Innovative teknologier

Epson stræber efter perfektion. Vores patenterede teknologier placerer os konsekvent på listen over de førende globale indehavere af patenter på immateriel ejendom (IP). Dette engagement i innovation gør os til den førende indehaver af patentporteføljer inden for vores kerneprodukter og har givet os anerkendelse som førende inden for teknologi fra Thomson Reuters Top 100 globale Innovatorer i fem år i træk1.

INNOVATIVE TEKNOLOGIER

Printerteknologier

PrecisionCore®

Næste generations printhovedteknologi

PrecisionCore er en ny udskrivningsteknologi, der anvender en revolutionerende udskrivningschip med høj tæthed, som kan generere op til 40 millioner præcise dråber.

Avanceret MicroPiezo®-teknologi

Avanceret teknologi til fremragende udskrifter i erhvervsstyrke

MicroPiezo printhovedteknologi sikrer skarp og nøjagtig blækplacering, så der opnås høj billedkvalitet og optimerede udskrivningshastigheder. Da der ikke bruges varme, kan den også bruges til et bredt udvalg af blæk til skarpe billeder med lang holdbarhed på tværs af forskellige anvendelser.

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Når du skifter fra laserprintere til varmefri printere, forbruger du mindre energi og reducerer udskrivningens miljøpåvirkning.

Blækbeholderteknologi

Non-stop udskrivning. Uden at skifte blæk

Oplev udskrivning uden blækpatroner. Vores printer med blækbeholdersystem leveres med op til tre års forbrug af blæk2, så din virksomhed kan forvente en besparelse på udskrivning på op til 74 %3.

Projektorer

3LCD

Udforsk 3LCD - projektorer med output for farvet lys

3LCD er en sofistikeret, innovativ teknologi, der bruger tre chips til at skabe skarpe, livagtige billeder til det mest krævende erhvervs- og forbrugerpublikum.

CLO

Farver ændrer alt.

Opnå lysstærk, levende projicering med farveoutput (CLO - Colour Light Output) fra Epson.

Laserteknologi

Laserlyspræcision

Oplev imponerende kvalitet og pålidelighed med vores nye laserlyskilde og avancerede filter. Kombiner alsidige præsentationsfunktioner med 30.000 timers4 vedligeholdelsesfri brug og ensartet ydeevne og opnå fuldstændig ro i sindet under vigtige præsentationer. Innovationer inden for projektorteknologi som disse sikrer, at vi fortsætter med at være verdens førende5 inden for projektorer og har været det siden 2001.

Projektorsoftware

Få mere ud af din projektor. Lad din projektor udnytte sit fulde potentiale

Få fordel af Epsons specialiserede softwareløsninger til at gøre din projektor mere avanceret og udnyt de øgede funktioner, den større pålidelighed og kontrol. Som verdens førende producent af projektorer5 forstår vi behovet for de rette projiceringsløsninger, som giver dig mulighed for at præsentere på den måde, du ønsker, når du vil, let og effektivt.

Blækteknologier

Claria blæk

Udviklet til den måde, du udskriver på

Uanset om du udskriver hjemmearbejde til skolen, opretter familiealbum eller ønsker at fremvise dine evner som fotograf, finder du nemt det helt rigtige blæk til dine behov.

DURABrite Ultra-blæk

Specifikt designet til professionel udskrivning

Epsons DURABrite Ultra-blæk til professionel udskrivning er hurtigtørrende, holdbar og modstandsdygtig over for udtværing.

Med resinbestrøgne pigmentpartikler, der klæber sig fast til papirets overflade i modsætning til at synke ned, ligesom farvebaseret blæk, sikrer DURABrite Ultra-blæk hurtig tørring, laserlignende tekst og grafik på flere papirtyper og -klasser.

Hvorfor købe den ægte vare?

Vi tror på, at det at printe baseres på et partnerskab. Det kræver både en printer og den rigtige blæk at producere et kvalitetsprint. Derfor er det vigtigt, at forstå dit blæk for at undgå potentielle udskrivningsfælder.

Find ud af, hvad der adskiller vores blæk fra konkurrenternes.

Tilslutningsmulighed

Opdag fordelene ved Epsons banebrydende appløsninger, der er designet til at imødekomme både virksomheders og forbrugeres behov. Epsons banebrydende apps er omhyggeligt udviklet til at optimere driften, øge produktiviteten og strømline arbejdsgange. Uanset din branche, uanset om det er detailhandel, hotel- og restaurationsbranchen, sundhedssektoren eller enhver anden sektor, tilbyder Epsons appløsninger personlige funktioner og funktionaliteter, der er skræddersyet til dine specifikke krav.

Nyd bekvemmeligheden ved lagerstyring, kassesystemer, mobil udskrivning og dokumentscanning problemfrit integreret med Epsons brugervenlige grænseflader. Vær et skridt foran med Epsons fleksible appløsninger, der låser op for ubegrænsede muligheder for din virksomhed eller dine personlige sysler i dag.

