EPSON HYBRIDE ARBEJDSLØSNINGER

Sæt standarden for moderne forretningsmiljøer

Download brochuren
Se videoen
Epsons hybride arbejdsløsninger

Hybride arbejdsområder har omformet den måde, vi arbejder på

Det er årsagen til, at det er vigtigt at kombinere fysisk plads, teknologisk hardware og samarbejdsplatforme for at opnå den ultimative deltageroplevelse i hybride arbejdsmiljøer.

Mødedeltagelse efter lokation:

33 %: traditionelle mødelokaler

26 %: på afstand og tilsluttet hjemmefra

24 %: på afstand og tilsluttet fra kontoret

17 %: ikke-traditionelt mødested
(cafeteria, opholdssteder, osv.)

I henhold til "UNDERSTANDING ENTERPRISE AV Meeting Room End-User Perspectives Western Europe & US" udgivet af Futuresource Consulting Ltd, Februar 2022.

En Epson hybridarbejdsløsning til alle mødelokalekonfigurationer

Hybridarbejde for at opbygge din virksomhed

Omkostningseffektivt samarbejde

Fremmer forretningsdynamik

Sådan føjer du samarbejds- og tilslutningsmuligheder til mødesteder

Omdefiner virksomhedspræsentationer ved hjælp af projektorer, der leverer perfekte billeder i kæmpeformat, og gør det nemt at få dit budskab ud i ethvert møderum, bestyrelseslokale eller auditorium. I modsætning til fladskærme leverer vores projektorer en skalerbar billedstørrelse til dit publikum og viser alt i skarpe og farvestrålende detaljer, uanset hvor din præsentation foregår.

Område

Skærme til afvisning af omgivende lys

Omgivende lys, der afviser projektionsskærme, er skærme med høj kontrast, der reflekterer og dirigerer alt projiceret lys mod seeren, mens det absorberer omgivende lys. ALR-skærme giver lysstærke, farvestrålende billeder med klara, tydelige detaljer, uanset hvor lysstærke omgivelserne er.

Førende inden for fremragende visuel teknologi

Din succes med visuel kommunikation betyder, at du har friheden til at projicere skarpere, mere iøjnefaldende og kreative billeder i alle miljøer. Derfor arbejder vi målrettet på at udvikle innovative og alsidige løsninger, der bringer projicerede billeder til nye dimensioner.

Vores engagement i produktkvalitet, teknologi og relationer, understøttet af uovertruffen service og support, er grunden til, at vi har været verdens førende producent af projektorer siden 20018.

Fra uddannelse og kunstgallerier til digital skiltning og virksomhedsarrangementer, fra interne projektorer til udlejningsmarkedet er Epsons projektorer den smarte, effektive løsning.

Ægte farver

Projicer livagtige, engagerende billeder selv i meget oplyste lokaler med Epsons mest avancerede projektorer, der kombinerer 3LCD -og 4K-forbedringsteknologi.

Den 3LCD optiske motor i hjertet af alle Epson projektorer sikrer, at dit indhold leveres med fyldige, strålende farver og lysstyrke op til tre gange det, som DLP-projektorer med 1 chip kan præstere9.

Epsons avancerede 4K-forbedringsfunktion øger skærmopløsningen og opskalerer dit indhold ved at gengive alle detaljer med fremragende klarhed for at engagere og inspirere publikum, uanset emnet.

Lærredsstørrelse betyder noget

Det er ikke behageligt at arbejde ved et skrivebord, hvor skærmen er for lille. Det er ikke godt for dine øjne og kan gøre kvaliteten af indholdet på skærmen ringere.

Af de samme årsager har du brug for en skærmstørrelse, der passer til dit mødelokale - og derfor overgår Epsons projektorer sundheds- og sikkerhedsstandarderne for den tilsvarende oplevelse med skrivebordsskærme. (EU-direktiv 90/270/EØF om minimumforskrifter for sikkerhed og sundhed i forbindelse med arbejde ved skærmterminaler).

Funktionaliteten og skalerbarheden af skærmstørrelsen på Epson projektorer betyder, at det er nemt at sikre, at det viste indhold ikke bliver for småt, er af høj kvalitet og er let at se for alle under hensyntagen til brugernes afstand fra skærmen. Derved har alle i dit mødelokale de samme muligheder for at deltage og engagere sig.

Nyheder

Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra Epson og opdag opdateringer om de nyeste Epson produkter.

Casestudier

Oplev en lang række casestudier med oplysninger om Epsons produkter og løsninger samt markedstendenser.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

1 Cornell University

2 Epson

3 IBM

4 Epson

5 Information Week State of Unified Communications Report 2014

6 Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins

7 Aberdeen Research

8 2001 til 2022, 500 lumen og derover, eksklusive skærmløse tv'er, Futuresource Consulting - Quarterly Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY22Q4

9 Farvelysstyrke (output for farvet lys) i den mest lysstærke tilstand målt af et eksternt laboratorie i overensstemmelse med IDMS 15.4. Farvelysstyrken vil variere afhængig af anvendelsesforhold. Epsons mest sælgende 3LCD-projektorer i forhold til de mest sælgende DLP-projektorer med 1 chip baseret på NPD-salgsdata for januar 2022 til december 2022.