LØSNINGER TIL TRANSPORT

Passagertransport og fragtlogistik har brug for pålidelighed og robusthed. Dokumentationsproduktion er hurtig og enkel med vores teknologi.

LØSNINGER TIL TRANSPORT
Transportbranchen kræver effektiv dokumentation for at strømline driften. Vi leverer holdbarhed til at hjælpe dig til nemt at producere det, når du har brug for det, selv når der skal tages hensyn til plads, og når det drejer sig om produktionsmængden, hjælper vi dig med at afkorte køerne.

GØR DET NEMT AT CHECKE IND Afskær køerne ved disken med vores boardingkortprinter. Da den er designet til at være robust, især når der håndteres mange passagerer, reduceres nedetiden. Når den udskriver, sker det hurtigt, enkelt og økonomisk. Og du kan regne med din udskrivningskvalitet, så du får perfekte billetter hver gang.

Her kan du finde ud af mere om tjenester, produkter og udstyr, som vi leverer specifikt til din branche, og finde ud af, hvordan de kan hjælpe dig med at gøre din forretning mere effektiv. Brug filteret nedenfor til at justere dit valg.

UDFORMNING AF FREMTIDENS UDSKRIVNING MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

¹ Sammenligning foretaget med de ti mest solgte A4-farvelaserprinterne og multifunktionsprinterne i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien i 1. kvartal 2013 som registreret af IDC. Omkostning pr. side er beregnet ud fra producenternes officielle listepriser for tonerpatroner og offentliggjorte kapaciteter i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien pr. juni 2013.

² Sammenligning med de ti mest solgte A4-farvelaserprintere og multifunktionsprintere i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien i 1. kvartal 2013 som rapporteret af IDC. Strømforbruget er beregnet ud fra producenternes udgivne data for udskrifts-/gennemsnitstilstand i juni 2013.