SKÆRM­STØRRELSE
BETYDER NOGET

Med Epson kan du se mere indhold med flere detaljer.

SE VIDEO DOWNLOAD BROCHURE

Hvad skal du se efter ved en skærm?

Når du vælger den rigtige skærm til din forretning, er der mange ting at tage hensyn til. Et af de første spørgsmål, man kan stille, er: Har jeg brug for en All-in-One-mødelokaleløsning, et whiteboard eller en fladskærm?

Det er meget vigtigt af få den optimale skærm med den korrekte synlighed for at få mest ud af dine møder og indholdet på skærmen. En af fordelene ved Epson projektorer er, at de har en skalerbar skærmstørrelse, der kan opfylde skiftende krav fra lokaler i alle størrelser.

Den rigtige størrelse for optimal synlighed

Først skal du finde den rigtige skærmstørrelse til dit lokale. Dette enkle valg er så vigtigt - du skal vise indhold tydeligt for at gøre dine møder effektive, ligesom du også skal overholde sundheds- og sikkerhedsstandarder. Med en skalerbar løsning, der passer til enhver størrelse lokale, gør Epson projektorer dette valg lettere end nogen sinde før.

Epson projektorer Fladskærm
Størrelse Billedstørrelse
(diagonalt)
Skalerbar op til 500"1 Gennemsnitlig interaktiv fladskærm 65-69"2
Justerbar størrelse Skalerbar Fast

Det er nemt at få minimumskravet til skærmstørrelse opfyldt

Det ville ikke være rart at arbejde ved et skrivebord, hvor skærmen er for lille - det er ikke godt for øjnene og kan gå ud over kvaliteten af indholdet på skærmen.

Af samme årsager skal du have en skærmstørrelse, der passer til dit mødelokales indretning - det er grunden til, at Epson projektorer har en skærmstørrelse, som emulerer sundheds- og sikkerhedsstandarderne for oplevelsen med en tilsvarende pc-skærm. (EU-direktiv 90/270/EØF om minimumforskrifter for sikkerhed og sundhed i forbindelse med arbejde ved skærmterminaler).

Funktionaliteten og skalerbarheden af skærmstørrelsen på Epson projektorer betyder, at det er nemt at sikre, at det viste indhold ikke bliver for småt, er af høj kvalitet og er let at se for alle under hensyntagen til brugernes afstand fra skærmen. Derved har alle i dit mødelokale de samme muligheder for at deltage og engagere sig.

Find den ideelle skærmstørrelse til dit mødelokale

Med vores interaktive værktøj til beregning af visningsafstand kan du beregne den ideelle skærmstørrelse til din projektor ud fra lokalets dimensioner, layout og antal siddepladser.

DEN ACCEPTABLE VISNINGSAFSTAND3 FOR EN 300" PROJEKTORSKÆRM ER 14.2m

Din browser understøtter ikke HTML5-canvasmærket.

LOKALETS LAYOUT

LOKALETS DIMENSIONER (METER) Bredde:    Længde: Ikke-understøttet lokalestørrelse

ANTAL PLADSER

84"
50"84"
300"
50"500"

Sådan vælger du din løsning

At opnå den optimale skærmstørrelse betyder opnåelse af den gennemsnitlige pc-oplevelse for alle deltagere i dit møde, herunder de personer der sidder længst væk fra skærmen.

I henhold til Snellen-synsprøven skal et billede for at få den samme størrelse, når det er dobbelt så langt væk, være to gange så højt eller fire gange størrelsen i området.

DOWNLOAD FLYER

Optimeret samarbejde

Ud over at have en optimal skærmydeevne er Epson projektorer designet til at kunne integreres i dine nuværende systemer. Med Epson løsninger til mødelokaler kan du skabe et fleksibelt, fremtidssikret, dynamisk mødelokale og samle kommunikationerne for til hver en tid at sikre en glat arbejdsgang på tværs af alle enhederne.

Gem, del og udskriv

Projicer trådløst fra mobile enheder

Annoter med uforlignelig præcision

Bidrag via videokonferencer i høj kvalitet

Kvalitet, som ses med det samme

Automatisk justering af lys i Epson projektorer registrerer de omgivende lysforhold i lokalet og ændrer lysstyrkeniveauet i overensstemmelse hermed, så du kan se indhold tydeligt uden genskin.

