UDFORMNING AF FREMTIDENS UDSKRIVNING MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

Varmefri teknologi

Epson inkjetprintere bruger varmefri teknologi til at levere avancerede kundefordele.

Sammenligning af udskrivningsprocesser

Laserprintere og inkjetprintere kan se ens ud på ydersiden. Det er det indeni, der tæller.

Epsons varmefri teknologi kræver ikke varme i blækaffyringsprocessen. Der anvendes i stedet tryk på Piezo-elementet, som bøjes bagud og fremad og affyrer blæk fra printhovedet.

Laserprintere har derimod brug for at opvarme fuserenheden for at kunne udskrive.

Termisk inkjetproces

Termisk inkjetteknologi anvender en elektrisk strøm til at opvarme blækket, så det kan affyres gennem printhovedet.

Piezo-blækaffyringsproces

I modsætning til termiske inkjetprintere og laserprintere kræver Epsons varmefri teknologi ikke varme i blækaffyringsprocessen. Der anvendes i stedet tryk på Piezo-elementet, som bøjes bagud og fremad og affyrer blæk fra printhovedet.

Fordelene ved varmefri teknologi

Ensartede udskrifter i høj kvalitet

Epsons varmefri teknologi kræver ingen opvarmning, når printeren tændes eller vækkes fra dvale. Det betyder, at den starter udskrivning med det samme - i modsætning til laserprintere, som skal forvarme fuserenheden for at kunne udskrive. Det sikrer hurtige udskrifter af selv dokumenter med høj printtæthed.

Mindre strømforbrug sparer energi og penge

Epsons varmefri teknologi bruger mindre strøm end laserteknologi, da den ikke bruger varme til opvarmning. Da inkjetprintere ikke har nogen fuserenhed, der skal opvarmes, giver det et betydeligt mindre strømforbrug.

Færre udskiftningsdele, mindre miljøpåvirkning

Laserprintere har typisk flere forbrugsmaterialer og kræver i mange tilfælde regelmæssig udskiftning af valse, overførselsbælte og fuser. Takket være varmefri teknologi bruger vores inkjetprintere færre dele, der skal udskiftes, end en laserprinter, og vores printhoveder er ikke en forbrugsvare. Dette reducerer den miljømæssige belastning ved produktion og genbrug af de yderligere ressourcer.

Mindre vedligeholdelse øger produktiviteten

Det varmefri design i Epsons inkjetprintere betyder, at der er færre dele, der kan blive beskadigede, hvilket reducerer omfanget af vedligeholdelse. Derfor er Epsons inkjetprintere pålidelige og har væsentlig mindre nedetid.

Opdag selv fordelene ved Epsons varmefri teknologi

Find din ideelle printer med Epsons printersøger-værktøj.

Vis serie

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om Epsons løsninger, skal du blot angive dine oplysninger nedenfor. Så bliver du kontaktet af en Epson medarbejder.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.
Kontakt os