UDFORMNING AF FREMTIDENS UDSKRIVNING MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Epsons inkjetprintere bruger mindre strøm og sparer derved energi.

© Jasper Gibson

Varmefri teknologi

Vi kan ikke komme uden om, at vi står over for en global klimakrise. Medmindre tingene ændrer sig, kommer vi snart til at opleve markante ændringer i vores planets økosystemer. En af de ting, vi kan ændre, er vores energiforbrug.

Afbrænding af fossile brændstoffer med henblik på elproduktion udleder store mængder CO2. Lige nu er vi som virksomhed og privatpersoner nødt til at skride til handling for at spare energi og påbegynde brugen af vedvarende energikilder. Det er nu afgørende, ikke valgfrit, at foretage bæredygtige valg.

SKRU NED FOR VARMEN. Skift til varmefri teknologi med henblik på lavt strømforbrug. Selv små ændringer kan række langt. Hvis alle på jorden foretager en lille ændring i hverdagen, kan det have en fantastisk positiv indvirkning. Når vi starter med en side ad gangen, kan vi sammen ændre historiens gang.

Vis produkter

SKRU NED FOR VARMEN

Epson og National Geographic driver i fællesskab en oplysningskampagne om varmebesparelse som en god metode til at minimere vores miljøpåvirkning. I denne korte video forklarer National Geographic Explorer, Katey Walter Anthony, hvordan "Varme nedbryder permafrost. Varmebesparelse er en af de bedste måder at minimere vores miljøpåvirkning på. Hvis vi vælger varmefri teknologi for at reducere strømforbruget, reducerer vi udledningen af drivhusgasser og hjælper til med at sætte farten ned for optøningen af permafrosten i Arktis."

© Jasper Gibson

Sammenligning af udskrivnings­processer

Laserprintere og inkjetprintere kan se ens ud på ydersiden. Det er det indeni, der tæller. Epsons varmefri teknologi kræver ikke varme i blækaffyringsprocessen. Der anvendes i stedet tryk på Piezo-elementet, som bøjes bagud og fremad og affyrer blæk fra printhovedet.

Fordelene ved varmefri Teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkningen uden at gå på kompromis.

Mindre strømforbrug sparer energi og penge

Epsons varmefri teknologi bruger op til 83 % mindre energi1, da den ikke bruger varme til at komme i gang. Da inkjetprintere ikke har nogen fuserenhed at opvarme, giver de dig et betydeligt mindre strømforbrug.

Færre udskiftningsdele, mindre miljøpåvirkning

Laserprintere har typisk flere forbrugsmaterialer og kræver i mange tilfælde regelmæssig udskiftning af valse, overførselsbælte og varmesikring. Takket være den varmefri teknologi producerer vores inkjetprintere op til 96 % færre brugte forbrugsvarer end laserprintere2.

Spar tid med ensartet udskrivning ved høj hastighed

Varmefri teknologi kræver ingen opvarmning, når printeren tændes eller vækkes fra dvale. Dette betyder, at du kan gå i gang med at udskrive med det samme, hvilket gør den op til 50 % hurtigere fra klar sammenlignet med laserprintere3.

Mindre vedligeholdelse øger produktiviteten

Den varmefri struktur i Epsons inkjetprintere betyder, at der er færre dele, der kan blive beskadigede, hvilket reducerer omfanget af vedligeholdelse.

Op til 83 % mindre energi end laserprintere1
Op til 96 % færre forbrugsmaterialer end laserprintere2
Op til 50 % hurtigere fra klar sammenlignet med laserprintere3

Opdag selv fordelene ved Epsons varmefri Teknologi

Find din ideelle printer med Epsons printersøger­værktøj.

Se sortimentet
WF-C8190DW

Se, hvor meget CO2 og elektricitet du kan spare

I uafhængige test brugte Epsons WorkForce Pro-modeller op til 83 % mindre strøm end laserprintere og laserkopieringsmaskiner3. Brug vores beregner til at se, hvor meget strøm og CO2 du kan spare.

Få mere at vide

Kontakt os

Hvis du ønsker mere information om løsningerne fra Epson, skal du blot udfylde dine oplysninger nedenfor, hvorefter du bliver kontaktet af en medarbejder fra Epson.

Felter mærket med * skal udfyldes.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mails om Epsons kommende produkter, kampagner, tilbud og begivenheder.
Jeg bekræfter, at jeg over 16 år.

Få mere at vide om virksomhedernes sociale ansvar

Miljø

Vi spiller alle en rolle i at bygge en bedre fremtid.

Få mere at vide

Samfund

Vi har forpligtet os til at drive en tryg, lovlig og bæredygtig virksomhed.

Få mere at vide

Etik

At glæde og overraske vores kunder med innovative produkter og tjenester er kun begyndelsen.

Få mere at vide

Miljø

Vi spiller alle en rolle i at bygge en bedre fremtid.

Få mere at vide

Samfund

Vi har forpligtet os til at drive en tryg, lovlig og bæredygtig virksomhed.

Få mere at vide

Etik

At glæde og overraske vores kunder med innovative produkter og tjenester er kun begyndelsen.

Få mere at vide
  1. Baseret på Epsons beregninger bruger Epson WorkForce Pro WF-C8190DW 83 % mindre energi end HP Color LaserJet Enterprise M750dn, den bedst sælgende model A3-enkeltfunktionsprinter i 21-30 sider/min. printersegment (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, fjerde kvartal 2015 til tredje kvartal 2019-forsendelser, offentliggjort andet kvartal 2020). Metodologien er baseret på "Typisk strømforbrug", som defineret i og/eller simuleret med henvisning til ENERGY STAR-testproceduren, og angives i kWh pr. år. CO2-besparelsen beregnes som proportional med energibesparelsen baseret på en gennemsnitlig generering af kg CO2 pr. kWh anvendt elektricitet.
  2. Sammenligning af lagerplads baseret på Epsons beregninger af krav til lagerplads for pakkede forbrugsstoffer, der er tilstrækkelige til at udskrive 6.000 sider på 12 SFP- og MFP-printere (3-i-1), der er udvalgt blandt de bedst sælgende 50 % af A4 monokrom laserprintere (under 20 sider/min.-klassen), der er anført i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2019Q2 data FY17-resultater. Gennemsnitlige tonerpakkeenhedsmængder og -udbytter for hver model blev beregnet af Epson ved hjælp af tonerpakkedimensioner og -udbytter offentliggjort af producenten for hver model (pr. august 2019). Den faktiske størrelse og det krævede antal tonerpatroner varierer afhængig af laserprintermodellen. De anførte kapaciteter for EcoTank-forbrugsmaterialer er simulerede tal beregnet af Epson ud fra ISO/IEC24711-metodik ved hjælp af ISO/IEC19752-testmønstre.
  3. Baseret på Epsons beregninger beregnes Epsons tidsbesparelse for inkjetprintere til erhvervsbrug ved sammenligning med laserenheders gennemsnitlige laveste "udskrivnings-/kopieringstid" ("fra forrige job", "fra klartilstand" eller "fra dvaletilstand") som rapporteret af ENERGY STAR, og dette føjes til den tid, det tager at udskrive de resterende sider i et kontorudskrivningsjob i gennemsnitsstørrelse med maksimal hastighed og ganget med det gennemsnitlige antal udskrivningsjob pr. år i henhold til Keypoint Intelligence. Laserprintermodeller blev identificeret ved hjælp af IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, forsendelser for tredje kvartal 2016 til andet kvartal 2020, udgivet i andet kvartal i 2020.