Farvemærkat­printer

Gør din farvemærkat­produktion strømlinet

Vores sortiment af inkjetfarvemærkatprintere til udskrivning efter behov eliminerer de traditionelle problemer med termisk overskrivning. Nu kan du nemt selv udskrive tilpassede farvemærkater, billetter og skilte, hvor og hvornår du har brug for dem. Ikke flere forsinkelser, forstyrrelser, spild eller ulejlighed. Du kan glemme alt om lagerbeholdninger af fortrykte mærkater, nedetid i produktionen, mistede ordrer eller forsinkede leveringer.

Introduktion af farvemærkatprintere

Introduktion af den nye ColorWorks-C6000- og C6500-serie

Udskriv hurtigt og nemt langtidsholdbare og tilpassede mærkater. Fremstil tilpassede mærkater i høj kvalitet (1200 x 1200 dpi) igen og igen. C6000 kan udskrive på op til fire tommers bredde, og C6500 kan udskrive på mærkater på op til 8 tommer. Optimer arbejdsgange ved hjælp af vores unikke, indbyggede peeler.

LCD-skærm og kontrolpanel

Fuldfarvet kontrolpanel men en intuitiv menu giver brugeren adgang til både netværks- og printerindstillinger. Giver større kontrol over printeren på en nem og brugervenlig måde

Adgangspanel

Panel med nem adgang til at inspicere og fjerne papirstop. Giver også nem adgang til printhovedet

Aftageligt dæksel fra to sider

Dette unikke design gør det muligt nemt at ilægge og fjerne medier i ethvert miljø

Integreret peeler

Denne unikke funktion i en fuldfarvemærkatprinter gør det nemt at installere på produktionslinjer og skaber en totalløsning i et produkt

Nemt tilgængelige blækpatroner

Kompakte og nemt installerede 80 ml-patroner med Epsons egen UltraChrome® DL-blæk giver fantastiske resultater

Anvendelse

Fra produktion og detailhandel til medicinalbranchen, sundhedsvæsen og billettering kan du finde et ColorWorks-produkt, der kan gøre en virkelig forskel, idet du får fleksibilitet til at udskrive de mærkater, du har brug for, når du har brug for dem. ColorWorks C6000-serien, C6500-serien, C7500-serien, C3500 og C831 er også ideelle til virksomheder, der ønsker at udskrive mærkater, der overholder de seneste GHS-standarder (Globally Harmonised System) for kemisk mærkning.

Fremstilling (produktmærkater)

Epsons farvemærkatprintere er ideelle til producenter, der har et lille til mellemstort/bredt sortiment, ved at forbedre lagerstyring, produktidentifikation og kundeservice.

Fremstilling (funktionsmærkater)

Epsons farvemærkatprintere er ideelle til producenter, der har et lille til mellemstort/bredt sortiment, ved at forbedre lagerstyring, produktidentifikation og kundeservice.

Kemikaliemærkater (GHS)

ColorWorks-mærkatprintere bruger pigmentbaseret blæk kombineret med PE Matte-mærkatmedier til at fremstille GHS-kemikaliemærkater, der er fuldt BS5609-kompatible.

Detailhandel

Epsons hurtige, pålidelige og fleksible farvemærkatløsninger kan udbredes til mange anvendelser inden for detailudskrivning, lige fra hyldekantsmærkater, mærkater til prissætning og kampagner samt mærkater til produkter, der fremstilles i forretningen.

Billettering

Du kan nu fremstille billetter til arrangementer efter behov med personlige meddelelser, eller du kan inkludere de besøgendes fotos på id-skilte med Epsons praktiske farvemærkatprintere.

Sundhedsvæsen

Farve på mærkater inden for sundhedsvæsnet forbedrer den visuelle genkendelse af vigtige oplysninger, reducerer driftsmæssige risici på hospitaler og - hvad der er endnu vigtigere - giver bedre patientpleje og -sikkerhed.

Mad og catering

Epsons farvemærkatprintere hjælper madproducenter og detailhandlere med at fremstille iøjnefaldende mærkater efter behov og anvender samtidig tilpasning for at personliggøre fødevarer og øge brandbevidstheden.

Værdien af farve efter behov

Software

Enkel, intuitiv software

Casestudier

Oplev en bred vifte af casestudier med oplysninger om Epsons produkter og løsninger og markedstendenser.

Nyheder

Hold dig ajour med de seneste nyheder fra Epson og opdag opdateringer om de seneste Epson produkter.

Find out more about our Colour Label Printer range

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

¹ Gælder kun CW-C6000PE og CW-65000PE.