EPSONS ROLLE I SAMFUNDET

SAMFUND

Introduktion

Vi er forpligtede til at drive en sikker, legal og bæredygtig virksomhed, som også omfatter vores leverandører i hele verden.

Via vores handlinger håber vi at bidrage til at skabe et sundt og forskelligartet samfund, som vores kunder, medarbejdere og investorer kan føle sig tilfredse med og være stolte af at være en del af.

Forsyningskæden

Vi bruger retfærdige standarder og passende procedurer til valg af leverandører. For at sikre, at dette er ensartet, skal medarbejdere og leverandører overholde vores grundlæggende indkøbspolitik.

Leverandøren skal fuldføre og opfylde kravene i en vurdering, der omhandler miljøengagement, arbejdspraksis, menneskerettighedsspørgsmål, retfærdig forretningspraksis og meget mere. Dette udføres, før der kan indgås nogen forretningsaftale med en ny leverandør.

Medarbejdere

Hos Epson ved vi, hvor vigtigt det er for vores medarbejdere at nyde arbejdslivet, så vi sørger for, at det at arbejde hos os er både tilfredsstillende og givende.

Vi mener, at grundlaget for en virksomhed i fremgang er baseret på en tilfreds, mangfoldig, sikker og veludstyret arbejdsstyrke. Derfor fremmer vi mangfoldighed, sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen ud over proaktivt at understøtte vores medarbejdere og kanalpartnere med uddannelse.

Social ansvarlighed

Over hele verden er Epson og vores medarbejdere engageret i positive aktiviteter for at skabe positive ændringer i lokalsamfundet.

Epson UK: At hjælpe unge mennesker med at opnå deres mål

For at hjælpe med at forberede de studerende til arbejdsmarkedet har Epsons medarbejdere i Storbritannien foretaget prøveinterview med studerende fra Longdean School i Hemel Hempstead, England. Hver studerende skulle indsende et CV, en prøveansøgning og en handlingsplan før deres interview. Epsons medarbejdere gav feedback og skrev evalueringsrapporter som hjælp til at forbedre deres færdigheder.

Epson Tyskland: UNICEF bruger Epsons teknologi til at udskrive "Photo of the Year"

UNICEF Tyskland brugte Epsons teknologier til at udskrive mere end 1.500 fotos i høj kvalitet i forbindelse med UNICEF 2017 "Photo of the Year"-prisen. Epson udskrev og donerede billederne til både juryen og udstillingen. Billederne fangede leveforholdene for børn i hele verden, hvoraf nogle skildrede deres situation og desperation, og andre fremhævede deres glæde og drømme.

Epson Ibérica: yder samfundstjeneste for børn i nød

Alle medarbejderne hos Epson Ibérica (Epsons kontorer i Barcelona, Madrid og Lissabon) tog en dag ud af kalenderen for at renovere Llar Les Vinyes Educational Action Residential Centre i Cerdanyola del Vallès, der fungerer som et samfundscenter for børn i området. Epsons medarbejdere malede væggene, udbedrede landskabet og donerede og installerede Epson printere og projektorer i hele bygningen for at støtte centret.

Epson Frankrig: fremmer medarbejdere med handicap

Epson Frankrig har indgået partnerskab med "Association des Paralysés de France" (APF), som er en organisation, der fremmer ansættelse af folk med handicap. APF har sendt medarbejdere med handicap videre til Epson hvert år siden 2006, så de kan få værdifuld arbejdserfaring - fire af dem er ansat af Epson som fuldtidsmedarbejdere.

Epson Italien: planter træer for at genoprette og beskytte biodiversiteten

Epson Italien har indgået partnerskab med ReteClima og Parco Nord Milano i forbindelse med en træplantningsekspedition. 220 medarbejdere tog en dag ud af kalenderen for at plante 350 nye planter og træer i hele parken.

Epson Tyskland: hjælper børn med at forstå vigtigheden af genbrug

Siden 2008 har Epson Tyskland indgået partnerskab med Deutsche Umwelt-Aktion, der leverer miljømæssig uddannelse til grundskolen og gymnasiet i Meerbusch. I februar 2017 afholdt Epson og Deutsche Umwelt-Aktion undervisning i begrebet "noget nyt ud af noget gammelt", der viste børnene, hvordan de skulle opløse gamle aviser og genbruge dem til kort til deres venner.

Find ud af mere om Corporate Social Responsibility