GAMING DERHJEMME

Forvandl din dagligdag og gør dit hjem til scenen for al gaming med Epsons hjemmeprojektorer. Uanset om du spiller online eller udfordrer familie og venner til et afslappet spil, så tag det op på næste niveau med storskærmsoplevelsen.

GAMING DERHJEMME

Epson og SEGA samarbejder om lanceringen af Sonic Frontiers

Epson har indgået et partnerskab med SEGA for at fejre lanceringen af Sonic Frontiers™, deres nye open zone-platformsspil med Sonic The Hedgehog.

Tag på en ekspedition med hurtig action, eventyr og underholdning over fem Starfall-øer og oplev morskaben, som er perfekt på Epson projektorer.

Hvad er 4K PRO-UHD¹?

Epson 4K PRO-UHD¹ er ikke blot en opløsningsspecifikation. Det omfatter alle faktorer, der påvirker den billedmæssige ydeevne, inklusive farver og lysstyrke, kontrast, HDR10, farvebehandling samt muligheden for at modtage, behandle og projicere 4K-indhold. Som et resultat er billeder mere livagtige og overgår Fuld HD-opløsningen.

Lysere, levende gaming-oplevelse

Hvid lysstyrke er ikke nok til at gengive virkelighedens ægte farver. Det er derfor, at 3LCD-teknologien, som findes i Epsons projektorer, giver lige god kraftig hvid og farvelysstyrke (CLO). Hvorfor nøjes med et mat, udvasket og livløst lærred? Oplev virkelighedstro og livagtige billeder med Epsons projektorer.

Størrelsen betyder noget

Forvandl din dagligdag og gør dit hjem til scenen for al gaming med Epsons hjemmeprojektorer. Uanset om du spiller online eller udfordrer familie og venner til et afslappet spil, så tag det op på næste niveau med storskærmsoplevelsen. Du kan få alles opmærksomhed med en imponerende skærm på op til 300" og give familie og venner muligheden for at opleve de mest mindeværdige øjeblikke.

Du kan nemt justere billedet

Vi mener ikke, at det skal være mere kompliceret at bruge en projektor, end det er at bruge et TV. Derfor er disse projektorer hurtige at installere og kan projicere øjeblikkelig og på næsten enhver overflade. Keystonekorrektion gør det hurtigt og nemt at opsætte den, og med den holdbare lyskildeteknologi kan du nyde underholdning mange år fremover.

Dyb absolut sort

Stort kontrastforhold på op til 2.500.000:1 giver optimal billedkvalitet med tydeligt definerede skyggedetaljer og dybe sorte nuancer.

Opgrader til den ultimative gamingoplevelse

Kompatible hovedenheder

Lejlighedsvis gamer

4K PRO-UHD gaming

4K/120 fps-gaming

¹ 4K-forbedringsteknologi forskyder hver pixel diagonalt og skaber en dobbelt fuld HD-opløsning. Opløsningen er fuld HD i 3D-tilstand.

² Se specifikationen. Der er ingen officiel standard for input lag-mål, og denne måling er baseret på den metode, der er angivet af Epson. Bemærk, at hver producent måler input lag forskelligt, afhængig af deres egne metoder, og det er derfor anbefalet at bruge dem som reference. Inputforsinkelse for projektorer varierer som en konsekvens af forskellige inputsignaler, opsætningsforhold osv.

³ kun EH-LS11000W/EH-LS12000B

©SEGA. Alle rettigheder forbeholdes. SEGA er registreret hos det amerikanske patent- og varemærkekontor. SEGA, SEGA-logoet og SONIC FRONTIERS er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende SEGA CORPORATION eller dets associerede selskaber. Alle andre varemærker, logoer og copyrights er ejendomme tilhørende deres respektive ejere.