Sammen forpligter vi os til forandringer

Hver sæson afholder LPGA en officiel kvalifikationstour, der bidrager til at skabe en kontinuerlig række af talenter til verdensscenen. Epson er blevet titelsponsor for denne tour, idet den starter sin 42. konkurrencesæson.

Epson Tour fokuserer på at give lovende kvindelige golfspillere mulighed for at forfølge deres drømme.

Yoshiro Nagafusa, direktør, Epson Europe B.V

Epsons støtte til LPGA og Epson Tour understreger en virksomhedsforpligtelse til at styrke kvinder og hjælpe med at lancere karrierer for disse enestående mennesker. Vi er beærede over at have muligheden for at støtte disse eliteatleter og deres individuelle rejser mod at kvalificere sig til LPGA Tour og endnu videre.

Mollie Marcoux Samaan, kommissær for LPGA

Vi er glade for at kunne byde Epson velkommen til LPGA-familien. Dette banebrydende partnerskab vil give udvidede muligheder for fremtidige golfstjerner fra hele verden for at teste deres talent og komme et skridt nærmere på at realisere deres drømme. Vi er taknemmelige for, at Epson deler vores engagement i at støtte unge kvindelige atleter, idet de vokser og udvikler sig, og i at spille en aktiv rolle i væksten af og ligheden i kvindesport. “Road to the LPGA” har aldrig været bedre.