SKIFT TIL UDSKRIVNING MED INKJET

Lavere driftsomkostninger giver mere valuta for pengene, samtidig med at produktiviteten øges med mindre vedligeholdelse.

WORKFORCE PRO-SERIE

Opbyg en mere produktiv arbejdsplads med vores Epson inkjetprintere

Denne lille arbejdsgruppeserie af printere og multifunktionsenheder er perfekt til forretningsmiljøet. Disse modeller kan hjælpe virksomheder, fra små kontorer til store virksomheder, med at skære ned på omkostningerne, øge produktiviteten og reducere nedetiden. Dette reducerer samtidig miljøpåvirkningen og forbedrer CSR-omdømmet. Vær tryg ved dit valg takket være velkendt varmefri PrecisionCore-teknologi, der tilbyder hastighed, kvalitet og pålidelighed.

Takket være inkjetteknologien udskriver alle disse modeller selvfølgelig problemfrit med lav vedligeholdelse. Dette øger ikke kun produktiviteten. Udskrivningsprocessen, som ikke kræver hverken varme eller kontakt, giver også mulighed for større mediefleksibilitet.

Udfordringer for virksomheder

Virksomheder kan stå over for mange udfordringer. Find ud af, hvordan WorkForce Pro-serien kan hjælpe dig med at overvinde disse med dens evne til at øge produktiviteten.

Se vores sortiment

Der er masser af gode ting at sige om WorkForce Pro-serien, og her er nogle få egenskaber, der især fortjener opmærksomhed.

HØJE SCANNINGSHASTIGHEDER OG AVANCEREDE FUNKTIONER

Document Capture Pro gør det nemt for medarbejdere at scanne, gemme og dele oplysninger i virksomheden. Avancerede funktioner til at navngive, adskille og distribuere dokumenter gør scanning nem og logisk.

NEMT BRUGERINTERFACE

Sæt fart på kontorets arbejdsgang med det brugervenlige og intuitive interface på en 10,9 cm touchskærm på multifunktionsmodellerne.

HURTIG UDSKRIVNING AF FØRSTE SIDE

I modsætning til laserprintere behøver disse printere ikke at varme op, så de kan levere din første udskrift hurtigere.

ROBUSTE PAPIRBAKKER MED HØJ KAPACITET

Med en maksimum kapacitet på 830 ark (med ekstra bakke) kan dit team fortsætte med at arbejde uden afbrydelser.

Nem at bruge for maksimal produktivitet

Optimer arbejdsgangen med disse brugervenlige multi- og enkeltfunktionsprintere. Det er nemt at navigere mellem funktionerne takket være det intuitive, digitale interface med touchskærm på MFP'erne. Inkjetteknologi betyder, at du nemt kan udskrive på en lang række medietyper og papirstørrelser.

Minimer blækpåfyldninger

Det nye blækbeholdersystem er lettere at udskifte og giver mulighed for større sidekapaciteter. Udskriv op til 10.000 sider i sort-hvid eller 5.000 i farve uden at påfylde forbrugsstoffer³. Det betyder mere udskrivning i høj hastighed, som kan udføres med meget lidt vedligeholdelse.

Designet til en mobil, moderne arbejdsplads

Omdan din mobil og tablet til et effektivt produktivitetsværktøj med trådløs udskrivning. Hvis du skal udskrive, mens du er på farten, skal du blot med en kompatibel Android-enhed trykke på printeren for at udnytte NFC. Epson Open Platform og vores samarbejde med softwareproducenter betyder, at du kan finde den administrerede udskrivningsløsning, der opfylder dine behov.

Vi skaber fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Når du skifter fra laserprintere til varmefrie printere, bruger du mindre energi og reducerer udskrivningens miljøpåvirkning.

WorkForce Pro A4-farveprintere

WorkForce Pro A4 sort-hvid

WorkForce Pro A3+ farve

Indkøb af forbrugsstoffer

Der kan være langt mellem blækpåfyldningerne, og når du skal til det, er det nemt. Epsons onlinebutik gør det nemt at bestille nye forbrugsstoffer til WorkForce Pro-serien.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

¹ Sammenligningen er foretaget med de 10 bedst sælgende farvelaserprintere i Vesteuropa og Central- og Østeuropa med en udskrivningshastighed på mellem 1 og 30 sider pr. minut, som er defineret af IDC i 12 måneder op til juni 2017. Oplysninger om pris pr. side (CPP data) er taget fra GAP-efterretningsrapporten i august 2017 og er et gennemsnit af priser, der ses i DE, FR og UK (med værdi i euro som angivet af GAP). Epsons værdier er baseret på vejledende pris for XXL-blækpakker (5.000 siders kapacitet i henhold til IEEE/ISO 24711/24712). Prisen for konkurrerende modeller var den lavest tilgængelige pris pr. side.

² Sammenligningen er foretaget med de 10 bedst sælgende farvelaserprintere i Vesteuropa og Central- og Østeuropa med en udskrivningshastighed på mellem 1 og 30 sider pr. minut, som er defineret af IDC i 12 måneder op til september 2017. Data taget fra BLI.

³ Omtrentlig sidekapacitet. Faktisk kapacitet vil variere afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge os på www.epson.eu/pageyield

Baseret på Epsons beregninger bruger Epson WorkForce Pro WF-C8190DW 83 % mindre strøm end HP Color LaserJet Enterprise M750dn, der er den bedst sælgende model i printersegmentet for A3-enkeltfunktionsfarveprintere med udskrivning af 21-30 sider/min. (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, forsendelser for fjerde kvartal 2015 til tredje kvartal 2019, offentliggjort andet kvartal 2020). Metodologien er baseret på "typisk strømforbrug", som er defineret i og/eller simuleret med henvisning til ENERGY STAR-testproceduren og angivet i kWh pr. år.