Usain + Epson:
Et vinderhold

Epson og Bolt er gået sammen om at styrke kunderne og fremme uddannelse.

Usain + Epson: Et vinderhold

I 2021 indgik Epson et partnerskab med Usain Bolt, verdens hurtigste mand. Usain, der er otte gange olympisk guldmedaljevinder og anses for at være den største sprinter nogensinde, er nu Epsons ansigt udadtil i hele Europa og i den fransktalende del af Afrika. Som teknologiambassadør for brandet er Usain fortaler for de fordele, der er i dagligdagen, ved Epsons komplette sortiment af teknologiløsninger til hjemmet, erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner.

EcoTank

Usain har underholdt fans og Epsons kunder på sin helt egen muntre måde med, at du med Epsons EcoTank-printere bogstavelig talt kan "Just Fill and Chill" (bare fylde op og slappe af). De genopfyldelige blækbeholdere med ultrahøj kapacitet gør det muligt at udskrive tusindvis af sider uden besværet med at udskifte blækpatroner.

Jeg er glad for at samarbejde med Epson om at udbrede budskabet om EcoTank-printere. EcoTank-printere fjerner mange af de frustrationer, der findes omkring udskrivning med blækpatroner, så alt, hvad der kan hjælpe med til at gøre livet lidt nemmere, er en fordel.

Virksomhedsprodukter

Usain kender værdien af hastighed og effektivitet, og derfor elsker han Epsons innovative produkter til virksomheder. Scannere til hurtigere og smartere digitalisering, EcoTank Pro, der giver omkostningseffektiv udskrivning på kontoret, og projektorer, der er perfekte til store lokaler, forelæsningslokaler og fælles arbejdsområder.

Løsninger til professionelle specialister

Ligesom Usain er vores produkters omdømme imponerende. Vores SCARA-robotter har været verdens førende i de sidste ti år1, og vi er også den førende producent af kvitteringsprintere i Vesteuropa2. Faktisk leverer Epson specialløsninger, som hjælper virksomheder inden for mange sektorer: fra stort format-, tekstil- og skiltningsprintere til robotløsninger, mPOS- og kvitterings- og mærkatprintere. Hver løsning er designet til at forbedre virksomhedernes produktivitet og levere hurtig, pålidelig og fleksibel udskrift i høj kvalitet. Vi forstår dine professionelle udfordringer og stræber efter at designe de bedste produkter i verden, så du er foran konkurrenterne.

Bag scenen

Hvordan er det at være på settet med Usain Bolt?

Se vores galleri:

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

1 Markedsandel baseret på antal solgte SCARA-industrirobotter, 2011-2020. Fuji Keizai “2012-2021 Reality and Future Outlook of Worldwide Robot Market”

2 IDC, POS-printer Market Appraisal Western Europe CY 2020, 2020 forsendelser, udgivet april 2021.