OPLEV HANDLINGEN

Drop de overdimensionerede fladskærme og oplev, hvordan en projektor kan give den hidtil mest livagtige hjemmebiografoplevelse.

EPSONS HJEMME­PROJEKTORER

Innovation, der betyder noget

Få nogle af de mest avancerede teknologier i dit hjem fra verdens ledende projektorproducent igennem 17 år1. Det usædvanligt høje kontrastforhold og lysstyrken får film til at virke mere livagtige, og sport bliver endnu mere medrivende at følge med i.

Størrelsen betyder noget

Gør dit hjem til scenen for en masse action med Epsons hjemmeprojektorer. Uanset om du følger med i din favoritsport, nyder en filmklassiker, streamer en ny hollywoodfilm eller spiller det nyeste spil, kan du forvandle hverdagen til noget særligt. Du kan få alles opmærksomhed med en imponerende skærm på op til 300" og give familie og venner muligheden for at opleve de mest mindeværdige øjeblikke.

Mere lysstærk, livagtig projicering

Hvid lysstyrke er ikke nok til at gengive virkelighedens ægte farver. Det er derfor, at 3LCD-teknologien, som findes i Epsons projektorer, giver lige god kraftig hvid og farvelysstyrke (CLO). Hvorfor nøjes med et mat, udvasket og livløst lærred? Oplev virkelighedstro og livagtige billeder med Epsons projektorer.

Epson 4K PRO-UHD²

Fantastiske billeder skyldes en kombination af teknologier, blandt andet lige store mængder farver og hvid lysstyrke, 3LCD-teknologi, HDR10 samt kontrast- og farvebehandling. Med Epsons 4K PRO-UHD²-projektorer får du en holistisk tilgang til billedydelse, der ligger langt over muligheden for at modtage, behandle og projicere 4K-indhold.

Denne funktion er ikke tilgængelig på alle modeller. Se produktspecifikationen for at kontrollere, om din model har denne funktion.

Ultrabred farveskala

Oplev et større spektrum af livagtige farver med et flottere og mere realistisk skærmbillede.

Du kan nemt justere billedet

Projektoren kan installeres hurtigt og let takket være et førsteklasses optisk zoomforhold og mulighed for objektivforskydning. Du kan skifte mellem forskellige formatforhold ved hjælp af motoriseret zoom, fokus og objektivforskydning, der kan gemme op til 10 forskellige positioner.

Denne funktion er ikke tilgængelig på alle modeller. Se produktspecifikationen for at kontrollere, om din model har denne funktion.

Oplev op til 15 års underholdning³

Lamperne kan holde i op til 10.000 timer³, så du kan se en film hver dag i de næste 15 år uden at udskifte dem. Epsons projektorer er kendt for deres pålidelighed, så du går ikke glip af et eneste øjeblik i din yndlingsfilm, dit yndlingsspil eller dit yndlingsprogram.

Se sortimentet

1 Undersøgelse foretaget af Futuresource Consulting Limited for perioden fra 2001 til 2018.

2 4K-forbedringsteknologi udskifter hver pixel diagonalt og skaber en dobbelt fuld HD-opløsning. Opløsningen er fuld HD i 3D-tilstand

3 Baseret på, at du i gennemsnit ser en film på 1 time og 45 minutter dagligt, og at lampen er i strømsparetilstand

4 Trådløs HD-funktion er tilgængelig i de 28 EU-medlemslande foruden Island, Norge, Saudi-Arabien, Schweiz, Tyrkiet og Forenede Arabiske Emirater. Kan ændres. Kontakt dit lokale Epson salgskontor for at få oplysninger om tilgængelighed på enkelte markeder

5 Baseret på, at du i gennemsnit ser fem timers indhold hver dag, mens projektoren er i strømsparetilstand

6 Farvelysstyrke (output for farvet lys) i den skarpeste tilstand, målt i en tredjeparts laboratorium i overensstemmelse med IDMS 15.4. Farvelysstyrken varierer, alt efter hvordan projektoren anvendes. De mest solgte Epson 3LCD-projektorer sammenlignet med de bedst sælgende DLP-projektorer med 1 chip baseret på NPD-data for maj 2017-april 2018.