LEDELSE

Som en ansvarlig virksomhed understøttes vores handlinger af vores globale styringsstrategi og drives af vores sociale ansvar. Det betyder øget engagement blandt interessenter, levering af ansvarlige forsyningskæder, respekt for menneskerettigheder og fremme af mangfoldighed, lighed og inklusion.

Vores styring forbedres yderligere ved at fremskynde gennemsigtigheden i ledelsens beslutningstagning, forbedre risikostyringen, sikre 100% compliance og styrke informationssikkerheden.

Vores principper for virksomhedens adfærd

Etisk adfærd og compliance er grundlaget for Epson. Som virksomhed lever vi efter et sæt af ni principper for virksomhedsadfærd, der understøtter vores ledelsesfilosofi. Disse principper signalerer vores forpligtelse til etisk virksomhedsadfærd, og de fungerer som en tillidsbaseret erklæring, som alle medarbejdere skal overholde.

Etik og beskyttelse mod bedrageri, korruption og bestikkelse

Vi tager overtrædelse af compliance ekstremt alvorligt og giver alle medarbejdere en hotline for etik, så de kan rapportere eventuelle etiske eller overtrædelses-bekymringer.

J-SOX er en del af Japans Financial Instruments and Exchange Act, som regulerer børsnoterede virksomheder som Epson. J-SOX-compliance giver os en ramme af interne kontroller for at sikre pålidelige og nøjagtige finansielle oplysninger og beskyttelse mod svig.

Antibestikkelses- og konkurrencelovgivning er inkluderet i vilkårene for alle kontrakter med vores partnere og leverandører. Vi tilvejebringer retningslinjer for antibestikkelses- og konkurrencelovgivning for vores forretningspartnere og retningslinjer for konkurrencelovgivningsprocedurer samt træning for vores medarbejdere.

Opdag mere om bæredygtighed hos Epson