SIG FARVEL TIL TONER

1 blækflaske = op til 5 lasertonere¹

EcoTank-printere til sort-hvid

Verdens førende leverandør af printere med blækbeholder12.

Globalt 70 mio. solgte printere med blækbeholder13.

Lave udskrivningsomkostninger

Den økonomiske EcoTank er fundamentalt forskellig fra laserprintere. Den er udstyret med en stor, genopfyldelig blækbeholder, som du fylder med blæk fra blækflaskerne i stedet for toner. Fra starten har du nok blæk til at udskrive tusindvis af sider, reducere omkostningerne og spare tid, da du ikke så hyppigt skal skifte toner.

Alle fordelene ved en laser til udskrivning i sort-hvid med alle de omkostningsbesparende funktioner fra Epson EcoTank

Laserlignende funktioner

Omkostningsbesparende fordele

1 blækflaske =
op til 5 lasertonere*

Beregn, hvor meget du kan spare med Epson EcoTank-printere

  1. Vælg en Epson EcoTank-model og sammenlign den med en af de 20 mest solgte printere

  2. Fortæl os, hvor mange sider du forventer at udskrive pr. måned, og hvor mange år du regner med at bruge printeren

  3. Klik på 'Beregn'

Epson M100 vs Cannon LPB-6030B

Du kan spare i forhold til den valgte model

Eller op til i forhold til markedsgennemsnittet4

vis mig de detaljerede resultater Udskriv denne side

Dine resultater

  • MARKEDSGENNEMSNIT

FOR AT FORSTÅ, HVORDAN DISSE RESULTATER ER BEREGNET, SKAL DU KLIKKE HIER FOR AT SE METODIKKEN OG NØGLEANTAGELSERNE.

De samlede ejeromkostninger er angivet med den røde linje, baseret på udskrevne sider pr. måned i år.

De samlede ejeromkostninger er baseret på indkøbsprisen for hardware plus de løbende omkostninger ved blæk/toner. Andre omkostninger kan påvirke de samlede ejeromkostninger og føre til yderligere besparelser, f.eks. yderligere forbrugsmaterialer, der bruges af laserprintere og strømforbrug. Den gennemsnitlige salgspris af printere og forbrugsmaterialer er hentet fra IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (Data K2 2016 - K1 2017) og IDC EMEA Consumables Tracker (Data H1 2016, H2 2016).

Sammenlign med en anden printer

Meet the range

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

Find den rigtige EcoTank til dig

1 Baseret på Epsons beregninger, den gennemsnitlige pris pr. side og et gennemsnitligt antal tonerpatroner, der kræves for at udskrive det samme antal sider som med blækflasken til Epson EcoTank "111". Sammenligning mellem kapaciteten (A4-udskrifter af ISO/IEC 19752) for blækflasken til EcoTank "111" og kapaciteten for originale forbrugsmaterialer (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, 2021 shipments, udgivet i 1. kvartal 2021), der er brugt i de 10 mest solgte patronbaserede laserprintere til sort-hvid med 1-20 sider pr. minut i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2021 shipments, udgivet i 1. kvartal 2021). Omkostning pr. side er beregnet ved at dividere indtjening for den relevante flaske/patron med den samlede kapacitet for enhedssalget.

2 Besparelser opnået i løbet af tre år ved at udskrive 406 sider pr. måned. Omkostningssammenligningen omfatter pris for hardware, medfølgende blækbeholdere/tonerpatroner samt udskiftningsblækbeholdere/-tonerpatroner. Sammenligning af hardwarepriser foretages på grundlag af introduktionspriserne på Epson M1100 og den gennemsnitlige pris på de mest solgte 77 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning med enkelt funktion (med en udskrivningshastighed på under 20 sider pr. minut) i Grækenland, Tjekkiet, Ungarn, Polen, resten af Sydøsteuropa, Rumænien, Slovakiet, Slovenien og Tyrkiet i perioden januar-december 2018 som registreret i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker for fjerde kvartal af 2018. Sammenligning af udskrivningsomkostninger foretages på grundlag af introduktionspriserne på Epsons sorte blækbeholdere (110-serien) og de gennemsnitlige priser på originale sorte tonerpatroner fra originale udstyrsproducenter med den største tilgængelige kapacitet for de mest solgte 77 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning med enkelt funktion (med en udskrivningshastighed på under 20 sider pr. minut) i Tjekkiet, Ungarn, Polen og Tyrkiet i perioden januar-december 2018 som registreret i IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker for andet halvår af 2018. Kapacitet for konkurrenters lasertonerpatroner er taget fra producenternes websteder.

3 Gennemsnitligt antal tonerpatroner til udskrivning af samme antal sider ved brug af de medfølgende blækbeholdere med EcoTank i sort-hvid. Sammenligning af den gennemsnitlige kapacitet af den medfølgende blækbeholder EcoTank-serien til sort-hvid fra 2019 i forhold til den gennemsnitlige kapacitet for de medfølgende tonere samt udskiftningstonerne hos de 10 mest solgte lasermodeller til sort-hvid (i klassen for op til 20 sider pr. minut) i Vesteuropa i perioden januar-december 2018. Tonerkapaciteterne er taget fra producenternes websteder.

4 Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, gennemsnit for ESAT i kontorkategoritesten for simplex-standardtilstand. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge os på http://www.epson.eu/testing

5 “Epson iPrint kræver en trådløs forbindelse og Epsons udskrivningsapp. Epson Email Print og Epson Remote Print Driver kræver en internetforbindelse. Du kan finde flere oplysninger om understøttede sprog og enheder ved at besøge os på http://www.epson.eu"

6 Fastlagt i henhold til ISO/IEC 17629, der viser gennemsnittet for FPOT (First Page Out Time - tid for udskrivning af første side) i sekunder i kontorkategoritesten for A4-simplex-/duplexstandardtilstanden. Du kan finde flere oplysninger på http://www.epson.eu/testing

7 Sammenligning af strømforbruget ved udskrivning på modellerne Epson ET-M1120, ET-M2170 og ET-M3170 over for gennemsnittet af de 75 % mest solgte A4-laserprintere til sort-hvid (i klassen under 20 sider pr. minut) for 12 måneder frem til september 2018. Strømforbrugsværdierne er taget fra producenternes websteder.

8 Den vejledende pris for en udskiftningsblækbeholder til EcoTank til sort-hvid sammenlignet med udskrivningsomkostningerne beregnet ud fra den største tilgængelige toner divideret med den gennemsnitlige salgspris på det vesteuropæiske marked for 12 måneder frem til juni 2018 (inklusive moms på 21 %). Tonerkapaciteterne er taget fra producenternes websteder.

9 Dobbeltsidet udskrivning er ikke tilgængelig på M1100 og M1120.

10 Gælder for følgende modeller: ET-M1140, ET-M1170, ET-M1180, ET-M2140, ET-M2170, ET-M3140, ET-M3170 og ET-M3180.

11 Gælder for følgende modeller: ET-M1140, ET-M1180, ET-M2140, ET-M3140 og ET-M3170.

12 IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, forsendelser for 2010 til 2020, udgivet i første kvartal i 2020.

13 Epsons printere med blækbeholdere med stor kapacitet har opnået et globalt akkumuleret salg på 50 millioner enheder siden lanceringen i 2010.