MOBILE SCANNERE

Skab et mobilt kontor med støtte fra en af verdens førende producenter af scanningsløsninger. Epsons mobile erhvervsscannere er udviklet med fokus på ydeevne og er den ideelle løsning til feltarbejdere og fleksible eller kompakte arbejdsmiljøer.

Download brochure

Opfang hver eneste detalje

Mobile A4-scannere til nem og effektiv dokumentstyring på farten eller til brug i kompakte arbejdsmiljøer.

Kompakt

Ideelle til receptionsområder, hvor pladsen er trang, og effektiv dokumentbehandling er et must. Epsons scannere er udviklet til at registrere formularer, kvitteringer og visitkort med henblik på strømlinet journaloptagelse.

Scan hvor som helst

Scan, hvad du har brug for, når du er på farten, med Epsons mobile scanningsløsninger. De kompakte, lette enheder er nemme at bære og anvende uden for kontoret og er desuden optimeret til hurtige, nøjagtige resultater.

Få mere at vide

Meget organiseret

Uanset hvor dit arbejde fører dig hen, har du mulighed for at scanne det, du har brug for. Der medfølger et bredt udvalg af softwarepakker for at øge produktiviteten og automatisere processer.

Få mere at vide

Fleksibel

Scan medier med en tykkelse fra 35 g/m2 til 270 g/m2. Eller scan mindre partier med WorkForce DS-310 og DS-360W takket være en praktisk 20-siders, automatisk dokumentføder.

Få mere at vide

Strømkilder og Wi-Fi

Epsons mobile scannere er forsynet med en række forskellige strømkilder. Vælg mellem et almindeligt stik eller et USB-kabel, eller du kan bruge de indbyggede Li-ion-batterier på ES-60W, DS-80W og DS-360W for at få en let og ubesværet scanningsoplevelse.

De indbyggede Wi-Fi- og Wi-Fi Direct-funktioner i ES-60W, DS-80W og DS-360W gør det muligt at scanne og route dokumenter direkte fra smartphone- og tabletenheder, uden at der skal tilsluttes kabler.

Epson DocumentScan

Download fra App Store HENT DEN PÅ Google Play

HENT DEN PÅ Google Play

 • Scannere som WorkForce DS-70 og DS-80W er nogle af de letteste produkter i deres klasse, og de kan nemt tages med i en taske eller et etui.
 • Med hastigheder på op til 25 sider pr. minut giver serien af mobile WorkForce-scannere mulighed for hurtig og nem scanning hvor som helst.
 • Epsons mobile scannere er forsynet med en række forskellige strømkilder. Vælg mellem et almindeligt stik eller et USB-kabel, eller du kan bruge de indbyggede Li-ion-batterier på udvalgte modeller.
 • Nyt LCD-panel definerer opgaverne
 • Der er ingen opvarmningstid takket være CIS-sensoren. Du kan scanne med det samme.
 • Kontinuerlig scanning med automatisk fremføringstilstand, der sætte farten op for scanningsprocessen.
 • En række softwareløsninger, som er udviklet til at opfylde dine behov.
 • Kan håndtere en lang række medier fra 35 g/m2 til 270 g/m2 og op til 1,8 meter med scanningstilstanden til langt papir.
 • Kompakt, let og robust design - op til 30 % mindre end tidligere modeller1.

ES-serien

Scan dokumenter og opret søgbare PDF-filer uden besvær med Epsons mindste og letteste serie af mobile scannere. Oplev fordelene ved den brugervenlige ScanSmart-software. Arbejd på den måde, der passer dig - du kan bl.a. gemme i JPEG-, PDF- og PDF/A-format og scanne til mappe, e-mail, udskrivning, Cloud-tjenester, Windows Word, Excel og PowerPoint.

ScanSmart-software

Med Epsons nyeste ScanSmart-software er det lettere end nogensinde at scanne, redigere og gemme dokumenter med kun tre enkle trin.

Få mere at vide

DS-serien

Hold styr på det hele og sæt dit kontor op hvor som helst med en let og kompakt scanningsløsning.

Epsons Document Capture Pro-software findes på DS-scannerserien, og den indeholder bl.a. avancerede funktioner til navngivning, adskillelse og routing af dokumenter i og uden for din virksomhed. Opret jobprofiler og automatiser processer for at optimere arbejdsgange.

Avanceret scanningssoftware og understøttelse af TWAIN-driver medfølger. Gem filer i følgende formater: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

 • Epsons avancerede scanning
 • Workflowintegration
 • Stregkodegenkendelse til dokumentsortering og -navngivning.
 • Zonebaseret OCR til navngivning af dokumenter
Document Capture Pro Document Capture Pro Server
Få mere at vide

Få mere at vide om vores andre serier af erhvervsscannere

Flatbedscannere

Glem alt om papirarbejde og sæt skub i workflowprocesserne med en række pålidelige og alsidige flatbedscannere.

Få mere at vide

Scannere med dokumentføder

At glæde og overraske vores kunder med innovative produkter og tjenester er kun begyndelsen.

Få mere at vide

Kontakt os

Hvis du ønsker mere information om løsningerne fra Epson, skal du blot udfylde dine oplysninger nedenfor, hvorefter du bliver kontaktet af en medarbejder fra Epson.
Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

 • Support

  Har du brug for hjælp?

  Besøg vores supportside for at finde nyttige oplysninger og anvisninger til, hvordan du kontakter os.

  Få mere at vide
 • Butik

  Søger du noget andet?

  Besøg butikken for at gennemse flere produkter fra Epson.

  Få mere at vide
 1. Sammenlignet med Epson WorkForce DS-30.
Sammenlign
Luk

Sammenlign produkter

af 3 valgt

Der er valgt sammenligning