CREATIVE BRILLIANCE BROUGHT TO LIFE

Epson-installationsprojektorserien
INSTALLATIONSPROJEKTORER

Førende inden for fremragende visuel teknologi

Din succes med visuel kommunikation betyder, at du har friheden til at projicere skarpere, mere iøjnefaldende og kreative billeder i alle miljøer. Derfor arbejder vi målrettet på at udvikle innovative og alsidige løsninger, der bringer projicerede billeder til nye dimensioner.

Vores engagement i produktkvalitet, teknologi og relationer, understøttet af uovertruffen service og support, er grunden til, at vi har været verdens førende producent af projektorer1 siden 2001.

Fra uddannelse og kunstgallerier til digital skiltning og virksomhedsarrangementer, fra interne projektorer til udlejningsmarkedet er Epsons projektorer den smarte, effektive løsning.

Banebrydende teknologi

Vores projektorer sikrer fleksibilitet, kvalitet og kreativitet i næsten alle miljøer. Fra produktminiaturisering til enkle installationsværktøjer fortsætter Epson med at revolutionere displaymarkedet og bringe projicering i verdensklasse til et stadigt voksende marked. Vi har skabt verdens mindste projektor med 20.000 lumen 1, EB-PU2220B, ved hjælp af vores nyeste generation af 3LCD og laserteknologi.

EB-PU2200-serien tilbyder nemmere installation og opsætning, forenklet vedligeholdelse, enestående billedkvalitet og ægte miljøfordele.

Vær mere kreativ med verdens førende projektorteknologi

Epson er verdens førende producent af projektorer, og vi gør alt for at bevare denne position. 70% af vores 1.100 stærke forsknings- og udviklingsteam er dedikeret udelukkende til at finde spændende muligheder inden for projektorteknologi. Vi holder aldrig op med at forsøge at finde metoder til at give dig det nyeste inden for kvalitet, pålidelighed og fleksibilitet.

Udlejnings- og iscenesættelsesløsninger

Skab den ultimative visuelle forestilling

En præstation er mere end det, du ser på scenen. Det handler om at give dit publikum mulighed for at føle sig forbundet ved at opleve teksturen, skarpheden, klarheden og detaljerne ved de fantastiske visuelle effekter.

Vores alsidige Pro AV-projektorer med høj ydeevne, der ledes af EB-L30000U, EB-PU2220B og EB-PU2010B, er designet til enestående pålidelighed og fleksibilitet.

Opfyld publikums krav til auditorier, teatre, koncerter, store firmaarrangementer og udendørs arrangementer over hele verden.

Installationsløsninger til turistattraktioner

Giv utrolige oplevelser, som dit publikum aldrig vil glemme

Fantastiske visuelle udstillinger skaber uforglemmelige oplevelser, der får kunderne til at vende tilbage efter mere. Vores teknologisk mest avancerede projektorer kombinerer 3LCD- og 4K-forbedringsteknologi med et bredt farvespektrum og et ultrahøjt kontrastforhold for at frembringe fantastiske, virkelighedstro indhold uden regnbueeffekt - perfekt til selfien.

De meget alsidige laserprojektorer i EB-PU1000-serien leverer et lysstyrkeområde fra 6.000 til 10.000 lumen og understøtter en række objektivmuligheder, så du kan finde den perfekte løsning. Du kan endda tilføje et eksternt Epson kamera for at få adgang til avanceret installations- og kalibreringsfunktionalitet.

Den kompakte, men kraftfulde flagskibsmodel i serien med 10.000 lumen, EB-PU2010, giver pålidelig ydeevne og giver samtidig enestående billedskarphed og lysstyrke. Dette gør den perfekt til en lang række steder, herunder gallerier, forlystelsesparker, digitale kunstinstallationer og mange andre attraktioner.

Displayløsninger til virksomheder og højere uddannelsesinstitutioner

Tag din kommunikation til et højere niveau

Engager de studerende med lysere præsentationer ved hjælp af vores displayløsninger til videregående uddannelser, så dit indhold formidles med den største effekt.

Vores laserprojektorer i EB-PU1000- og EB-PU2200-serien er designet til høje lysstyrkekrav med et interval fra 6.000 lumen til 20.000 lumen. Valgfrie objektiver med motoriseret optik giver fleksibel installation, perfekt til udskiftning og opgradering af eksisterende displayløsninger.

