EPSON PRIVAT­LØSNINGER

Kortfattet, ligetil og nyttig - det er den form for rådgivning, du har brug for, når du søger efter en printer, scanner eller projektor. Vi er her for at hjælpe - find den enhed, du skal bruge, nedenfor, og se, hvordan Epson kan føre dine ideer ud i livet.

PRIVATLØSNINGER

EcoTank

Søger du efter et alternativ, som er ultraøkonomisk? Vores EcoTank-printer leveres med originalt blæk, så du kan spare 90 % på blæk i gennemsnit¹. Fra starten har du blæk nok til at udskrive tusindvis af sider - og det betyder, at du sparer både tid og penge, da du ikke skal skifte blækpatroner så ofte.

EcoTank til sort-hvid

Den økonomiske EcoTank er fundamentalt forskellig fra laserprintere. Den er udstyret med en stor, genopfyldelig blækbeholder, som du fylder med blæk fra blækflaskerne i stedet for toner. Fra starten har du nok blæk til at udskrive tusindvis af sider, reducere omkostningerne og spare tid, da du ikke så hyppigt skal skifte toner.

Udviklet til virksomheder

EcoTank for Business-printere er den perfekte tilføjelse til ethvert lille kontor. Udviklet til dynamiske miljøer, hvor tempoet er højt. De sørger for lynhurtig farveudskrivning til en lav pris pr. side og har en blækbeholder med stor kapacitet, der fjerner besværet ved at udskifte tonerpatroner.

Hjemmekontor

Hvad enten du arbejder fra et arbejdsværelse eller lille kontor, udgør den hurtige og kraftfulde og alligevel kompakte serie af WorkForce Pro-printere en fantastisk tilføjelse til din opsætning. Se, hvordan disse trådløse printere kan øge produktiviteten, mens du holder driftsomkostningerne nede.

Expression-serien

Udskriv med Expression-sortimentet til hverdagsdokumenter, feriebilleder, fotos, du gerne vil vise frem, og meget mere. Det omfatter kompakte, økonomiske All-in-Ones med trådløse funktioner til udskrivning og A3-funktioner.

Underholdningsløsninger

Gør dit hjem til scenen for en masse action med Epsons hjemmeprojektorer. Uanset om du ser sportsudsendelser eller en klassisk film, streamer en hollywood-film eller spiller det nyeste spil: Gør det til en ægte uforglemmelig oplevelse med et projiceret billede i overstørrelse. Du kan fange alles opmærksomhed og samle familie og venner for at opleve disse mindeværdige øjeblikke.

Hjemmebiograf

Som verdens førende inden for billedbehandlingsteknologi² ved vi en hel del om, hvordan man leverer en oplevelse på skærmen i høj kvalitet. Nyd film, bokssæt og meget mere med disse brugervenlige projektorer.

Spil

Få mere plads i din kalender - dit hjem bliver midtpunktet for spilaftener. Uanset om man undgår tacklinger på banen, kører i hårnålesving eller trodser nye verdener, kan alle træde ind i handlingen med en Epson projektor.

Skærm nummer to i smart glasses

Personlige smart glasses, der giver en storskærmsoplevelse i høj opløsning, som projiceres ind i brugerens synsfelt.

Epson Connect

Nem udskrivning fra tablets, smartphones og mere med gratis, brugervenlige apps.

UDFORMNING AF FREMTIDENS UDSKRIVNING MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

¹ Gennemsnitligt antal patroner krævet/besparelser opnået ved udskrivning af det samme antal sider ved brug af de blækbeholdere, som følger med EcoTank-serien eksklusive prisen på hardware. Sammenligning foretaget på gennemsnittet af A4 EcoTank-sortimentet i forhold til den gennemsnitlige pris for de 10 mest solgte modeller i Vesteuropa i perioden januar 2017 til december 2017, som registreret af GfK. Udskrivningsomkostninger beregnet på fordelingen af standard- og XL-blækpatroner, som registreret af GfK for den samme referenceperiode på det vesteuropæiske marked på baggrund af gennemsnitlige forhandlerpriser. Kapacitet for blækpatroner i henhold til producenternes websteder

² Største andel af enheder på markedet for projektorer på 500 lumen og højere. (Undersøgelse udført af Futuresource Consulting Limited for perioden fra 2001 til 2016)