SURECOLOR SC-F-SERIEN

Præcisionsdesign for ubesværet ydeevne

Spar tid og penge ved at fremstille kvalitetspræget sportstøj, beklædning, reklameartikler, blød skiltning, tilbehør og gadgets på stof, beklædning og stive medier. Alle produkterne er helt og aldeles designet og fremstillet af Epson med henblik på at sikre pålidelighed, ubesværet ydeevne og lave driftsomkostninger. UltraChrome DS-blæk sørger for livagtige farver, og vores overlegne printhovedteknologi betyder minimal nedetid og maksimal produktivitet.

Se sortimentet

Den samlede løsning til stoffer af høj kvalitet

Slip din kreativitet løs med en bred farveskala og høj kvalitet. Til modedesignere og iværksættere giver SureColor SC-F-farvesublimeringsserien farvestabilitet og sorte nuancer i høj opløsning, og den er nem og hurtig at vedligeholde. Det gør den ideel til dynamiske og krævende produktionsbetingelser på forskellige typer af tekstiler, uanset om du udskriver et enkelt stykke tøj til en modeopvisning eller en hel serie.

Kvalitetsløsninger til en række forskellige produktionsniveauer

Opnå imponerende resultater hver eneste gang med SureColor SC-F-serien. Fremstil små og mellemstore tryk, der opfylder de højeste kvalitetskrav til polyesterstof og salgsfremmende varer uden behov for forbehandling. Kernen i Epson printere er de højtydende PrecisionCore TFP-printhoveder. De er designet til at tilvejebringe fremragende kvalitet ved høje udskrivningshastigheder og suppleres af vores farvesublimeringsblæk. Disse trykfarver er specialudviklede sammen med overføringspapiret for at give fremragende blækafgivelse, når de sublimerer sig på en lang række genstande.

En alsidig løsning til dine produktionsbehov

Enestående kvalitet, brede anvendelsesmuligheder

Vores SureColor SC-F-serie af farvesublimeringsprintere slipper din kreativitet løs. Fremstil modeartikler, sportstøj, tekstiler til hjemmet, skilte og kampagneartikler med hastighed, kvalitet og pålidelighed. Sortimentet omfatter også SC-F9400H, der er Epsons første løsning til udskrivning med farvesublimering med pink og gult fluorescerende blæk.

Fantastiske resultater hver gang

Epsons alsidige løsninger med direkte udskrivning på beklædning (DTG, direct-to-garment) giver dig mulighed for hurtigt at reagere på indgående ordrer. De har høje nøjagtighedsniveauer, så virksomheder kan levere hurtige ekspeditionstider, samtidig med at de producerer komplekse design på en lang række lyse og mørke beklædningsgenstande i bomuld.

En harmoniseret udskrivningsløsning

Hvert enkelt aspekt af SureColor SC-F3000 er nøje overvejet for at sikre kvalitet i hvert trin af udskrivningsprocessen:

  • Blækløsning til stordrift: Kompakte 1,5-liter blækposer

  • Automatisk justering af pladeafstand: Sensorer til automatisk registrering af beklædningsoverfladens højde, så det er nemt at skifte for at opnå ensartede, imponerende resultater

  • Garment Creator-software: Til enkel opsætning og hurtig produktion af personlige design

  • Nem at anvende: Højintuitiv 4,3" berøringsskærm og brugervenligt design

  • Den komplette løsning: Omfatter printer, printhoved, software og blæk

Enestående kvalitet hver gang

Virksomheder, der kræver en høj grad af nøjagtighed, korte ekspeditionstider og mulighed for at producere komplekse design på en række forskellige beklædningsgenstande, vil opdage, at SC-F3000 tilbyder fejlfri og yderst pålidelig produktionseffektivitet i et højt tempo.

Den komplette udskrivningsløsning til tekstil

Hver eneste del af SureColor SC-F-serien er udformet til at spille en afgørende rolle i problemfri levering af en fuldstændig samlet løsning til farveudskrivning.

Fremragende produktion inden for industriel udskrivning direkte på stof

Monna Lisa er det fuldt integrerede system til industriel digital trykning på tekstiler, hvor alle komponenter - teknologi, blæk og teknik - tilhører Total Textile Solution, den proces, der er skabt af Epson takket være erhvervelsen af F.lli Robustelli og For.Tex. Gennem kvalitet, produktivitet og fleksibilitet opfylder Monna Lisa kravene til det industrielle marked inden for områder som haute couture, mode, tilbehør, boligtekstiler og sportstøj.

Casestudier

Oplev en bred vifte af casestudier med oplysninger om Epsons produkter og løsninger og markedstendenser.

Nyhed

Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra Epson, og find opdateringer om de nyeste Epson-produkter.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt