EPSON DISPLAY­LØSNINGER - DET IDEELLE VALG FOR BÆREDYGTIG IT

TCO-CERTIFICERET

Få opfyldt nutidens behov, uden det går ud over fremtidige generationer

TCO Certified er en verdensførende bæredygtighedscertificering til elektronik, etableret for mere end 25 år siden. Kriterierne omfatter socialt ansvarlig produktion, miljø, brugersundhed og -sikkerhed og ergonomisk design. Projektorkriterierne omfatter også det eksklusive TCO Certified-billedstørrelsesmål for optimal anbefalet billedstørrelse til hver enkelt produktmodel.

Alle kriterier er udviklet ud fra et livscyklusperspektiv, der dækker faserne produktion, anvendelse og slutning af levetid eller genvinding. Certificerede produktmodeller og de faciliteter, hvor de er fremstillet, kontrolleres uafhængigt for overholdelse sammen med de bæredygtighedstiltag, som varemærkeejeren har iværksat. TCO Certified findes i otte produktkategorier, herunder blandt andet computere, projektorer og skærme. TCO Certified er et type 1-miljømærke i henhold til ISO 14024.

TCO Certified hjælper indkøbere og producenter med at reducere deres miljømæssige og sociale risici og giver dem mulighed for at tage konkrete skridt mod en mere bæredygtig livscyklus for elektronik.

Du kan finde en komplet liste over certificerede produktmodeller på www.tcocertified.com

Produktion

TCO Certifieds omfattende kriterier er udformet med henblik på bæredygtighed i hele produktets levetid: produktion, anvendelse og slutning af levetid.

Kriterier for certificering i henhold til TCO Certified

Uafhængig kontrol af produktets, fabrikkens og varemærkeejerens overholdelse indgår, både før og efter certificering.

1. Inden certificering

Kontrol af overholdelse af kriterier, før et produkt certificeres

Ansøgning

Varemærkeejer ansøger om certificering i henhold til TCO Certified

2. Efter certificering

Årlig opfølgende kontrol af certificerede produkter

Epson displayprodukter og miljøet

Epson displayprodukter er designet til at reducere en virksomheds miljøpåvirkning og minimere strømforbruget både ved projicering af billeder og i stilstand. Teknologien omfatter et energibesparende, grundlæggende design og strømbesparende indstillinger i miljømenuen, og når projektoren ikke projicerer, medfører den ultralave lysstyrke, at strømforbruget reduceres.

Vi er glade for, at vores projektorprodukter nu betegnes som TCO Certified. Epsons bestræbelser på at opnå de højeste kvalitetsstandarder for vores produkter betyder, at vi styrer meget af vores produktion internt i virksomheden, hvilket gør det nemmere at kontrollere arbejdsgange i hele produktionscyklussen, fra produktion til levering. Desuden tilstræber vi at udvikle kompakte, energibesparende produkter, der minimerer miljøpåvirkningen uden at reducere ydeevnen.

Henning Ohlsson, direktør for Corporate Social Responsibility hos Epson

Vil du gerne vide mere?

Talk to one of our team to discover how you can cut costs and work more efficiently