Skift til det højproduktive, varmefri printvalg

WorkForce Pro RIPS
WorkForce Pro RIPS

Færre stop og mere fart på med vores inkjetprintere med nem vedligeholdelse og høj hastighed

Slip af med de almindelige printerfrustrationer og frigør din virksomhed med de nyeste WorkForce Pro RIPS-erhvervsprintere. Den avancerede Replaceable Ink Pack System-teknologi (udskifteligt blækpakkesystem, RIPS) bruger superhøjtydende blækbeholdere til udskrivning af op til 86.000 sider mellem udskiftning¹.

Dette fjerner det meste af det fysiske spild i forbindelse med udskrivning sammenlignet med tilsvarende farvelaserprintere, hvilket gør vores Epson inkjetprintere til et mere miljøvenligt alternativ. Og det er blot starten. De reducerer også tid og besvær, hjælper dig med at nå dine miljømæssige mål og forbedrer produktiviteten ved at udnytte fordelene ved en distribueret printerflåde.

Op til 86.000 siders uafbrudt udskrivning¹

Få forudsigelige udskrivningsomkostninger og drag fordel af øget produktivitet med distribueret printerflåde, der matcher din arbejdsgang.

Forudsigelige udskrivningsomkostninger

WorkForce Pro RIPS-printere, som er tilgængelige som del af en Managed Print Service, kan hjælpe med at oprette en distribueret printerflåde, der både håndterer kravene fra travle arbejdsgrupper og leverer forudsigelige udskrivningsomkostninger.

Høj effektivitet, mindre vedligeholdelse

Hold virksomheden i gang med WorkForce Pro RIPS. Glem alt om spildt tid i forbindelse med at skifte forbrugsmaterialer, håndtere forkert administration af forbrugsstoffer, afhjælpe fejl eller vente på it-support. Koncentrer dig blot om nem udskrivning i stor skala, når du har brug for det, til erhvervsbrug.

Nærhed og sikkerhed

Fordelene ved en distribueret printerflåde omfatter nem adgang, fortrolighed og kontrol, som alle bidrager til en forbedret arbejdsgang. Den lokale, distribuerede udskriftsmodel er især praktisk, hvor fortrolighed og hurtig, direkte adgang til udskrifter er vigtig. Dette omfatter topledelse, juridiske miljøer og personaleafdelinger samt personale med kontakt til kunder og klienter, f.eks. læger, sygeplejersker og detailhandlere, som ikke kan forlade kunderne og hente udskrifterne et andet sted.

Vi skaber fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Når du skifter fra laserprintere til varmefrie printere, bruger du mindre energi og reducerer udskrivningens miljøpåvirkning.

Forbedrede tilslutningsmuligheder til forbedret arbejdsgang

Mobil udskrivning og scanning på smartenhed med NFC

Epsons mobil- og Cloud-udskrivningstjeneste gør det nemt for dig at udskrive og scanne trådløst ved brug af smartphones og tablet-pc'er hjemme, på kontoret, eller når du er på farten.

Billedbehandlingsløsninger til erhvervsbrug

Open Platform-kompatibilitet

Se hele sortimentet af kompatible løsninger på . www.epson.dk/bis

WorkForce Pro RIPS-sortimentet

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

¹ Omtrentlig sidekapacitet. Faktiske kapaciteter vil variere afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge os på www.epson.eu/pageyield.

² Baseret på Epsons beregninger bruger Epson WorkForce Pro WF-C529R 57 % mindre energi sammenlignet med den gennemsnitlige energi for de 5 bedst sælgende A4 24/25ppm Color Laser SFP-maskiner i Europa (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, Q1 2023 to Q4 2023 shipments, offentliggjort Q1 2024). Sammenligning baseret på det typiske energiforbrug (TEC) som offentliggjort af ENERGY STAR eller producenternes officielle specifikationer. Hvor kun TEC 2.0-data er tilgængelige, er der beregnet en tilsvarende TEC 3.0-værdi. Hvis der ikke findes data, er produkterne blevet fjernet fra sammenligningen.