Emballerings- og palleteringsløsninger

Epsons robotter kan emballere og palletere selv meget skrøbelige komponenter.

Emballering og palletering

Moderne emballageløsninger kræver stor fleksibilitet i emballagelinjerne. Hovedmålet er at sikre kortere produktudskiftningstider og samtidig opretholde høje standarder for processikkerhed. Epsons robotter har alt under kontrol. De kan emballere og palletere selv meget skrøbelige komponenter. Med transportbåndssporing kan komponenter også tages og deponeres på kørende transportbånd af robotten. Under processen registreres objekter af et kamera eller en sensor.

Cases

Produkter

Moderne automationsløsninger skal opfylde nogle få enkle krav - de skal være så hurtige som muligt, så små som muligt, så billige som muligt. Epson kan tilbyde dig et bredt udvalg af hurtige industrirobotter med høj præcision.

Anvendelse

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

Sørg for, at din produktionslinje rammer plet

Epsons robotsystemer: præcise, hurtige og pålidelige

Vores robotpallette saver, fræser, borer, sliber, samler, flytter og bygger sammen. De fungerer præcist og med en utrolig hastighed i alle disse og mange andre anvendelser - ofte i op til 24 timer i døgnet. Vores produktportefølje omfatter en af de mest omfattende SCARA-modelserier på verdensplan, 6-aksede robotter, controllere og software.