MICRO PIEZO-TEKNOLOGI

Hvis du ønsker pålidelige og hurtige udskrifter i høj kvalitet, er det vigtigt at forstå, hvad der driver din printer - printhovedet.

MICRO PIEZO-TEKNOLOGI

Avancerede printhoveder - nu og i fremtiden

Når du skal træffe beslutning om, hvilken printer du vil købe, kan det være en hjælp at forstå, hvilken type printhoved printeren bruger. Der findes to hovedtyper af printhovedteknologi, som bruger enten varme eller et Piezo-element. Alle Epson printere bruger et Piezo-element, da vi synes, det giver den bedste ydeevne.

Micro Piezo teknologien blev lanceret globalt i 1993 og har ikke kun været på forkant med udviklingen af Epsons inkjetprinthoveder, man har også givet de andre store navne i udskrivningsbranchen en stor udfordring. Micro Piezo leverer en fantastisk udskriftskvalitet og er en teknologi, som vores konkurrenter har svært ved at hamle op med.

Du behøver ikke blot tage vores ord for det. Nedenfor kan du se, hvad der gør den så speciel.

Tekniske egenskaber

Ved du?

Sæt klarheden i Micro Piezo-teknologi i kontekst.

Helt ned til den mindste detalje

At prøve at identificere en enkelt dråbe blæk (1,5 pl) på et stort billede (12,7 x 8,9 cm) ville være lige så svært som at prøve at finde en kontaktlinse på en fodboldbane (ca. 10.000 m2)! Disse bittesmå detaljer gør det muligt at skabe smukke og virkelighedstro fotografier med et fantastisk spektrum af farvetoner og overgange.

Præcis kontrol

Forestil dig, at udsendelsen af en dråbe blæk (1,5 pl) er et frispark fra en afstand på 15 meter. Kan du forestille dig spilleren prøve at sigte på et punkt inden i det mål - på størrelse med selve bolden? Og at han rammer det punkt med næsten 100 procents nøjagtighed og sparker 40.000 vellykkede frispark hvert sekund. Micro Piezo-printhoveder er hurtige og nøjagtige, reducerer blækspild og producerer skarpe og klare udskrifter.
��

Utrolig ydeevne

Hvis en blækdråbe (1,5 pl) var på størrelse med en fodbold, og blækket blev udsendt fra et printhoved med 90 dyser pr. farve, ville det tage cirka et sekund at fylde Wembley-arenaen med fodbolde. Så hurtigt kan Micro Piezo-printhovederne levere.

Næste generations printhovedteknologi

PrecisionCore er Epsons nyeste udskrivningsteknologi, der anvender en revolutionerende udskrivningschip med høj tæthed til at generere op til 40 millioner præcise dråber.

Nyttig til mere end blot papir

Epsons innovative Micro Piezo-teknologi har den fleksibilitet, der skal til for at arbejde inden for en lang række felter. Ud over at udskrive fantastiske farver og sort-hvid på forskellige papirtyper bruges den også i industrien. Dette omfatter blandt andet tryk på stof, fremstilling af farvefiltre og påføring af mønstre på elektroniske printplader.

UDFORMNING AF FREMTIDENS UDSKRIVNING MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.