UDFORMNING AF FREMTIDENS UDSKRIVNING MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

Varmefri teknologi

Epsons inkjetprintere bruger varmefri teknologi til at levere avancerede kundefordele i forhold til laserteknologi og termisk inkjetteknologi.

Sammenligning af udskrivningsprocesser

Laserprintere og inkjetprintere kan se ens ud på ydersiden. Men det er det, der er inden i, der tæller.

Sammenligning af udskrivningsprocesser

Laserudskrivningsmetoden er en kompliceret proces, der omfatter otte separate faser og et højt niveau af varme til at opvarme toneren og fiksere toner til papiret.

Inden for inkjetprintere er der to hovedteknologier: termisk udskrivning, der bruger varme, og Piezo, som er varmefri.

Termisk inkjetproces

Termisk inkjetteknologi anvender en elektrisk strøm til at opvarme blækket, så det kan affyres gennem printhovedet.

Piezo-blækaffyringsproces

I modsætning til termiske inkjetprintere og laserprintere kræver Epsons varmefri teknologi ikke varme i blækaffyringsprocessen. Der anvendes i stedet tryk på Piezo-elementet, som bøjes bagud og fremad og affyrer blæk fra printhovedet.

Fordelene ved varmefri teknologi

Spar tid med ensartet, hurtig udskrivning

Epsons varmefri teknologi kræver ingen opvarmning, når den tændes eller vækkes fra dvale. Dette betyder, at den kan levere en hurtig udskrivning af første side (FPOT) sammenlignet med laserprintere, som skal forvarme fuserenheden for at udskrive. Og i modsætning til termisk inkjetteknologi behøver Epsons varmefri teknologi ikke at vente på, at blækket afkøles mellem blækaffyringerne. Dette kan resultere i hurtigere udskrivning og betydelige tidsbesparelser.

Brug mindre strøm og spar penge

Epsons varmefri teknologi bruger mindre strøm end laserteknologi, da den ikke bruger varme til opvarmning. Da inkjetprintere ikke har nogen fuserenhed at opvarme, giver dette dig et betydeligt mindre strømforbrug. Og i modsætning til termisk inkjetteknologi leverer Epsons varmefri teknologi en ensartet blækaffyring, så printeren kan udskrive ved ensartede, høje hastigheder. Dette kan føre til, at printeren anvendes i mindre tid, og derfor reduceres driftsomkostningerne.

Færre udskiftningsdele, mindre miljøpåvirkning

Laserprintere har typisk flere forbrugsmaterialer og kræver i mange tilfælde regelmæssig udskiftning af valse, overførselsbælte og fuser. Takket være varmefri teknologi bruger vores inkjetprintere færre dele, der skal udskiftes, end en laserprinter, og i modsætning til termiske printere er vores printhoveder ikke en forbrugsvare. Dette reducerer den miljømæssige byrde ved produktion og genbrug af de yderligere ressourcer.

Mindre vedligeholdelse øger produktiviteten

Den varmefri struktur i Epsons inkjetprintere betyder, at der er færre dele, der kan blive beskadigede, hvilket reducerer omfanget af vedligeholdelse. Den varmefri affyringsproces betyder, at der i modsætning til termiske printere ikke er nogen varmeskade på printhovederne, og derfor holder de i længere tid. Derfor tilbyder Epsons inkjetprintere forbedret pålidelighed og væsentlig mindre nedetid.

Opdag selv fordelene ved Epsons varmefri teknologi

Find din ideelle printer med Epsons printersøger-værktøj.

Se sortimentet

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om Epsons løsninger, skal du blot angive dine oplysninger nedenfor. Så bliver du kontaktet af en Epson medarbejder.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.
Kontakt os