NÆSTE GENERATIONS TABLET-POS

Den prisbelønnede TM-m30II-SL-serie leverer kompakt, stilfuld All-in-One-kvitteringsudskrivning*

Se video
Vis produkt
MPOS-PRODUKT­LØSNING

Støtter dig i dine udfordringer

mPOS-løsninger er blevet et vigtigt værktøj for alle slags butikker lige fra pop op-butikker og outlets til restauranter og barer, fordi de giver kunderne en mindeværdig shoppingoplevelse og gør det let at handle.

Vi har løsninger, der nemt kan tilsluttes tablets og mobile enheder, og som giver dig mulighed for at udskrive kvitteringer overalt i butikken, og som også tilbyder omfattende OS-support.

Vi ved, at der stilles stadigt flere krav til nutidens hotel- og restaurationsbranche, og vi ved, at et mere effektivt mPOS er vigtigt, hvis man vil give kunderne en god oplevelse og opnå vækst i sin virksomhed.

Uanset hvad forretningsudfordringerne er, har Epson smarte, funktionelle og stilfulde mPOS-løsninger til at forbedre kundeservicen og gøre dit liv lidt nemmere.

Designet til at holde dig forbundet og mobil

Specialbutikker i hovedgader og butikker, små restauranter, barer, cafeer og delikatesseforretninger. For dem, der værdsætter mobile tilslutningsmuligheder (inkl. "sync and charge"-muligheder på tablets) for en problemfri indkøbsoplevelse.

En mPOS-printer, der kan fungere som hub for andre perifere enheder, vil også være en fordel. Et attraktivt, kompakt design, der passer perfekt ind i arbejdsmiljøet. Afprøvet og testet kvalitet og pålidelighed.

Pop-up-butikker

Ser godt ud på din POS

Midlertidige detailbutikker og spisesteder - for dem der kræver en konstant, pålidelig service. Fremragende tilslutningsmuligheder opfylder mPOS-kunders systemkrav, herunder "Sync and Charge" med tablets.

Brugerne drager også fordel af det elegante, praktiske design i lille størrelse, der er yderst pålideligt med Epsons gennemprøvede og pålidelige kvalitet.

Madvogne

Udviklet til at holde i hårde arbejdsmiljøer

Til dem der vil drage fordel af et brugervenligt, velkendt tabletbaseret system til en fornuftig pris. Lille størrelse, robust og pålidelig. Til dem der ønsker at løse problemet med køer og har brug for at skabe en mere effektiv arbejdsgang.

Kiosker

Reducerer ventetiden og bliver ved med at fungere

Fastfood-takeaway, selvbetjeningsbetaling, selvbetjeningsbilletter. Brugerne har brug for en yderst pålidelig og holdbar løsning, kompakt design og lave samlede ejeromkostninger. En løsning, der er nem at passe ind i det eksisterende kioskdesign. En papirsensor i nærheden af slutningen, som muliggør selvstændig drift.

Find den bedste mPOS-løsning til din virksomhed

Vi har løsninger, der nemt kan tilsluttes tablets og mobile enheder, og som giver dig mulighed for at udskrive kvitteringer overalt i butikken, og som også tilbyder omfattende OS-support. Vi ved også, at der stilles stadigt flere krav til nutidens hotel- og restaurationsbranche, og vi ved, at et mere effektivt mPOS er vigtigt, hvis man vil give kunderne en god oplevelse og opnå vækst i sin virksomhed.

Uanset hvad forretningsudfordringerne er, har Epson smarte, funktionelle og stilfulde mPOS-løsninger til at forbedre kundeservicen og gøre dit liv lidt nemmere.

Kvitteringsprintere

TM-m-serien af kvitteringsprintere er konstrueret med mPOS for øje og har et stilfuldt, kompakt industrielt design, der nahtløst komplimenterer moderne tablets og smarte enheder.
TM-m30II-SL er en stilfuld alt-i-en mPOS-løsning, der integrerer tablet-stand-funktionalitet for bekvemmelighed og pladsbesparelse, hvilket gør den til et ideelt valg til effektive mPOS-setup.

Bærbare kvitteringsprintere

Disse batteridrevne, robuste, bærbare og lette mPOS-kvitteringsprintere skaber større effektivitet i detail-, hotel- og restaurationsbranchen. De giver mulighed for udskrivning, hvor du er, via Bluetooth eller Wi-Fi, med tablets eller håndholdte enheder. Disse løsninger understøtter ”udskrivning ved bordet” i hotel- og restaurationsbranchen, mindsker kødannelse i detail-, hotel- og restaurationsbranchen og skaber mulighed for at tage imod betaling, mens du er på farten.

Kundedisplay

Gør branding bedre og fremhæv kampagner med disse stilfulde og brugervenlige kundedisplays med enkel opsætning.

Smarte teknologier

Vores solide serie af mPOS-produkter, -tjenester og -funktioner sikrer, at dine behov til salgssteder dækkes, efterhånden som din virksomhed vokser. Vi har nogle markedsførende funktioner indbygget i vores produkter, som arbejder i harmoni med vores hardware for at forbedre ydeevnen.

Casestudier

Oplev en bred vifte af casestudier med oplysninger om Epsons produkter og løsninger og markedstendenser.

NYHEDER

Hold dig ajour med de seneste nyheder fra Epson, og opdag opdateringer om de seneste Epson-produkter.

Har du brug for yderligere oplysninger?

Find tekniske vejledninger, software og yderligere oplysninger om alle vores mPOS-produkter.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt