EcoTank for Business

Udskriv mere
Udskriv hurtigere
Udskriv billigere

EcoTank for Business-serie

Skift til patronfri udskrivning

Alle fordelene ved en laser med alle de omkostnings­besparende funktioner fra Epson EcoTank

Laserlignende funktioner

Omkostnings­besparende fordele

Udviklet til virksomheder

EcoTank for Business-printere er den perfekte tilføjelse til ethvert lille kontor. Udviklet til dynamiske miljøer, hvor tempoet er højt. De sørger for lynhurtig farveudskrivning til en lav pris pr. side og har en blækbeholder med stor kapacitet, der fjerner besværet ved at udskifte tonerpatroner.

Lave driftsomkostninger

Udskriv over 350 sider i sort for kun kr. 7⁵

Brugervenlig teknologi, der kræver minimal indsats
Professionel kvalitetsudskrivning i op til A3+
Hurtig og effektiv printer kan udskrive den første side på helt ned til 5½ sekund⁴
PrecisionCore™ Varmefri teknologi

Udskriv 7.500 sider sorte og 6.000 sider farve med udskiftningsblækflasker⁶

Hvordan fungerer det?

En EcoTank-printer er fundamentalt anderledes end de fleste printere - den har en stor blækbeholder, som du fylder op med de medfølgende blækbeholdere i stedet for tonerpatroner.

Med udskiftningsblæk har du nok til at udskrive op til 7.500 sider⁶ - det betyder, at du sparer både tid og penge, da du ikke skal skifte blæk så ofte. Opsætningen er enkel, der er ingen griseri ved påfyldning takket være det pålidelige låsnings- og opfyldningssystem, og du får kvalitetsudskrivning, side efter side.

Afspil videoen nedenfor og se, hvor nemt det er.

Se hele videoen

Hvilken printer har de bedste besparelser?

Sæt EcoTank på prøve - det er lige så nemt som 1 - 2 - 3

 1. Vælg en Epson EcoTank-model og sammenlign den med en af de 10 mest solgte printere.

 2. Fortæl os, hvor mange sider du sandsynligvis udskriver om måneden, og hvor mange år du forventer at skulle bruge printeren.

 3. Klik på "Beregn"

Se, hvor meget CO2 og elektricitet du kan spare

Udskriv fra mobiltelefoner mm.

Med Epsons sortiment af EcoTank for Business-multifunktionsprintere er udskrivning fra mobile enheder hurtig og nem.

Det er nemt at udskrive fra mobiler, tablets og bærbare computere ved hjælp af EcoTank. Med Wi-Fi og Wi-Fi Direct kan du sende dokumenter til udskrivning fra smartenheder ved hjælp af Epson iPrint-appen⁸.

Se sortimentet

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

Find den rigtige EcoTank til dig

 1. Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, der viser gennemsnit for ESAT i kontorkategoritesten for simplex-standardtilstand. Du finder yderligere oplysninger på www.epson.eu/testing.

 2. For oplysninger om garanti, se venligst produktsiden på din lokale Epson hjemmeside.

 3. ET-5800/50: Besparelser opnået over 3 år ved at udskrive det samme antal sider (750 sider pr. måned) ved hjælp af de blækbeholdere, der følger med Epson EcoTank-printere og med prisen på hardware inkluderet. Sammenligning af den vejledende hardwarepris på Epson EcoTank ET-5800/50 med den gennemsnitlige hardwarepris på de 10 mest solgte multifunktionelle farvelaserprintere til farveprint i A4 i segmentet for 1-30 sider pr. minut. ET-16600/50: Besparelser opnået over 3 år ved at udskrive det samme antal sider (2.000 sider pr. måned) ved hjælp af de blækbeholdere, der følger med Epson EcoTank-printere og med prisen på hardware inkluderet. Sammenligning af den vejledende hardwarepris på Epson EcoTank ET-16600/50 med den gennemsnitlige hardwarepris på de 10 mest solgte multifunktionelle inkjetprintere til farveprint i A3 i segmentet for 11-44 sider pr. minut.

 4. Målemetode for tid til første udskrift: Kontorkategoritest iht. ISO/IEC17629; papirstørrelse A4. Et sæt med Microsoft Word-, Microsoft Excel- og PDF-filer (hvert sæt indeholder 4 sider) udskrives kontinuerligt. Målingen er baseret på den gennemsnitlige tid, det tager den første af fire enkeltsidede udskrifter at forlade printeren. Målingen starter, når der trykkes på udskriftsknappen, og slutter, når den første side af sættet afsluttes.

 5. Antal udskrevne sider er baseret på den højeste pris pr. side for Epsons 113 blækflasker. Prisen pr. side beregnes ved at dividere den samlede vejledende pris på cyan, magenta og gule blækbeholdere ved farvesider eller den vejledende pris på sorte blækbeholdere ved sorte sider med de offentliggjorte sidekapaciteter. Vejledende pris korrekt pr. juni 2020.

 6. De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC 24712 eller 29103. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC 24711 eller 29102. Anførte kapaciteter kan variere i forhold til de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhoveddyserne. Det er grunden til, at ydeevnen for det første, medfølgende sæt vil være lavere.

 7. Sammenligning af strømforbruget under kopiering for Epson EcoTank ET-5800/50-modeller med det gennemsnitlige strømforbrug for de 10 mest solgte multifunktionelle farvelaserprintere til farveprint i A4 i segmentet for 1-30 sider pr. minut.

 8. Kræver en trådløs internetforbindelse. Du kan finde flere oplysninger om understøttede sprog og enheder på www.epsonconnect.eu