INNOVATION

Vi stræber efter at forbinde mennesker, ting og information med vores effektive og kompakte præcisionsteknologier. Ud over vores egen forskning og udvikling samarbejder vi med partnere om at skabe innovative teknologier, der har til formål at løse samfundsmæssige problemer og berige lokalsamfund. For at opnå dette udnytter vi vores kerneteknologier på fire områder: inkjet, visuel, wearables og robotteknologi.

INNOVATION

Teknologi i harmoni med økologi

Vores japanske rødder er baseret på en stærk tradition for at fremstille exceptionelle produkter fra begrænsede ressourcer. Vi var verdens første virksomhed til at annoncere en komplet udfasning af CFC'er, og vi har offentligt sporet vores miljømæssige fremskridt i over 20 år.

For os handler bæredygtighed om konstant at adressere og forbedre alle aspekter af vores globale fodaftryk, fra vores produktion og distribution til vores medarbejderes brug af ressourcer. Det handler om at være uundværlig for vores kunder, som på samme måde deler vores engagement i et bedre miljø og i at udvikle stadig mere bæredygtige teknologier og ansvarlige arbejdsmetoder.

Opdag mere om bæredygtighed hos Epson

Innovationer til erhvervslivet

Alle virksomheder ønsker at være så effektive som muligt. Det kan indebære hurtigere udskrivning, bedre projicering eller forbedret scanning. Det kan involvere en bredere vifte af mere effektive, mere pålidelige out-of-office løsninger, eller bare at få mest muligt ud af fremspirende, innovativ teknologi, såsom Augmented Reality.

Som den førende globale producent på tværs af projektorer, blækbeholderprintere, matrixprintere, SCARA-robotter og førende producent af POS-printere i Vesteuropa kan vores teknologiløsninger forvandle ethvert forretningsmiljø.

Vi forpligter os til at hjælpe vores kunder med at nå deres bæredygtighedsmål ved at designe alle vores produkter med lavere strømforbrug for at minimere energiforbruget.

Brancher

Vores forretningsprodukter

Projector
Erhvervsprintere

Epsons erhvervsprintere er bygget til at levere hastighed, pålidelighed og kvalitet. Sortimentet giver organisationer af enhver størrelse praktiske løsninger og flerformatløsninger.

Projector
Erhvervsscannere

Scannere førte engang den globale transformation til en digital tidsalder. I dag fremmer vores scannere dette med den hastighed og anvendelighed, der skal til for at håndtere voksende digitale krav.

Projector
Erhvervsprojektorer

Fleksible forretningspræsentationer bringer folk tættere på at dele ideer i ethvert møde eller træningsrum, virtuelt eller personligt.

Projector
POS-printere

mPOS-løsninger er blevet et vigtigt værktøj for alle slags butikker lige fra pop op-butikker og outlets til restauranter og barer, fordi de giver kunderne en mindeværdig shoppingoplevelse og gør det let at handle.

Projector
Professionelle printere

Vores kommercielle og industrielle storformatudskrivningsteknologi tilbyder enestående kvalitet og innovation til skilte-, pro-grafik-, tekniske-, foto-, mærkat- og tekstilindustrien.

Projector
Robotik

Vi har 40 års erfaring inden for robotteknologi og hjælper virksomheder med at løse en lang række produktionsudfordringer. Vores industrirobotter er globalt anerkendte for deres hastighed, nøjagtighed og brugervenlighed.

Projector
Installationsprojektorer

Vores innovative, alsidige 3LCD-teknologi bringer projicerede billeder til nye dimensioner. Skab fantastisk visuel effekt og fordybende oplevelser i auditorier, gallerier, museer, forlystelsesparker og mange andre attraktioner.

Projector
Farvemærkatprintere

Udskriv tilpassede farvemærkater i høj kvalitet in-house, nøjagtig når og hvor du har brug for dem. Med Epsons on-demand inkjetfarvemærkatprintere er der ingen forsinkelser, afbrydelser, spild eller ulejlighed og ikke mere fortrykt mærkatlager, nedetid i produktionen, mistede ordrer eller forsinkede forsendelser.

Projector
Smart glasses

Vores Moverio smart glasses, som er baseret på Epsons revolutionerende Si-OLED-teknologi, blander uden problemer digitalt indhold med et miljø fra den virkelige verden. De er ideelle til fjernassistance, vejledning i arbejdsgange og træningsbrug.

Innovationer til hjemmet

Intet hjem eller hjemmekontor er komplet uden en Epson printer. Men vores innovationer bringer også kreativitet og grænseløse muligheder til enhver husstand med en bred vifte af produkter. Nyd storskærmsoplevelsen med film i din dagligstue, styr droner med vores Moverio smart glasses eller print uden behov for patroner med vores ekstremt økonomiske EcoTank-printere.

Mere om Epson