SAMARBEJDE I UDDANNELSES­SEKTOREN

SE VIDEO
LØSNINGER TIL UDDANNELSE

Designet til læring

Hos Epson forstår vi os på uddannelse, og vi bruger denne viden til at designe teknologi, der gør læring kontinuerlig og effektiv. Vores løsninger holder gang i informationerne. De skaber forbindelse mellem samarbejdsgrupper, fanger opmærksomhed og giver både undervisere og studerende flere muligheder.

Moderne teknologi skal kunne fungere problemfrit og kontinuerligt fra skærmdeling og fleksibel læring til samarbejde på tværs af placeringer samt tilbyde både undervisere og studerende en BYOD-strategi. Epsons teknologi støtter dette dynamiske læringsmiljø.

Invester i fremtiden

De studerende er mere tilsluttet end nogensinde før - og de forventer det samme af den teknologi, de bruger til at lære.

Se resultaterne

Gør læring levende og stimuler alle typer af egenskaber. Giv de studerende tillid til at føre deres egne ideer ud i livet og inspirer dem til at finde deres egne løsninger. Vores samarbejdsbaserede løsninger sætter de studerende i kontakt med deres læseplan, så de kan opnå bedre resultater og færdigheder for livet.

Få det fulde økonomiske overblik

Dit it-udstyr bør være bygget til at holde, være nemt at bruge og støtte læring på tværs af læseplaner. Epsons teknologi giver værdi lige fra starten, så du kan fokusere på at slippe kreativiteten og samarbejdet løs uden at bekymre dig om skjulte omkostninger.

Beskyt planetens fremtid

Hos Epson forstår vi vigtigheden af at støtte indsatsen for en grønnere planet til fremtidige generationer.

Service og support

Få mere at vide om on-site-service og Epsons garantier.

Softwareløsninger

Se hele vores sortiment af softwareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, herunder dem der leveres af vores partnere.

Teknologi, der vækker indlæring til live

Fang de studerendes opmærksomhed

Gør læring bedre med en Epson visualiser, et letvægtskamera i fuld HD. Vis store, udskrevne sider, 3D-objekter, eksperimenter og endda levende ting i nærbilleder for både arbejdsgrupper og et større publikum.

Reducer udgifter til udskrivning

Vores WorkForce Pro RIPS-printere hjælper dig med at sætte skub i produktiviteten ved at bruge færre penge på forbrugsmaterialer og mindre tid på vedligeholdelse - så du kan arbejde uden afbrydelse.

Transformér undervisning

Tilskynd til en læringsdialog mellem studerende og undervisere med en interaktiv laserløsning med ultrakort projicering fra Epson. Skærmstørrelse betyder noget, så udnyt projiceret indhold på en skalerbar skærm på op til 100" i fuld HD, interager med gruppeprojekter ved hjælp af gestus eller penne og opret, del og diskuter notater uden at skulle starte en pc.

Organiser din verden

Fremstil stærke, holdbare mærkater på en lang række tapes med forskellige tekstfarver. LabelWorks mærkatprintere hjælper med til at sikre, at rapporter, ressourcer, aktiver, filer, kabler og komponenter er korrekt mærkede og nemme at finde.

Hold gang i informationerne

Giv de studerende mulighed for at bruge vores enheder med høj hastighed og høj opløsning til at registrere detaljerne i undersøgelsesmaterialet, fra negativer, fotografier, bøger og aviser.

Fremstil ressourcer, der gør indtryk

Med vores storformatprintere kan du fremstille plakater, bannere, udskrifter til beklædning og mere uden behov for et professionelt trykkeri. Nogle eksempler omfatter de studerendes arkitektoniske CAD-planer og designs, modeudskrifter og mønstre eller kunst og fotografering.

Udskriv store mængder ved høj hastighed

Udskriv dokumenter i høj kvalitet ved superhøje hastigheder på op til 100 billeder pr. minut med WorkForce Enterprise - en pålidelig og miljøvenlig, afdelingsmæssig A3-MFP til farveudskrivning med valgfri sorteringsenhed.

Maksimer effekten af dine præsentationer

Udvikl læring og giv dine ressourcer liv med usædvanligt klare farver og høj opløsning, der kan skaleres til lokaler af næsten enhver størrelse.

Giv hvert eneste barn den bedste visning

58 % af de studerende kan ikke læse alt indhold på en 70" fladskærm⁴

Produkter

PRINTERE

SCANNERE

PROJEKTORER

ANDRE PRODUKTER

Casestudier

Oplev en bred vifte af casestudier med oplysninger om Epsons produkter og løsninger og markedstendenser.

Nyheder

Hold dig ajour med de seneste nyheder fra Epson og opdag opdateringer om de seneste Epson produkter

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

1 På lokale netværk med Epson Multi-PC projection eller med Epson iProjection-appen, der er designet til at blive anvendt på Android- og iOS-enheder samt Google Chromebooks.
2 Som testet af BLI, i løbet af to måneder indtil februar 2017. Udskrivning af første side efter dvaletilstand natten over i forhold til alle konkurrerende maskiner, der er testet på udgivelsestidspunktet. Yderligere oplysninger finder du på www.epson.dk/inkjetsaving
3 Blækforsyningsenhed med høj kapacitet på op til 84.000 sider omtrentlig sidekapacitet. Faktisk kapacitet vil variere afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Yderligere oplysninger finder du på www.epson.eu/pageyield. Startsættet af blæk indeholder tilstrækkelig blæk til at komme i gang med printeren. Der skal købes eller leveres nye blækpatroner for at opnå normal drift.
4 Sammenlignet med førende fladskærmsmodeller i 70" klassen med 4K-opløsning (mest solgte - i enheder - ekskl. salg til hoteller i henhold til PMA-distributørdata for Nordamerika, baseret på salg mellem januar og september 2015) i klasselokalemiljø på 6,7 x 8,2 meter. Da de studerende blev bedt om at notere seks korte oplysninger fra de viste dias, fejlnoterede 58 % i alderen 12-22 mindst en ting. Baseret på undersøgelser i USA foretaget af Radius Research, april 2016.
5 Sammenlignet med førende DLP-projektorer med en chip til hjemmeunderholdning. Epson 720p projektorer er tre gange så lysstærke. Epson 1080p projektorer er konsekvent to og op til tre gange så lysstærke. Baseret på NPD-data, juli 2011 til juni 2012. Farvelysstyrke (Colour Light Output) målt i henhold til IDMS 15.4. Farvelysstyrken vil variere afhængig af anvendelsesforhold. Se www.epson.dk/CLO,hvis du vil have flere oplysninger.
6 Whiteboard Selling af Sommers & Jenkins
7 Som testet af BLI i løbet af to måneder frem til feb. 2017 i forhold til et udvalg af konkurrerende maskiner, som bestilt af Epson. Yderligere oplysninger finder du på www.epson.dk/inkjetsaving
8 Laserprintere på 45-55 sider pr. minut bruger typisk 1.500 watt. WorkForce Enterprise har et lavt strømforbrug på 180-320 watt og udskriver op til 100 sider pr. minut.
9 Baseret på udtrækningen og behandlingen af råmaterialer og fremstilling af forbrugsstoffer. Som testet i henhold til Epsons metodik: 1. Beregningen gælder kun CO2 dslip, som udgør en miljømæssig byrde i form af global opvarmning. 2. Beregningsresultaterne er baseret på egendeklaration. (Bekræftelse fra tredjepart er ikke modtaget). 3. Vi bruger koefficienten for CO2 (kg-CO2/enhed) der er udgivet i JEMAI database "LCA Pro".