T-serie med seks farver

SureColor SC-T7700D er en 44" fuldt integreret udskrivningsløsning, der tilbyder sikker, produktiv udskrivning, smarte funktioner og nem betjening.

Et alsidigt design og et kompakt fodaftryk gør det nemt at installere SC-T7700D i de fleste arbejdsmiljøer. Sikker håndtering af fortrolige dokumenter ved hjælp af forbedrede it- og sikkerhedsfunktioner. Høj udskriftshastighed og dobbeltrullefunktion øger produktiviteten.

SureColor SC-T7700D

44 tommer

SureColor SC-T7700D er en 44" fuldt integreret udskrivningsløsning, der tilbyder produktiv udskrivning, smarte funktioner og nem betjening.

Nøglefunktioner

Forbedret billedkvalitet og markering af udskrifter med særligt rødt blæk

SC-T7700D er understøttet af Adobe PostScript 3 som standard, og den leverer detaljeret udskrivning i højeste kvalitet ved hjælp af 2,64" PrecisionCore MicroTFP-printhovedet, variabel dråbeteknologi og dysekontrolteknologi. UltraChrome XD3 med pigmentbaseret blæk i 6 farver indeholder en ny rød blækfarve, der er velegnet til markering af CAD-tegninger, og som gengiver røde nuancer realistisk og matcher den nøjagtige røde farve i virksomhedslogoer.

Overvågning af printstatus via fjernadgang i realtid

Med Epson Cloud Solution PORT-platformen kan du fjernovervåge udstyr på flere forskellige steder eller flere printere på et sted, når som helst og hvor som helst. Produktionsovervågningen er en af appsene på Epson Cloud Support PORT, der har en klar og letforståelig grafik, så du hurtigt kan se, hvordan hver enkelt printer i din flåde klarer sig. Detaljerede data kan gøre det nemt at analysere produktiviteten og få daglige driftsopdateringer, uanset hvor du er. Vedligeholdelsessporing og fjernfejlfindingstjenester forbedrer produktiviteten og effektiviteten.

Vil du gerne vide mere?

Tal med en af vores medarbejdere og hør mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne og arbejde mere effektivt