arbejde mere effektivt i alle de størrelsesformater, du ønsker.

Uanset om du scanner billeder på størrelse med et frimærke eller så store som A0 Blueprint, er det nemt at scanne alle aspekter i høj opløsning og gengive dem i næsten alle formater.

Selv de mindste billeder, uanset hvor du finder dem, kan scannes med så mange detaljer, at de nemt kan udskrives i et stort format.

Desuden giver Epsons enkle scanningsløsninger dig mulighed for nemt at scanne til en lang række destinationer:

Fleksibel scanning

Scan direkte fra scannerens berøringsskærm og indstil forvalg og layout på forhånd uden brug af en computer. Du kan også scanne og dele ved hjælp af din pc eller Mac med Epson ScanSmart-software eller bruge din telefon eller tablet med Epson Smart Panel-appen.

Epsons avancerede scanning

Til krævende scanningsopgaver og miljøer med et stort scanningsbehov scanner og sorterer Epsons totrinsproces dokumenter i løbet af sekunder takket være avancerede, prædefinerede parametre, som du selv indstiller. TWAIN-, ISIS- og WIA-drivere eller ekstra softwareplugins giver mulighed for problemfri integration i dine foretrukne dokumentstyringssystemer, workflowsystemer og Cloud-tjenester:

Teknologi, der hjælper

Epsons scannere gør det muligt for dig at opfylde alle dine behov for scanning takket være effektivt digitalt indhold:

Find dit produkt

A4-SCANNERE

A3-SCANNERE

Check

Høj opløsning

Bredt format

Mobil

Få mere at vide om vores andre serier af erhvervsscannere

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt