PRÆCISIONSSCANNING, DETALJEREDE RESULTATER

Registrer detaljerne i historiske journaler, fotos, filmnegativer og kunstgenstande ved høje opløsninger med Epson Expression-sortimentet og LaserSoft

GRAFIKSCANNERE

Præcisionsscanning på den lette måde

Expression 13000XL er en alsidig storformatscanner med høj opløsning, der er designet til at opfylde de mest krævende anvendelser med mange detaljer.

Med softwaren LaserSoft SilverFast Ai 9 til professionel billedforbedring inkluderet får du brugervenlige billedbehandlingsfunktioner, herunder professionel reduktion af støv og korn, fjernelse af støj og tonekorrektion, så du får præcise resultater.

Se sortimentet

Expression 13000XL

A3-grafikscanner

A3-grafikscanner i høj kvalitet giver skarp og nøjagtig billedgengivelse af planer, fotos og kunst med den præcision, brugere kræver.

  • A3-scanning i høj kvalitet

  • Avancerede softwarefunktioner

  • Filmscanningsfunktionalitet

Expression 13000XL Pro

A3 film- og grafikscanner

Expression 13000XL Pro er en A3-scanner med høj opløsning, der er designet til at opfylde de mest krævende behov på tværs af en række brancher, herunder grafisk design. Med 3,8 DMaX, dual light-teknologi, autofokus, reduktion af genskin og de enestående SilverFast Ai 9-billedbehandlingsfunktioner tilbyder denne scanner fremragende billedgengivelse.

  • Ideel til filmscanning

  • A3-scanning i høj kvalitet

  • Avancerede softwarefunktioner

Skarp og nøjagtig billedgengivelse

Expression-13000XL og 13000XL Pro er højkvalitets-A3 scannere, der er designet til anvendelser, hvor der kræves høj præcision. Scanneren gør det nemt at registrere medier i op til A3+-format og sikrer skarpe billeder og professionelle resultater hver gang. Sortimentet er fantastisk til nøjagtig registrering af detaljer i billeder, herunder historiske journaler, røntgenbilleder, filmnegativer, arkitektoniske planer, kriminaltekniske beviser og artefakter. Scannerne er også fleksibele og lettte at anvende og har et lavt strømforbrug sammenlignet med tidligere modeller fra Epson.

Optimer din scanning

Epson Expression 13000XL

Den optiske tæthed på 3.8 DMax og en farvedybde på 48 bit i Expression 13000XL sikrer skarp og nøjagtig scanning til fuld gengivelse af den bredeste farveskala, selv i skyggeområder. Endvidere gør den høje opløsning på 2400 x 4800 dpi og den ultrapræcise Micro Step Drive-teknologi det muligt for brugerne at registrere selv de mindste detaljer med usædvanlig skarphed.

GENGIVELSE AF BILLEDER I HØJ KVALITET

Med en opløsning på 2400 x 4800 dpi, en optisk tæthed på 3.8 Dmax og en farvedybde på 48 bit kan du nemt og konsekvent opnå scanninger med overlegne toner og overlegen farvegengivelse.

READYSCAN LED-TEKNOLOGI

Expression 13000XL er udstyret med ReadyScan LED, en energibesparende og miljøvenlig lyskilde, som ikke kræver nogen opvarmning, hvilket resulterer i en meget hurtig scanning. Med DMax og en farvedybde på 48 bit kan du nemt og konsekvent opnå scanninger med overlegne toner og overlegen farvegengivelse.

TYDELIGERE, SKARPERE SCANNINGER

En CCD-sensormatrix med 6 linjer med store pixel giver flere scanningsdetaljer for hver arbejdsgang. Et autofokussystem kan automatisk opnå knivskarpt fokus og dermed større billedskarphed og nøjagtighed, eller du kan tage fuld kreativ kontrol ved at bruge det manuelle fokus. Med en optisk tæthed på 3.8 DMax og en farvedybde på 48 bit kan du nemt og konsekvent opnå scanninger med overlegne toner og overlegen farvegengivelse.

ALSIDIG FILMSCANNING

Med Expression-13000XL Pro kan du registrere transparente og klare medier med uforlignelige niveauer af detaljer. Enheden understøtter en lang række filmformater helt op til A3+.

Optimal kombination af hardware og software

Partnerskabet med den førende softwareekspert, LaserSoft Imaging - skaberne af SilverFast - tilføjer værdi og effektivitet i organisationer, hvor nøjagtighed er af altafgørende vigtighed.

Scan et udvalg af medier, herunder filmnegativer

Transparentenheden (ekstraudstyr) gør det muligt for brugere at scanne fra gennemsigtige medier, f.eks. positive eller negative film og lysbilleder, med professionelle resultater. Dette betyder, at du kan digitalisere og sikre medier i overlegen kvalitet.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt