SIG FARVEL TIL BLÆKPATRONER

Spar op til 90 % på udskrivningsomkostninger¹

ECOTANK-BESPARELSESBEREGNER

SPAR PENGE MED EPSONS ECOTANK-PRINTERE

Beregning af dine besparelser er lige så let som 1-2-3

  1. Vælg en Epson EcoTank-model og sammenlign den med en af de 20 mest solgte printere

  2. Vælg dit forventede forbrug og hvor mange år, du påtænker at bruge printeren

  3. Klik på 'BEREGN'

1. Vælg en sammenligning

ECOTANK I FORHOLD TIL INKJET
ECOTANK I FORHOLD TIL FARVELASERPRINTER

2. Hvad planlægger du at bruge din printer til?

Epson M100 i forhold til Cannon LPB-6030B

Du kan spare i forhold til den valgte model

Eller op til mod markedsgennemsnittet4

Vis mig de detaljerede resultaterUdskriv denne side

Dine resultater

  • MARKED I GENNEMSNIT

FOR AT FORSTÅ, HVORDAN DISSE RESULTATER ER BEREGNET, SKAL DU KLIKKE HER FOR AT SE METODIKKEN OG NØGLEANTAGELSERNE.

De samlede ejeromkostninger er angivet med den røde linje, baseret på udskrevne sider pr. måned i år.

De samlede ejeromkostninger er baseret på indkøbsprisen for hardware plus de løbende omkostninger ved blæk/toner. Andre omkostninger kan påvirke de samlede ejeromkostninger og føre til yderligere besparelser, f.eks. yderligere forbrugsmaterialer, der bruges af laserprintere og strømforbrug. Den gennemsnitlige salgspris af printere og forbrugsmaterialer er hentet fra IDC EMEA Hardcopy perifere enheder Tracker (DataQ2 2016 - Q1 2017) og IDC EMEA Consumables Tracker (Data H1 2016, H2 2016).).

Sammenlign med en anden printern

Pålidelig udskrivning uden rod

Epsons nye EcoTank-sortiment af printere er udstyret med en teknologi af genopfyldelige blækbeholdere, som udgør en uforlignelig praktisk og økonomisk løsning til hjemmet, hjemmekontorer og mindre virksomheder. Udskriv uden blækpatroner til en meget lav pris.

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

Find den rigtige EcoTank til dig

¹ Gennemsnitlig besparelse pr. side og gennemsnitligt antal blækpatroner, der kræves for at udskrive det samme antal sider som med blækflaskerne til EcoTank "102" og "104". Sammenligning mellem gennemsnitlig kapacitet (A4-udskrifter i ISO/IEC 24711) for flasker til EcoTank "102" og "104" og de originale forbrugsmaterialer, der er brugt i de 50 mest solgte inkjetpatronprintere (i henhold til markedsdata fra GfK Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point of Sale panel for Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Spanien og Italien fra april 2019 til marts 2020).

² Pris pr. side beregnet efter vejledende pris på blækflasker divideret med anført blækkapacitet.

³ ET-3700, ET-3750 og ET-4750 leveres med en blækkapacitet, der svarer til udskrivning af 14.000 sider. Se i specifikationerne, hvor meget blæk der inkluderes med andre modeller. De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC 24712. Sort: 14.000/Farve: 11.200 siders kapacitet er baseret på to blækflaskesæt, der leveres sammen med denne printer. Sort-hvid: 7.500/Farve: 6.000 siders kapacitet er baseret på 102 blækflasker, der sælges separat. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC24711. De anførte kapaciteter kan variere i forhold til de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen.

⁴ "Markedsgennemsnit" er et samlet gennemsnitstal, der stammer fra de 20 sammenligningsmodeller, der bruges i TCO-beregneren. Alle producenters specifikations- og ydeevnedata er indsamlet fra offentligt tilgængelige oplysninger, herunder men ikke begrænset til producenternes egne brochurer og websteder.