SIG FARVEL TIL BLÆKPATRONER

Spar op til 90% på udskrivningsomkostninger1

ECOTANK-SERIEN

80 millioner globalt solgte EcoTank-printere6

Hvordan fungerer den?

En EcoTank-printer er fundamentalt anderledes end de fleste printere - den har en stor blækbeholder, som du fylder op med de medfølgende blækbeholdere i stedet for blækpatroner. Fra starten har du blæk nok til at udskrive op til 14.000 sider2- det betyder, at du sparer både tid og penge, da du ikke skal skifte blækpatroner så ofte. Opsætningen er enkel, der er ingen griseri ved påfyldning, og pålideligheden er i top med kvalitetsudskrivning af side efter side.

Afspil videoen nedenfor og se, hvor nemt det er.

Se videoen

Udskrivning til ultralav pris

Spar 90 %

på blækprisen1

UDSKRIV OVER 55 SIDER I SORT FOR 1 KR.3

UDSKRIV OVER 25 SIDER I FARVER FOR 1 KR.3

Spar tid og ulejlighed

Et sæt flasker svarer til op til 72 blækpatroner1, så du nemt kan udskrive tusindvis af sider.

Hvilken printer har de bedste besparelser?

Sæt EcoTank på prøve - det er lige så nemt som 1 - 2 - 3

  • 1. Vælg en Epson EcoTank-model og sammenlign den med en af de 20 mest solgte printere.

    1. Vælg en Epson EcoTank-model og sammenlign den med en af de 20 mest solgte printere.

  • 2. Fortæl os, hvor mange sider du sandsynligvis skriver ud om måneden, og hvor mange år du forventer at skulle bruge printeren.

    2. Fortæl os, hvor mange sider du sandsynligvis skriver ud om måneden, og hvor mange år du forventer at skulle bruge printeren.

  • 3. Klik på "Beregn"

    3. Klik på "Beregn"

Årsager til at købe

Ikke alle printere med blækbeholdersystem fremstilles på samme måde. Som banebrydere i denne branche har Epson mange års erfaring med at udvikle og forbedre denne teknologi. Find ud af, hvad der gør EcoTank så speciel.

Slut med griseri og fejl

Disse genlukkelige, drypfrie flasker kan kun forbindes med de tilsvarende farvebeholdere.

Holdbar kvalitet

Du kan udskrive tusindvis af sider med det blæk, der medfølger i kassen. Når du til sidst løber tør, kan du få ekstra blækflasker til en overkommelig pris.

Dobbeltsidet udskrivning

Spar penge og papir ved at udskrive automatisk på begge sider af papiret (kun relevante modeller).

Udskriv fra smartenheder

Med Epsons gratis apps er det nemt at udskrive og scanne til skyen fra mobiltelefoner, tablet-pc'er og bærbare pc'er⁴.

Fotoudskrivning i høj kvalitet

Fremstil fantastiske, farvestrålende fotos, der kan holde op til 300 år i et fotoalbum (kun ET-8500 og ET-8550)⁵.

Slidstærkt, fast printhoved

Til forskel fra andre producenter forringes Epsons faste printhoved ikke. Du behøver ikke at sætte penge af til udskiftning af printhovedet eller montere et nyt

Prisvindende

Der er solgt over 50 millioner EcoTank-printere på verdensplan⁶. EcoTank har også vundet adskillige internationale priser for sit innovative og prisbesparende design.

Pladsbesparende design

EcoTank-printere med indbygget beholder foran er kompakte og stilfulde.

Få din udvidede garanti gratis

3 års udvidet garanti på udvalgte EcoTank printere

Se sortimentet

Hverdagens udskrivning

Det er nemt at scanne, kopiere og udskrive med disse 3-i-1 A4-printere, der kan oprette forbindelse til bærbare pc'er, tablet-pc'er og smartphones.

Udskrivning i virksomhedskvalitet

Få opgaverne løst effektivt med disse virksomhedsorienterede modeller.

Fotoudskrivning

Udskriv op til 3.400 fotos2 med de medfølgende blækbeholdere og få langtidsholdbare fotos til de kommende generationer.

EcoTank til sort-hvid

Spar op til 50 % på udskrivning i løbet af tre år sammenlignet med laserprintere til udskrivning i sort-hvid9.

Udskriv fra mobiltelefoner med mere

Med Epsons sortiment af kompakte All-in-Ones bliver udskrivning fra mobiltelefonen hurtig og nem. Der er ikke længere grund til at være bundet til et bestemt skrivebord - send udskrivningsopgaver fra din tablet-pc eller smartphone med Wi-Fi og en række gratis apps til mobil udskrivning4.

Se videoen
Få mere at vide

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

Find den rigtige EcoTank til dig

1 Baseret på Epsons beregninger, den gennemsnitlige pris pr. side og et gennemsnitligt antal inkjetpatroner, der kræves for at udskrive det samme antal sider som med blækbeholderne til Epson EcoTank "102" og "104". Sammenligning mellem den gennemsnitlige kapacitet (A4-udskrifter af ISO/IEC 24712 testmønster) i blækbeholder til EcoTank-serien "102" og "104" og de originale forbrugsmaterialer (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, 2021 shipments, udgivet i 1. kvartal 2022), der bruges i 30 af de mest solgte A4-inkjetpatronprintere til forbrugere i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2021 leveringer, udgivet i 2. kvartal 2022). Omkostning pr. side er beregnet ved at dividere indtjening for den relevante beholder/patron med den samlede kapacitet for enhedssalget.

2 De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra testmønstrenes udskriftssimulering, som angivet i ISO/IEC 24712 eller 29103. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC 24711 eller 20102. De anførte kapaciteter kan variere afhængigt af de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperatur. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhovedets dyser. Det er grunden til, at kapaciteten for det første medfølgende sæt er lavere.

3 Antal udskrevne sider er baseret på den højeste pris pr. side (CPP) for Epsons blækbeholdersortimenter 102 og 104. Prisen pr. side beregnes ved at dividere den samlede vejledende pris på cyan, magenta og gule blækbeholdere med sider i farve eller den vejledende pris på sorte blækbeholdere med sider i sort-hvid med de offentliggjorte sidekapaciteter. Vejledende pris korrekt pr. maj 2023.

4 Kræver en trådløs internetforbindelse. Du kan finde flere oplysninger om understøttede sprog og enheder på https://www.epson.dk/apps-software/epson-connect

5 Bedømmelser af udskriftsbestandighed er baseret på accelereret test af udskrivninger på specialmedier, opbevaret i arkivlommer i album. Faktisk udskriftsstabilitet varierer afhængig af medie, det udskrevne billede, visningsforhold, lysintensitet, luftfugtighed og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke udskrifters levetid.

6 Pr. 31. marts 2023. IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, forsendelser for 4. kvartal af 2010 til 1. kvartal af 2023, udgivet 1. kvartal af 2023

7 Vilkår og betingelser er gældende. Når du har købt en af de berettigede printere og et kort til ubegrænset udskrivning, skal du gå til https://unlimitedprintingwithecotank.epson.dk/for at tilmelde dig tjenesten.

8 Op til 3 års blæk baseret på gennemsnitlige månedlige udskriftsmængder på 140 sider for A4 EcoTank-printere til hjemmet og kontoret.