SCANNERE MED DOKUMENT­FØDER

Skab et bedre forretningsmiljø med støtte fra en verdensførende producent af scanningsløsninger. Epsons erhvervsscannere med dokumentføder er udviklet med fokus på ydeevne og er den ideelle løsning til travle kontorer.

SCANNERE MED DOKUMEN­TFØDER

Se mulighederne i en dynamisk arbejdsgang med vores sortiment af scannere med dokumentføder

Uanset hvad din organisations behov er, har Epson de ideelle scannere med dokumentføder til at automatisere dine processer og digitalisere dine dokumenter. Med mere end 30 års erfaring med udvikling af scannere i høj kvalitet er vi klar til at hjælpe dig med at forbedre dokumentarbejdsgangene med pålidelige, dokumenterede scanningsløsninger.

Vælg din scanner

Modulopbygget arkitektur der kan skaleres

Med vores skalerbare, modulære arkitektur (SMA) har Epsons ingeniører været i stand til at designe en lang række produkter, der giver dig mulighed for at tilslutte de rigtige enheder til din organisation. Operatører får glæde af et velkendt kernedesign, der sikrer nem og intuitiv brug, hvilket giver et mere komfortabelt og produktivt arbejdsmiljø.

Fantastisk ydeevne

WorkForce-scannere med dokumentføder har en ydeevne på produktionsniveau. Med hastigheder på op til 85 sider eller 170 billeder pr. minut er det muligt at opnå en daglig driftscyklus på 9.000 sider pr. dag - nok til at opfylde kravene fra selv de travleste afdelinger og de mest udfordrende medier.

Innovative funktioner

Sortimentet er udstyret med klassens bedste papirfødningsteknologi og kan scanne udfordrende medier fra helt ned til 27 g/m² til 413 g/m² tyk. Innovative funktioner, der kontrollerer scannerens hastighed og beskytter papiret mod beskadigelse, sikrer problemfri drift.

Prisvindende

Epson skiller sig ud i forhold til andre inden for udvikling af bæredygtig kontorteknologi. Virksomhedens produkter bidrager til et samfund uden affald og cirkulær økonomi via en række printere, scannere og TCO-certificerede projektorer.

Netværks­funktionalitet

Download softwarepakker med mange funktioner, der giver administratorer mulighed for at håndtere opgaver, brugere og enheder, så der opnås en effektiv arbejdsgang. Med præindstillede opgaver enten på enheden eller arbejdsstationen giver den brugerne en nem scanningsoplevelse, der optimerer produktiviteten. Få mere at vide om software til dokumenthåndtering og Epson Device Admin ved at klikke nedenfor.

Fleksibel scanning

Scan direkte fra scannerens berøringsskærm og indstil forvalg og layout på forhånd uden brug af en computer. Du kan også scanne og dele ved hjælp af din pc eller Mac med Epson ScanSmart-software eller bruge din telefon eller tablet med Epson Smart Panel-appen.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt

¹ Antallet af globale scannere med dokumentføder, der er solgt fra 2010 til 2018. Dette er baseret på informationstendenser for kvartalsvis scannertracker for 2. kvartal 2019.