Firmainformation

Epson Denmark, Filial af Epson Europe B.V. er et europæisk salgs- og marketingkontor under Seiko Epson Corporation. En global producent af printere, computere, ure og andre teknologiske produkter. Epson produkter er designede til en bred vifte af kunder inden for firmaer, regeringer og hjemmet. Epsons historie spænder over 100 år med en arv, som begyndte inden for fabrikation af ure, og som ledte til opfindelsen af verdens første quartz ure og mange andre teknologiske opfindelser - "set-for-første-gang".

Kontaktinformation

Epson Danmark
Vibeholms Allé 15
2605 Brøndby

CVR 31 62 20 42

Telefon: 44508585
Email: danmark@epson.dk

Miljø

Seiko Epson er dedikeret til sameksistens med naturen ved nytænkning og indsats.

Point of Sale (PoS)

Epson er en af verdens største producenter af printere og fremstiller PoS printere til en bred vifte af opgaver. Erfaringen, som kommer fra salget af mere end 200 millioner PoS printere og printmekanismer, er indbygget i alle vores produkter. Grundet vores brede vifte af printerprodukter kan du være sikker på at finde en Epson printer, som passer perfekt til din PoS applikation.

Robotter

"Med vore robotter ønsker vi at gøre din produktion mere effektiv og driftsikker. Til støtte for dette tilbyder vi dig udstrakt service. Benyt dig af vores ekspertise og vores mange års erfaring".

Epson elektronikker

Epson udmærker sig på markeder, hvor rum, kraft og tid er vitale.

Produktinformationsark (COSHH)

Produktinformationsark giver vigtig information om sammensætning af blæk- og tonerkassetter, identifikation af risici, førstehjælp, brandbekæmpelse og evakuering, sikkerhedsforanstaltninger, fysiske og kemiske ejerskaber af blæk- og tonersammensætninger, regler at tage hensyn til etc.

Privatliv

Epson er dedikeret til at beskytte dit privatliv. Hvis du har nogen som helst betænkeligheder over dit besøg på denne web side, så se venligst vores politik for privatliv, og hvordan Epson håndterer personlig information.

Copyright

For information om copyright på materialer på denne side, klik venligst her.

Epson Telford Limited er det europæiske produktionssted for Epson blækkassetter.

Epson har også etableret et R&D sted i Cambridge Science Park, Cambridge Research Laboratory of Epson.

Regulativet for EU internet platformen for online uenigheder (den såkaldte "ODR" platform") findes under følgende link:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/