Epson Device Admin

Gør det let at administrere en hel flåde af printere og scannere¹ via fjernbetjening med fuld kontrol og mulighed for at installere, konfigurere, overvåge, vedligeholde og udføre fejlsøgning på dine enheder for at opnå øget produktivitet og omkostningsbesparelser.

Kontrollér, analysér og administrer din printerflåde centralt fra et intuitivt interface. Spar tid og penge med den innovative Epson Device Admin.

Med Epson Device Admin bliver det let at administrere og overvåge din printer- og scannerflåde. Det er kompatibelt med et stort udvalg af netværksprintere og -scannere, og det hele kan styres fra et enkelt smart og intuitivt interface. Download Epson Device Admin i dag og få kontrol over din flåde.

Overvåg og administrer centralt din flåde af netværksprintere og scannere, uanset deres størrelse

Med netværksadministration kan brugen af et enkelt værktøj til en lang række forskellige opgaver spare tid og gøre operatørens arbejde mindre forvirrende. Denne enkelte løsning giver vores erhvervskunder mulighed for at installere, konfigurere, overvåge, vedligeholde, fejlfinde og gøre deres udskrivnings- og billedbehandlingsmiljø sikkert, hvilket i sidste ende øger produktiviteten, ved at hjælpe dem med at spare tid og styre udgifterne.

Desuden hjælper denne innovative løsning fra Epson med at øge slutbrugernes produktivitet ved at maksimere enhedernes oppetid og proaktivt løse problemer. Den gør det også let at oprette en oversigt over enheder med enhedernes numre og antal samt installationsmulighederne.

Spar tid og styr omkostningerne

Epson Device Admin gør det muligt for it-administratorer at organisere deres enhedsadministration baseret på deres behov. Det er f.eks. muligt at organisere enheder efter geografisk placering eller enhedstype. En hovedgruppe kan navngives efter en by, undergrupperne kan knyttes til de forskellige bygninger eller kontorer i byen, og yderligere undergrupper kan knyttes til etager eller afdelinger i hver enkelt bygning.

Opnå effektivitet med et intuitivt interface

Epson Device Admin indeholder et intuitivt brugerinterface, som hurtigt udfører komplekse handlinger. Brugerinterfacet er udformet til at være effektivt og intuitivt, begrænse antallet af trin i udførelsen af en opgave og strømline softwarehandlingerne.

Opnå effektivitet med et intuitivt interface

Epson Device Admin indeholder et intuitivt brugerinterface, som hurtigt udfører komplekse handlinger. Brugerinterfacet er udformet til at være effektivt og intuitivt, begrænse antallet af trin i udførelsen af en opgave og strømline softwarehandlingerne.

Analyse- og administrationsværktøj

Overvågningsfunktionen indsamler oversigtsdata fra enheder og kan levere status- og analyserapporter, som kan hjælpe med at sikre, at udskrivningsinfrastrukturens ydeevne er på et avanceret og professionelt niveau. It-chefer og tekniske ledere kan få rapporter over enhedsforbrug direkte i deres indbakke og bruge dem til omkostningsstyring eller budgettildelinger.

Download

Hvis du vil udnytte den GRATIS Device Admin-software, kan du hente den her og øjeblikkelig forbedre din effektivitet.

Funktioner

Let kontrol over enhedsflåderPå Epson Device Admin-konsollen kan it-administratorer se detaljerede oplysninger om hver enkelt enhed, f.eks. netværkstilslutning, niveauer for forbrugsstoffer og antal tryk. Automatiske rapporter og advarsler kan konfigureres til mere avanceret kontrol af enhedernes forbrug og status.
Problemfri konfiguration af store flåderDet er let at oprette en skabelon til enhedskonfiguration for en enhed og derefter problemfrit klone den til en stor flåde.
Automatiske advarslerIt-administratorer kan udpege en ansvarlig for hver afdeling/hvert kontor, som modtager hændelser eller advarsler via e-mail.
Bred kompatibilitet med Epsons produkterFå en ensartet oplevelse af flådeadministrationen på tværs af dine Epson enheder takket være EDA's kompatibilitet med Epson WorkForce Pro-printere, erhvervsscannere og storformatprintere.
Proaktive e-mailadvarslerOvervåg effektivt status for forbrugsstoffer med e-mailadvarsler.
Spar penge og tidEDA kan hjælpe dig med at spare tid, da det automatisk og hurtigt kan registrere nye enheders IP-adresser og let oprette grupper, relaterede overvågningsfunktioner og konfigurere eller ændre enheders netværksindstillinger til den indledende installation eller efter installationen.
Opnå gennemsigtighed og avanceret rapporteringFor it-administratorer og it-chefer, som vil bevare kontrollen over budgettet og de løbende udgifter, kan de avancerede rapporteringsværktøjer i Epson Device Admin identificere følgende: "Hvordan er forbruget af farve i forhold til sort-hvid? Bliver enheder over- eller underudnyttet? Er forbruget stigende eller faldende fra måned til måned?"
Tag kontrol med brugervenlige, avancerede administrationsværktøjerEDA er udformet med avancerede administrationsfunktioner som flådeinstallation, der kan brugertilpasses, pålidelige advarsler, proaktiv/prognosticeret administration af forbrugsstoffer samt konfiguration og overvågning af flåden. Tilføj de nyeste enheder og anvend eksisterende virksomhedspolitikker i et enkelt trin ved at føje dem til eksisterende grupper, så du sparer tid og forenkler enhedsadministrationen.
Tilpas din flåde til skiftende behovBrug historisk rapportering til at identificere enheder, der kan være underudnyttede eller har specifikke funktioner, som kan udnyttes til at dække virksomhedens skiftende behov.
Fleksibel gruppeadministration af enhederOpret frit en gruppe til en enhed baseret på enhedens placering, type eller model, så den er let at administrere og spore.
Få hurtigt adgang til vigtige oplysninger om flådenSe enhedsstatus, konfiguration, advarsler, grupper, forbrugsstoffer og fejlfinding - alt sammen på en enkelt skærm.
Understøttede operativsystemerMicrosoft Windows 7 SP1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8.1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 10 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008R2 64bit, Microsoft Windows 2012/2012R2 64bit.

UDFORMNING AF FREMTIDENS UDSKRIVNING MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Når du skifter fra laserprintere til varmefri printere, forbruger du mindre energi og reducerer udskrivningens miljøpåvirkning.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt.

¹ Netværksforbundne erhvervsinkjet Pro og laserprintere/MFP'er, erhvervsscannere og storformatprintere