Fasthold dit erhvervspublikum med storskærmsdisplays

Opgrader til den nyeste laserdisplayteknologi med vores udvalg af økonomiske projektorer til mellemstore og store mødelokaler med en lysstyrke på op til 7.000 lumen og en opløsning på op til 4KE, der leveres af EB-L700-serien.

Opnå præsentationer i høj kvalitet med en stor skærm og fleksibilitet til at projicere fra en række forskellige kilder, herunder trådløst ved hjælp af indbygget skærmspejlingsteknologi og vores nye trådløse ELPWP10-præsentationssystem. Udskift nemt ældre displayløsninger takket være bred manuel objektivforskydning og understøttelse af en 4K-indgang.

Let overvågning og kontrol

Overvåg nemt din flåde af projektorer, og kontrollér grundlæggende projektorfunktioner, f.eks. tænd og sluk eller skift kilde. Juster objektivets fokus eller billedpositionen for kompatible projektorer eksternt, og mål vigtige driftsdata for projektoren.
Få adgang til din projektorflåde hvor som helst med vores cloudbaserede løsning, Epson Projector Management Connected (EPMC).
Download Epson Projector Management
Download Epson Projector Management Connected

Simpel konfiguration

Opsætning og konfiguration af en stor flåde af Epson projektorer har aldrig været nemmere takket være Near Field Communication (NFC) og den gratis app Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Du skal blot registrere projektorens data med et tryk på en smartphone, læse og redigere indstillingerne i appen og derefter uploade indstillingerne til hele projektorflåden uden at skulle tænde projektorerne.
Download Epson Projector Configuration Tool til Android
Download Epson Projector konfigurationsværktøj

Projicer større, lysere, hurtigere!

Stabel og blend flere projektorer med lethed for at skabe ultralysstærke eller ultrastore skærme. Du skal blot montere Epson ELPEC01-kameraet og følge de indbyggede enkle stablings- og blendningsprocedurer for at implementere dobbeltprojektorstak og blendings på få minutter uden en pc. Hvis du har brug for flere projektorer, eller du har en buet skærm, giver den gratis Epson Projector Professional Tool-software (EPPT) avanceret funktionalitet og understøttelse af op til 15 projektorer.
Download Epson Projector Professional Tool til Windows
Download Epson Projector Professional Tool til Mac

Komplet farvekontrol

Brug Epsons innovative kameraløsning til at udføre problemfri farve- og lysstyrkeafstemning, farvekalibrering og justeringer af farveensartethed.

Exceptionelt indhold

Skab dit eget oplevelses- og skiltningsindhold med Epson Creative Projection-appen. Administrer brugerdefineret indhold, og afspil det direkte fra et SD-kort eller en USB-dongle ved hjælp af Epson Projector Content Manager Software.
Download Epson Projector Content Manager
Download Epson Creative Projection

Få mere at vide om serien

Udvidet tilslutning

Relaterede ProDisplay-løsninger

Se vores fantastiske casestudier

Se, hvordan vores kunder bruger Epsons løsninger med høj lysstyrke til at løfte deres kreativitet til nye højder og fængsle publikum med levende billeder og medrivende oplevelser.

Fremragende kvalitet, godkendt af Usain Bolt!

Alle Epson projektorer er resultatet af vores dedikerede forskning, udvikling og fremstilling af en uovertruffen billedkvalitet, nem betjening og gennemført pålidelighed.

Vores Pro AV-løsninger kombinerer høj lysstyrke, usædvanlig skarphed og livagtige farver med den ultimative installationsalsidighed for at producere kraftfulde, livagtige billeder, der altid vil imponere publikum.

Nyheder

Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra Epson og få opdateringer om de
nyeste Epson produkter.

Casestudier

Oplev en lang række casestudier med oplysninger
om Epsons produkter og løsninger samt markedstendenser.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt.

1 2001 til 2022, 500-lumen og derover, undtagen TV uden skærm, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY22Q4
2 IP5X-certificeret i overensstemmelse med IEC-standard 60529. IP5X-certificeringen gælder for det optiske system og lyskildemodulet.