MOBILE SCANNERE

Skab et mobilt kontor med støtte fra en af verdens førende producenter af scanningsløsninger. Epsons mobile erhvervsscannere er udviklet med fokus på ydeevne og er den ideelle løsning til feltarbejdere og fleksible eller kompakte arbejdsmiljøer.

MOBILE SCANNERE

Opfang hver eneste detalje

Mobile A4-scannere til nem og effektiv dokumentstyring på farten eller til brug i kompakte arbejdsmiljøer.

Produktsortiment

Kompakt

Ideelle til receptionsområder, hvor pladsen er trang, og effektiv dokumentbehandling er et must. Epsons scannere er udviklet til at registrere formularer, kvitteringer og visitkort med henblik på strømlinet journaloptagelse.

Scan hvor som helst

Scan, hvad du har brug for, når du er på farten, med Epsons mobile scanningsløsninger. De kompakte, lette enheder er nemme at bære og anvende uden for kontoret og er desuden optimeret til hurtige, nøjagtige resultater.

Meget organiseret

Uanset hvor dit arbejde fører dig hen, har du mulighed for at scanne det, du har brug for. Der medfølger et bredt udvalg af softwarepakker for at øge produktiviteten og automatisere processer.

Fleksibel

Scan medier med en tykkelse fra 35 g/m2 til 270 g/m2. Eller scan mindre partier med WorkForce DS-310 og DS-360W takket være en praktisk 20-siders, automatisk dokumentføder.

Strømkilder og Wi-Fi

Epsons mobile scannere er forsynet med en række forskellige strømkilder. Vælg mellem et almindeligt stik eller et USB-kabel, eller du kan bruge de indbyggede Li-ion-batterier på ES-60W, DS-80W og DS-360W for at få en let og ubesværet scanningsoplevelse.

De indbyggede Wi-Fi- og Wi-Fi Direct-funktioner i ES-60W, DS-80W og DS-360W gør det muligt at scanne og route dokumenter direkte fra smartphone- og tabletenheder, uden at der skal tilsluttes kabler.

Epson DocumentScan

Vigtigste fordele

ES-serien

Scan dokumenter og opret søgbare PDF-filer uden besvær med Epsons mindste og letteste serie af mobile scannere. Oplev fordelene ved den brugervenlige ScanSmart-software. Arbejd på den måde, der passer dig - du kan bl.a. gemme i JPEG-, PDF- og PDF/A-format og scanne til mappe, e-mail, udskrivning, Cloud-tjenester, Windows Word, Excel og PowerPoint.

ScanSmart-software

Med Epsons nyeste ScanSmart-software er det lettere end nogensinde at scanne, redigere og gemme dokumenter med kun tre enkle trin.

DS-serien

Hold styr på det hele og sæt dit kontor op hvor som helst med en let og kompakt scanningsløsning.

Epsons Document Capture Pro-software findes på DS-scannerserien, og den indeholder bl.a. avancerede funktioner til navngivning, adskillelse og routing af dokumenter i og uden for din virksomhed. Opret jobprofiler og automatiser processer for at optimere arbejdsgange.

Avanceret scanningssoftware og understøttelse af TWAIN-driver medfølger. Gem filer i følgende formater: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

1 Sammenlignet med Epson WorkForce DS-30.