ERHVERVSLØSNINGER

Lav om på den måde, du arbejder på, med smart teknologi, der sparer dig tid og penge og frigør tid, så du kan koncentrere dig om din kernevirksomhed.

Se video
ERHVERVSLØSNINGER

Teknologi, der er en gevinst for erhvervslivet

I nutidens hurtige, højt pressede erhvervsliv har du brug for teknologi, der leverer resultater, hjælper folk med at arbejde mere effektivt, viser det rette image og fungerer perfekt, når du har brug for det.

Med pressede budgetter er værdi for pengene altafgørende. Epson leverer hver gang. Lad vores teknologi hjælpe dig med at overholde budgettet, arbejde mere effektivt og være på forkant med konkurrencen.

Smartere måder at arbejde på

Få hurtigere udskrivning, projicer nemt dine præsentationer, scan og udskriv, når du ikke er på kontoret, og udnyt innovative løsninger, som f.eks. Augmented Reality. Epsons teknologi gør det enkelt, så du kan bruge mere tid på at drive virksomhed og mindre tid på at vedligeholde din teknologi.

Lave samlede ejeromkostninger

Epsons teknologi kan spare dig penge hver dag, og med en administreret udskrivningstjeneste som Print365 får du en mere strømlinet måde at arbejde på. Give personalet mulighed for at fokusere på kreativitet og samarbejde - uden at du behøver at bekymre dig om omkostninger.

Hold medarbejderne engagerede

Giv medarbejderne smarte nye måder til at dele oplysninger på og få mere fra hånden med Epsons løsninger. Produktiviteten går op, når du har de værktøjer, du gerne vil anvende og implementere i din arbejdsdag.

Hjælp med at beskytte planetens fremtid

Hos Epson forstår vi vigtigheden af at støtte indsatsen for en grønnere planet til fremtidige generationer.

Service og support

Få mere at vide om on-site-service og Epsons garantier.

Leasingløsninger

Få mere at vide om de forskellige måder, du kan drage fordel af Epsons produkter ved at lease dem.

Softwareløsninger

Se hele vores sortiment af softwareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, herunder dem der leveres af vores partnere.

Omdan ethvert forretningsmiljø

Reducer udgifter til udskrivning

Vores WorkForce Pro RIPS-printere hjælper dig med at sætte skub i produktiviteten ved at bruge færre penge på forbrugsmaterialer og mindre tid på vedligeholdelse - så du kan arbejde uden afbrydelse. Og når du skifter fra laser, kan du reducere energiforbruget med op til 96 %, affald med op til 99 %⁴ og CO₂ -udledning med op til 92 %⁵ uden at gå på kompromis med hastighed eller kvalitet.

Arbejd, når du er på farten

Udskriv, scan og projicer, når du er på farten med lette, kompakte, mobile scannere, printere og displayløsninger.

Hold gang i informationerne

Administrer, behandl og fordel dokumenter, såvel interne som fra kunder, effektivt med scanningsløsninger, der kan konfigureres til automatisk at navngive og organisere indgående filer. Funktionen til at ignorere registreret dobbeltfødning betyder, at dokumenter som konvolutter og dokumenter med post-it-noter hurtigt kan behandles. Med discproducers kan du desuden lagre data på CD, DVD og BD, som kan holde i op til 100 år uden behov for genskrivning.

Organiser kontoret

Fremstil stærke, holdbare mærkater på en lang række tapes med forskellige tekstfarver. LabelWorks mærkatprintere hjælper med til at sikre, at rapporter, ressourcer, aktiver, filer og kabler er korrekt mærkede og nemme at finde.

Udskriv store mængder ved høj hastighed

Udskriv dokumenter i høj kvalitet ved superhøje hastigheder på op til 100 billeder pr. minut med WorkForce Enterprise - en pålidelig og miljøvenlig MFP til farveudskrivning i op til A3-format med valgfri sorteringsenhed - velegnet til programmer fra små arbejdsgrupper helt op til behov på afdelingsniveau.

Dit indhold tæller

Omdefiner erhvervsmæssige præsentationer med vores effektive og økonomiske EB-5500-serie af installationsprojektorer. Få dit budskab tydeligt ud under mange forskellige lysforhold med 5.500 lm og ens output for farvet og hvidt lys - op til tre gange mere lysstærkt end konkurrerende DLP-modeller med 1 chip³.

Kommuniker og samarbejd mere effektivt

Vi har gjort det nemt for folk at samarbejde om dokumenter, dele filer og omdanne almindelige møder til samarbejdssessioner ved brug af vores displayløsninger. Skærmstørrelsen er skalerbar op til 100" til lokaler af næsten enhver størrelse, så alle får de mest optimale betragtningsmuligheder samt mulighed for at interagere, dele og diskutere i fuld HD uden en pc.

Produkter

Opdag Epsons brede udvalg af erhvervsprintere, multifunktionsprintere, scannere, projektorer og meget mere.\


Printere

Scannere

Projektorer

Andre produkter

Casestudier

Oplev en bred vifte af casestudier med oplysninger om Epsons produkter og løsninger og markedstendenser.

Nyhed

Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra Epson, og find opdateringer om de nyeste Epson-produkter.

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

1 Som testet af BLI i løbet af to måneder frem til februar 2017 (FSOT efter slumretilstand natten over) i forhold til et udvalg af konkurrerende maskiner, som bestilt af Epson. Du kan finde flere oplysninger på www.epson.dk/inkjetsaving

2 Blækforsyningsenhed med høj kapacitet på op til 84.000 sider omtrentlig sidekapacitet. Faktisk kapacitet vil variere afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge os på www.epson.eu/pageyield. Startsættet af blæk indeholder tilstrækkelig blæk til at komme i gang med printeren. Der skal købes eller leveres nye blækpatroner for at opnå normal drift.

3 Farvelysstyrke (output for farvet lys) i den mest lysstærke tilstand målt af et eksternt laboratorie i overensstemmelse med IDMS 15.4. Farvelysstyrken vil variere afhængig af anvendelsesforhold. Epsons mest sælgende 3LCD-projektorer i forhold til de mest sælgende DLP-projektorer med 1 chip baseret på PMA-forskningsdata for december 2015 til november 2016.

4 Som testet af BLI i løbet af to måneder frem til feb. 2017 i forhold til et udvalg af konkurrerende maskiner, som bestilt af Epson. Du kan finde flere oplysninger på www.epson.dk/inkjetsaving

5 Baseret på udvindingen og behandlingen af råmaterialer og fremstilling af forbrugsstoffer. Som testet i henhold til Epsons metodik: 1. Beregningen gælder kun CO2-udledning, som udgør en miljømæssig byrde i form af global opvarmning. 2. Beregningsresultaterne er baseret på egendeklaration. (Bekræftelse fra tredjepart er ikke modtaget). 3. Vi bruger koefficienten for CO2 (kg-CO2/enhed), der er udgivet i JEMAI-databasen "LCA Pro".

6 Laserprintere på 45-55 sider pr. minut bruger typisk 1.500 watt. WorkForce Enterprise har et lavt strømforbrug på 180-320 watt og udskriver op til 100 billeder pr. minut.

7 Største andel af enheder på markedet for projektorer på 500 lumen og højere. (Undersøgelse udført af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2016).

8 Undersøgelse udført af Future Source Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2015.