Nat
Dag

Nogle fladskærme har begrænsede visningsvinkler, der gør det svært at se indhold på skærmen, når de ses fra siden. Men dette er ikke tilfældet med Epson projektorer, der ikke har blinde punkter, så alle kan se indholdet tydeligt.

Fladskærm
Epson projektor

RGB-fladskærme kan forekomme pixelerede, når man kigger på dem i lang tid helt tæt på - f.eks. under interaktive præsentationer eller længerevarende samarbejde - med fare for at overanstrenge øjnene. På den anden side har projektorer mindre pixelering end fladskærme, og takket være den automatiske lysregulering kan de ses uden problemer igennem længere perioder.

Fladskærm
Epson projektor

Kontakt os

Hvis du ønsker flere oplysninger om Epson projektorer, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mailinformation om fremtidige Epson produkter, kampagner, tilbud og arrangementer.
Sikkerhedstjek

Dette hjælper os med at bekræfte, at du er et menneske, og at dette ikke er spam.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

  1. Skærmstørrelse på op til 500" baseret på Epson installationsprojektorer.
  2. Kilde: Futuresource Q415 – Vesteuropa - Virksomhedsfladskærme
  3. Den acceptable visningsafstand giver en rumoplevelse, der svarer til en pc-oplevelse
    Visninger på under 80" antages at være 16:9. Visninger på 80" og derover antages at være 16:10

Hvorfor er skærmstørrelse vigtig?

Præsentationer kan kun være engagerende og effektive, hvis de fremtræder tydeligt. Det er vigtigt, at tilskueren ikke blot kan se indholdet på skærmen tydeligt, men også at øjnene ikke overanstrenges. Takket være vores viden om, hvordan den ideelle skærmstørrelse opnås, kan alle præsentationer blive tydelige og lette at se.

Hvordan opleves det?

En sikker og let visningsoplevelse for en projicering kan opnås ved at simulere de forhold, der gælder for visning på en stationær computer. Der er retningslinjer for stationære computere i EU-direktiv 90/270/EØF om minimumforskrifter for sikkerhed og sundhed i forbindelse med arbejde ved skærmterminaler, som kan replikeres ved bestemmelse af størrelsen for en projiceret visning. Dette giver dig mulighed for: at skabe en behagelig oplevelse, som føles velkendt for computerbrugere, hvor indholdet vises tydeligt, og tilskuerne ikke overanstrenger øjnene. Det er vigtigt at huske på, at et projiceret billedes størrelse opfattes forskelligt for tilskueren, afhængig af hvor personen er placeret, så du skal også tage højde for den person, der sidder længst væk, når du beregner den optimale billedstørrelse.

Start testen

Så hvordan kan du vælge den rigtige skærmstørrelse til din præsentation? De fleste kender Snellen-synsprøven, der bruges af optikere til at undersøge folks syn. For at se tydeligt med ideelt 20/20-syn skal du kunne se bogstaverne på en tavle på 6 meters afstand. I henhold til Snellen-synsprøven skal et billede for at få den samme størrelse, når det er dobbelt så langt væk, være to gange så højt eller fire gange størrelsen i området. Vi kan overføre denne viden på projektorers visningsstørrelser for at sikre, at tilskueren kan se tydeligt.

START TESTEN

Sådan vælger du din løsning

At opnå den optimale skærmstørrelse betyder opnåelse af den gennemsnitlige pc-oplevelse for alle deltagere i dit møde, herunder de personer der sidder længst væk fra skærmen.

I henhold til Snellen-synsprøven skal et billede for at få den samme størrelse, når det er dobbelt så langt væk, være to gange så højt eller fire gange størrelsen i området.

Hvordan fungerer det?

Vi har udviklet dette værktøj for at tage højde for alle disse faktorer, når du skal bestemme den ideelle visningsstørrelse. Du skal blot indtaste lokalets layout, antal tilskuere og lokalets størrelse. Derefter kan du justere skyderne for at finde ud af, hvilken skærmstørrelse du skal bruge.

Vores projektorer kan skaleres til forskellige lokalestørrelser og tilskuerantal for at sikre, at visningen altid er tydelig og behagelig, hvilket giver en omkostningseffektiv og fremtidssikret løsning, selv hvis visningskravene ændres. Når præsentationerne er lette at se, bliver tilskuerne også mere engagerede, og du opnår et mere produktivt og effektivt resultat.

Kontakt os