DEN PERFEKTE SAMMENSÆTNING

EPSONS CLARIA BLÆKSERIE
Se video
CLARIA BLÆK

Udviklet til den måde, du udskriver på

Uanset om du udskriver skoleopgaver, sammensætter familiefotoalbum eller giver dine færdigheder som fotograf et ekstra løft, har vi et blæksæt til dig.

Find ud af, hvilken kombination af printer og blæk der passer til dine behov, ved hjælp af vores vælgerværktøj nedenfor.

Se Claria blækserien

Få mere at vide om vores sortiment

Claria Home Ink

Nyd hverdagens udskrivning

Leder du efter en økonomisk løsning til udskrivning af tydelige, klare tekstdokumenter og blanke fotos? Vores Claria Home Ink har svaret. Find ud af, hvad der gør den til noget særligt nedenfor.

Epsons blækformel

Epsons 4-farve Claria Home blækformel drager fordel af både pigmentbaseret og farvebaseret blæk. Sort pigmentbaseret blæk er fantastisk til udskrivning af holdbare dokumenter med tydelig tekst, mens farvebaseret cyan, magenta og gul blæk er fantastisk til fremstilling af blanke fotos.

Med dette alsidige blæksæt kan du opleve glæden og bekvemmeligheden ved at udskrive fotos i høj kvalitet i hjemmet, ud over den daglige dokumentudskrivning.

Økonomisk

Det giver ingen mening at kassere blæk, der ikke er blevet brugt. Blækpatronerne til vores inkjetprinter leveres separat, så du kun skal udskifte den farve, der er blevet brugt.

Yderligere besparelser får du med XL-blækpatroner, som tilbyder den bedste værdi for pengene ved udskrivning af store mængder.

Brugervenlig

Du behøver ikke længere at huske printermodellen, vores blækserier kan identificeres ud fra et billede. Hold øje med jordbærbilledet på Epsons emballage, hvis din printer bruger Claria Home Ink. Det er nemt at huske og hjælper dig med hurtigt at finde din blæk i butikken.

Uanset om du udskriver en masse eller sjældent, er der en patron, som passer til dine udskrivningsbehov. Patronerne fås i standard- og XL-størrelse, og sidekapaciteten er tydeligt angivet foran på emballagen.

Claria Premium Ink

Oplev enestående udskrifter

Få det bedste fra begge verdener med 5-farve Claria Premium Ink. Den er fantastisk, hvis du har en travl hverdag, da den kan fremstille både dokumenter i høj kvalitet og enestående, blanke fotos takket være den ekstra fotosorte blæk. Find ud af, hvad der gør den til noget særligt nedenfor.

Dokumentudskrifter i høj kvalitet

Oplev tydelige, klare tekstdokumenter med Epsons Claria Premium Ink. Dens sorte pigmentbaserede blæk fremstiller tekst, der er vandfast og modstandsdygtig over for overstregningstusch og udtværing selv på almindeligt papir.

Enestående, blanke fotos

Billederne er krystalklare med livagtige farver og dybe sorte nuancer, da Claria Premium indeholder en ekstra farvebaseret fotosort blækpatron.

Og du kan være sikker på, at dine dyrebare minder holder i mange generationer, da fotos, der udskrives med Claria Premium Ink, holder i op til 300 år i et fotoalbum*.

Brugervenlig

Du behøver ikke længere at huske printermodellen, vores blækserier kan identificeres ud fra et billede. Hold øje med billedet af en appelsin eller kiwifrugt på Epsons emballage, hvis din printer bruger Claria Premium Ink. Det er nemt at huske og hjælper dig med hurtigt at finde din blæk i butikken.

Uanset om du udskriver en masse eller sjældent, er der en patron, som passer til dine udskrivningsbehov. Patronerne fås i standard- og XL-størrelse, og sidekapaciteten er tydeligt angivet foran på emballagen.

Claria Photo HD Ink

Få glæde af holdbare billeder i uovertruffen kvalitet

Du har brugt tid på at vælge dit kamera og dine objektiver, og nu kan du fuldende dit udstyr med langtidsholdbar Claria Photo HD Ink. Dens blæk med seks farver kan udskrive langtidsholdbare og professionelt udseende, blanke fotos efter behov. Find ud af, hvad der gør den til noget særligt nedenfor.

Betagende fotokvalitet

Både fotoentusiaster og semiprofessionelle fotografer vil helt sikkert værdsætte det forbedrede kvalitetsniveau, der produceres af dets 6-farve blæk. Det leverer detaljerede billeder og virkelighedstro hudfarver med jævne toneovergange og dybere, mere naturlige sorte farver. Blækket af høj kvalitet er designet med tanke på levetiden og kan holde i op til 300 år i et fotoalbum*.

Brugervenlig

Du behøver ikke længere at huske printermodellen, vores blækserier kan identificeres ud fra et billede. Hold øje med billedet af en elefant eller et egern på Epsons emballage, hvis din printer bruger Claria Photo HD Ink. Det er nemt at huske og hjælper dig med hurtigt at finde din blæk i butikken.

Uanset om du udskriver en masse eller sjældent, er der en patron, som passer til dine udskrivningsbehov. Patronerne fås i standard- og XL-størrelse, og sidekapaciteten er tydeligt angivet foran på emballagen.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige blæk til dine behov?

Standardblæk er fremragende til lejlighedsvis og økonomisk udskrivning, mens XL-blæk passer til økonomisk udskrivning i store mængder.

Hvad udskriver du?

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Home Strawberry for your Expression Home printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Photo HD Squirrel and Elephant for your Expression Photo printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Premium Orange and Kiwi for your Expression Photo printer

Originalt Epson blæk

Hvorfor købe originale varer?

Vi mener, at udskrivning er et partnerskab. Det kræver både en printer og dens blæk at fremstille en udskrift i god kvalitet.

Epson papirfinder

De bedste resultater med det rigtige papir

Epsons papir er fremstillet til at give de bedst mulige resultater sammen med Epsons produkter, fra inkjetprintere til erhvervslivet til professionelle grafiske løsninger.

*Bedømmelser af udskriftsbestandighed er baseret på accelereret testning af udskrivninger på specialmedier, opbevaret i arkivlommer i album. Faktisk udskriftsstabilitet varierer afhængig af medie, det udskrevne billede, visningsforhold, lysintensitet, luftfugtighed og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke udskrifters levetid.