Epson Connect

Udskriv problemfrit fra tablet-pc'er, smartphones og andet

Epsons mobil- og Cloud-udskrivningstjeneste gør det nemt for dig at udskrive og scanne trådløst ved brug af smartphones og tablet-pc'er hjemme, på kontoret, eller når du er på farten.

Epson Device Admin

Kontrollér, analysér og administrer din printerflåde centralt fra et intuitivt interface

Gør det let at administrere en hel flåde af printere og scannere8 via fjernbetjening med fuld kontrol og mulighed for at installere, konfigurere, overvåge, vedligeholde og udføre fejlsøgning på dine enheder for at opnå øget produktivitet og omkostningsbesparelser.

Epson appen til beregning af blækomkostninger for storformatprintere

Beregn blækomkostninger for forskellige billedtyper

Epson appen til beregning af blækomkostninger for storformatprintere er designet til at give dig en blækomkostning pr. side for udvalgte Epson Stylus Pro- og SureColor-seriens printere. Omkostningerne beregnes ved brug af eksempelbilleder, der er repræsentative for hver printer og programtype8.

Epson iProjection

Opret forbindelse og præsenter trådløst

Opnå frihed til at interagere med dit publikum, levere et mere dynamisk tilbud og engagere dem til at indsamle ideer. Med vores iProjection-app kan du trådløst præsentere dokumenter, billeder og websider direkte fra din iOS- eller Android-baserede smartenhed.

Epson Document Scan

Scan dokumenter direkte til din mobile enhed

Epson Document Scan giver dig mulighed for at scanne dokumenter direkte til din Android™-enhed. Du kan se eksempler på scannede data og sende dem med e-mail direkte til andre applikationer eller til Cloud-tjenester som Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ og Microsoft® OneDrive.

Epson EPOS kvitteringsapp

Epson ePOS kvitteringsapp viser, hvor nemt det er at oprette, udskrive og sende kvitteringer fra din iPhone eller iPad

Opret en mobil POS (mPOS) og et ordresystem med nogle få enkle trin.

TM-hjælpeprogram

Denne app gør det muligt at oprette trådløs forbindelse, konfigurere printerindstillinger og udskrive eksempler på kvitteringer fra iPhone, iPad og iPod touch til en Epson kvitteringsprinter.

iLabel

Epson iLabel gør det nemt at oprette, lagre og udskrive mærkater fra en smartenhed

Få mest muligt ud af din enheds funktioner, f.eks. taleafskrift, for at føje en ny dimension til din etiketteringsoplevelse.

1 Baseret på udgivne patentansøgningsnumre (CY2016). Ifølge undersøgelser foretaget af Epson

2 Baseret på en gennemsnitlig udskriftsmængde på 140 sider pr. måned og ved den laveste kapacitet, der fremstilles af det første sæt blæk.

3 Gennemsnitligt antal blækpatroner/gennemsnitlig besparelse for udskrivning af det anførte antal sider ved brug af pakning med blækflasker med EcoTank inklusive prisen på hardware. Sammenligning foretaget på gennemsnittet af A4 EcoTank-sortimentet i forhold til den gennemsnitlige pris for de 10 mest solgte modeller i Vesteuropa i perioden april 2016 til marts 2017, som registreret af GfK. Udskrivningsomkostninger beregnet på fordelingen af standard- og XL-blækpatroner, som registreret af GfK for den samme referenceperiode på det vesteuropæiske marked på baggrund af gennemsnitlige forhandlerpriser. Kapacitet for blækpatroner i henhold til producenternes websteder.

4 Laserlevetid på op til 83.000 timer i tilpasset tilstand

5 Største andel af enheder på markedet for projektorer på 500 lumen og højere. (Undersøgelse udført af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2016)

6 baseret på standardmålene for JEITA CP‐3901A: blankt papir (A4-størrelse), temperatur på 23 °C, luftfugtighed på 50 %.
Netværksforbundne Pro og laserprintere/MFP'er til virksomheder, erhvervsscannere og storformatprintere

7 Epson SC-P5000-printeren med violet blæksæt kan opnå 99,0 % af helt dækkende farver fra PANTONE®, når den bruges sammen med Epson Proofing Paper White Semimatte og Epson blæk. Epson SC-P5000-printeren med LLK-blæksæt kan opnå 98,8 % af helt dækkende farver fra PANTONE®, når den bruges sammen med Epson Proofing Paper White Semimatte og Epson blæk.

8 Bemærk, at yderligere variable omkostninger kan påvirke omkostningerne, inklusive men ikke begrænset til medietype, servicering, strømforbrug, printerindstillinger og udskiftning af dele. Epsons blækpriser er baseret på aktuelle, vejledende priser uden moms for Epson Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien fra og med februar 2013. Omkostningerne er baseret på brug af standardindstillinger på printere og baseret på højtydende, originale Epson forbrugsmaterialer.