Levér en fantastisk 4K UHD-oplevelse med avanceret pixelforskydning og teknologi til forbedring af opløsning¹.

4K PRO-UHD¹

Hvad er 4K PRO-UHD¹?

Epson 4K PRO-UHD¹ er ikke blot en opløsningsspecifikation. Det omfatter alle faktorer, der påvirker den billedmæssige ydeevne, inklusive farver og lysstyrke, kontrast, HDR10, farvebehandling samt muligheden for at modtage, behandle og projicere 4K-indhold. Som et resultat er billeder mere livagtige og overgår Fuld HD-opløsningen.

4K-forbedringsteknologi

Modtag 4K UHD-indhold og opskaler indhold, der ikke er i 4K, til at vise imponerende, livagtige billeder, der overgår Fuld HD-opløsningen, ved at forskyde hver pixel diagonalt med 0,5 pixel for at fordoble opløsningen.

Dette fordobler Fuld HD-opløsning fra 1.920 x 1.080 til 4K 3.840 x 2.160

3LCD-teknologi²

HDR10 - højt dynamisk område

Højt dynamisk område giver billeder mere dybde, så du kan se utrolige detaljer, det ikke tidligere har været muligt at se. HDR beriger farver, så billeder føles mere naturlige og stadig intense og i sidste instans endnu mere fascinerende.

100 % farvelysstyrke

Når farvelysstyrken er lavere, kan disse farver forekomme matte og udvaskede. Sagt enkelt kan matte farver få billedet som helhed til at fremstå livløst.

De kan også gøre det svært at se detaljer, og de kan være utilstrækkelige, når det gælder om at holde interessen og opmærksomheden fanget. Dette er måske ikke noget problem i en mørk biograf, men i en dagligstue kan det være et virkeligt problem.

Epson projektorer viser lysstærke billeder selv i naturligt dagslys, da de har det samme output for hvidt og farvet lys³.

 

L*a*b* ultrabred farveskala

Farveskalaen er den farvepalet, som en given teknologi eller proces er i stand til at gengive.

L*a*b* ultrabred farveskala viser en større række livagtige farver for en rigere og mere realistisk visning.

Dyb absolut sort

Stort kontrastforhold på op til 2.500.000:1 giver optimal billedkvalitet med tydeligt definerede skyggedetaljer og dybe sorte nuancer.

 

Se sortimentet

¹ 4K-forbedringsteknologi forskyder hver pixel diagonalt og skaber en dobbelt fuld HD-opløsning. Opløsningen er fuld HD i 3D-tilstand.

² Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge os på www.3lcd.com/.

³ Farvelysstyrke (output for farvet lys) i den mest lysstærke tilstand målt af et eksternt laboratorie i overensstemmelse med IDMS 15.4. Farvelysstyrken vil variere afhængig af anvendelsesforhold. Epsons mest sælgende 3LCD-projektorer i forhold til de mest sælgende DLP-projektorer med 1 chip baseret på NPD-salgsdata for maj 2017 til april 2018. Se www.epson.dk/CLO, hvis du vil have flere oplysninger.