LASERPROJEKTORER - DEN ULTIMATIVE TV-UDSKIFTNING

Oplev hjemmeunderholdning på et højere plan med Epsons projektorer, og få en visningsoplevelse ud over et standard-tv's begrænsninger.

EPIQVISION

Laserprojektorer vs. tv'er: Fremtidens hjemmeunderholdning

EpiqVision Ultra

Luk op for større og mere spændende hjemmeunderholdning uden et fysisk TV, der sidder permanent på væggen. Epsons 4K PRO-UHD¹ laserprojektions-tv'er er elegante i design og leveres med Android TV™ og lyd fra YAMAHA-funktioner. Du kan nyde op til 150" billedprojicering, der placerer EpiqVision Ultra tæt på væggen, så du får det ultimative hjemmebiografmiljø.

EpiqVision Mini

EpiqVision Mini-serien er kompakt og let og nem at flytte fra rum til rum. De kompakte laser-tv-projektorer er slanke i design og kan projicere øjeblikkeligt og på næsten enhver overflade. EF-12 leveres med Android TV og lyd fra YAMAHA-højttalere, mens EF-11 kan vise indhold fra en telefon, streamingenhed, bærbar computer, spilkonsol og meget mere med indbygget Miracast.

Gør din underholdning større med

 • Ultrakort projicering

  Til placering tæt på væggen
 • Android TV™

  Til streaming, casting og smarte kontroller

 • Lyd fra YAMAHA

  For en fantastisk fuld audio/visuel oplevelse.
  Intet behov for eksterne højttalere

 • 4K PRO-UHD1

  Til knivskarpe billeder i 4K-størrelse

 • Laserlyskilde

  Til pålidelig, langvarig lyskilde og høj billedkvalitet

 • 3LCD-teknologi

  Skaber usædvanligt lysstærke og farverige billeder ved at fremstille et lige højt output for hvidt og farvet lys

Forfriskende let at bruge

Der er ingen stress forbundet med opsætningen med vores projektorer, du skal blot tilslutte, tænde, etablere forbindelse og afspille.

Opsætningen er nemmere end nogensinde før med Epson Setting Assistant-appen

Med vores Epson Setting Assistant-app kan du justere billedet automatisk med blot et klik på en knap. Download appen ved hjælp af QR-koden, der vises på projektorskærmen.Gør din underholdningsoplevelse nemmere med Android TV™. Oplev mere end 400.000 film og serier på et sted. Bed Google om at styre din projektor med din stemme. Og cast nemt dine fotos, videoer og musik fra enheder til din projektor med Chromecast built-in™.

Få mere ud af din projektor med din stemme

Brug din stemme til at søge efter shows, styreenheder og meget mere - spørg blot Google.

Google, YouTube, Android TV, Chromecast built-in og andre mærker er varemærker tilhørende Google LLC.

Amazon, Prime Video og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaber. Amazon Prime-abonnement påkrævet. Der gælder begrænsninger.

En fantastisk lydoplevelse

Udstyret med et 2.1-kanals højttalersystem. YAMAHA’s unikke FR-Port™ teknologi, DSP teknologi og AudioEngine™ giver virkelighedstro lyd. Leverer en dynamisk lydoplevelse, selv uden eksterne højttalere.

Opgrader til den ultimative gamingoplevelse

Forvandl din dagligdag og gør dit hjem til scenen for al gaming med EpiqVision-serien. Uanset om du spiller online eller udfordrer familie og venner til et afslappet spil, med mindre end 20 ms² forsinkelsesrate går du ikke glip af et sekund af handlingen på storskærmen.

Nyd meget mere end blot videoer

Gør læring mere fornøjelig, motioner i et virkelighedstro landskab, som du selv vælger, på den store skærm, eller brug blot din projektor til at style og skabe et særligt rum med dine billeder.

Flere grunde til at købe

Se sortimentet

EpiqVision Ultra

EpiqVision Mini

1 4K-forbedringsteknologi udskifter hver pixel diagonalt og skaber en dobbelt fuld HD-opløsning.

2 Der er ingen officiel standardmål for input lag, og denne måling er baseret på den metode, der er angivet af Epson. Bemærk, at hver producent måler input forskelligt, afhængig af deres egne metoder, og det er derfor anbefalet at bruge dem som reference. Input for projektorer varierer som en konsekvens af en forskel i inputsignal, opsætningsforhold osv.

3 2001 til 2022, 500-lumens og derover, bortset fra tv'er uden skærm, Futuresource Consulting - Quarterly Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY22Q4.