SPAR PLADS PÅ DIT SKRIVEBORD MED KOMPAKTE A4-SCANNERE

A4 Kompakte bordscannere
Se videoen
A4 KOMPAKTE BORDSCANNERE

Epsons første scanner med u-vendingssti

Den nye serie af kompakte bordscannere tilbyder en alt-i-en scanningsløsning til alle, der har begrænset skrivebordsplads og har brug for at scanne forskellige typer af medier og dokumenter.

Disse meget alsidige scannere, der er bygget til at balancere skalaen mellem strøm og bekvemmelighed, giver virksomheder i alle størrelser mulighed for at gøre mere med mindre og høste alle fordelene ved en ultrakompakt scanner uden at skulle ofre dyrebar kontorplads.

Oversigt over nøglefunktioner

Stipositionsvælger

Den unikke stipositionsvælger gør det muligt at skifte hurtigt mellem lige sti og U-vendingssti midt i driften for at strømline produktiviteten og scanne et bredere udvalg af medier uden afbrydelser.

U-vendingssti

Scannerens U-vendingsposition er ekstremt kompakt og gør det muligt at scanne papir uden at føje det til enhedens flademål. Spar på din værdifulde skrivebordsplads.

Teknologi til papirbeskyttelse

For at forhindre beskadigelse af vigtige dokumenter og give ro i sindet hos hver bruger vil maskinen automatisk standse scanningen, hvis den registrerer en unormal belastning på rullerne, eller hvis billedet er skævt.

Gendannelse af dokumentkant

Dokumentkanter som f.eks. folder, flænger, kantskygger og hulrum i originale dokumenter kan nemt scannes, korrigeres og forbedres ved hjælp af det omgivende dokuments farver.

Snavs på glasdetektering

Den avancerede teknologi til registrering af snavs er taget fra vores etablerede udvalg af A4-scannere med dokumentføder og advarer brugerne, når og hvor scannerglasset skal rengøres - hvilket sikrer enestående resultater hver gang, samtidig med at unødvendige genscanninger reduceres.

Epson ES-C380W bliver en del af ScanWay-familien

Vores ScanWay-modeller leverer en scanningsløsning uden pc, der er enkel, pålidelig og sikker - hvor hver model har en skærm eller genvejsknapper, der giver brugere mulighed for at tilpasse job for forbedret betjening.

Scan direkte til netværksmapper, e-mailadresser, USB-nøgle og populære Cloud-baserede tjenester, herunder Google Drive, Dropbox, Evernote og OneDrive for business med Epson Connect. Scanninger til Microsoft Teams-kanaler kan udføres ved hjælp af Sharepoint-onlinestikket.

MRZ-scanning af identitetsdokument

For rejsebureauer, hoteller, biludlejningsudbydere og enhver anden type organisation, der har brug for at scanne og opbevare pas- og rejseoplysninger regelmæssigt, tilbyder disse scannere enorm værdi.

Ved hjælp af vores Document Capture Pro-software kan brugere hurtigt registrere og indeksere alle personoplysninger fra den maskinlæsbare zone i pas og rejsedokumenter (TD1) og opbevare dem sikkert på et sted, der både er sikkert og lettilgængeligt.

Produktsortiment af kompakte bordscannere

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt