EPSON SMART PANEL-APP

Revolutionér den måde, du udskriver og scanner på.

Det eneste, du skal bruge, er en app til at forvandle din mobile enhed til et effektivt værktøj til udskrivning, scanning og administration.

EPSON SMART PANEL-APP

Innovativ app til enkel administration af printere og scannere fra Epson

Med Smart Panel-appen kan du overvåge status for din printer eller scanner, administrere udskrivningsopgaver, kontrollere blækniveauer og udskrive eller scanne direkte fra dine mobile enheder. Appen er tilgængelig i både App Store og Google Play. Den er nem og hurtig at installere på smartphone eller tablet.

Trådløs udskrivning fra dine mobile enheder

Den enkle, trådløse opsætning gør det nemt for dig at forbinde dit kompatible Epson produkt med netværket og udskrive direkte fra din mobile enhed. Tilpas printerindstillinger og -præferencer, som f.eks. papirstørrelse og -type, så du altid får det bedste udskriftsresultat.

Scan nemt dokumenter med din smartphone

Det brugervenlige interface gør det til en let sag at scanne dokumenter og fotos. Du kan vælge mellem flere forskellige scanningsindstillinger, som f.eks. farve, sort-hvid og høj opløsning. Appen sikrer scanninger af høj kvalitet med funktioner til billedforbedring, som f.eks. automatisk beskæring og farvekorrektion.

Find flere tjenester og apps fra Epson

Apple og Apple-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc.

Google Play og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.