SCANNERE MED DOKUMENT­FØDER

Skab et bedre forretningsmiljø med støtte fra en verdensførende producent af scanningsløsninger. Epsons erhvervsscannere med dokumentføder er udviklet med fokus på ydeevne og er den ideelle løsning til travle kontorer.

Download brochure Vælg nu

30 års erfaring: Epson fremstillede sin første scanner i 1986, og vi er fortsat med at vokse lige siden. Mere end 1 million solgte scannere med dokumentføder på verdensplan1

Se mulighederne i en dynamisk arbejdsgang med vores sortiment af scannere med dokumentføder

Uanset hvad din organisations behov er, har Epson de ideelle scannere med dokumentføder til at automatisere dine processer og digitalisere dine dokumenter. Med mere end 30 års erfaring med udvikling af scannere i høj kvalitet er vi klar til at hjælpe dig med at forbedre dokumentarbejdsgangene med pålidelige, dokumenterede scanningsløsninger.

Vælg din scanner

Daglig skrivebordsscanning

WorkForce DS-530II

Det intelligente valg til arkfødet scanning, der revolutionerer arbejdsgange med smarte funktioner til registrering af et bredt udvalg af dokumenter.

35 sider pr. minut | 50 ark ADF | USB 3.0

Få mere at vide Se videoen

Avanceret skrivebordsscanning

WorkForce DS-770II

En lille og effektiv scanner, der kombinerer billeder i høj kvalitet med problemfri drift for at levere avanceret dokumentbehandling til virksomheder.

45 sider pr. minut | 100 ark ADF | USB 3.0

Få mere at vide Se videoen

Økonomisk netværksscanning

WorkForce DS-730N

Realiser potentialet ved en forbundet arbejdsplads med denne budgetvenlige og yderst effektive stand-alone netværksscanner.

40 sider pr. minut | 50 ark ADF | USB 2.0

Få mere at vide Se videoen

Intuitiv netværksscanning

WorkForce DS-780N

Sikker og intelligent netværksscanner med software til brugeridentifikation og tilpassede jobstyringsfunktioner til effektiv scanning og deling af dokumenter

45 sider pr. minut | 100 ark ADF | USB 3.0

Få mere at vide Se videoen

Professionel A4-scanning

WorkForce DS-870

Hurtig scanning med brugervenlige behandlingsfunktioner til problemfri dokumentstyring.

65 sider pr. minut | 100 ark ADF | USB 3.0

Få mere at vide Se videoen

A4-scanning til produktion

WorkForce DS-970

Hurtig og højtydende scanning til krævende scanningsmiljøer.

85 sider pr. minut | 100 ark ADF | USB 3.0

Få mere at vide Se videoen

Professionel A3-udskrivning

WorkForce DS-30000

Kompakt, stationær A3-dokumentscanner til store mængder, der kan scanne en lang række medier.

70 sider pr. minut | 120 ark ADF | USB 3.0

Få mere at vide Se videoen

A3-scanning til produktion

WorkForce DS-32000

Innovativ, robust A3-dokumentscanner med en fleksibilitet og ydeevne, der opfylder kravene i en række forskellige scanningsmiljøer.

90 sider pr. minut | 120 ark ADF | USB 3.0

Få mere at vide Se videoen

Økonomisk skrivebordsscanning

WorkForce DS-410

Økonomisk skrivebordsscanning med brugervenlig Document Capture Pro-software.

26 sider pr. minut | 50 ark ADF | USB 2.0

Få mere at vide Se videoen

Modulopbygget arkitektur der kan skaleres

Med vores skalerbare, modulære arkitektur (SMA) har Epsons ingeniører været i stand til at designe en lang række produkter, der giver dig mulighed for at tilslutte de rigtige enheder til din organisation.

Operatører får glæde af et velkendt kernedesign, der sikrer nem og intuitiv brug, hvilket giver et mere komfortabelt og produktivt arbejdsmiljø.

Fantastisk ydeevne

WorkForce-scannere med dokumentføder har en ydeevne på produktionsniveau. Med hastigheder på op til 85 sider eller 170 billeder pr. minut er det muligt at opnå en daglig driftscyklus på 9.000 sider pr. dag - nok til at opfylde kravene fra selv de travleste afdelinger og de mest udfordrende medier.

Innovative funktioner

Sortimentet er udstyret med klassens bedste papirfødningsteknologi og kan scanne udfordrende medier fra helt ned til 27 g/m2 til 413 g/m2 tyk. Innovative funktioner, der kontrollerer scannerens hastighed og beskytter papiret mod beskadigelse, sikrer problemfri drift.

Prisvindende

Epson skiller sig ud i forhold til andre inden for udvikling af bæredygtig kontorteknologi. Virksomhedens produkter bidrager til et samfund uden affald og cirkulær økonomi via en række printere, scannere og TCO-certificerede projektorer.

Netværks­funktionalitet

Download softwarepakker med mange funktioner, der giver administratorer mulighed for at håndtere opgaver, brugere og enheder, så der opnås en effektiv arbejdsgang. Med præindstillede opgaver enten på enheden eller arbejdsstationen giver den brugerne en nem scanningsoplevelse, der optimerer produktiviteten. Få mere at vide om software til dokumenthåndtering og Epson Device Admin ved at klikke nedenfor.

Fleksibel scanning

Scan direkte fra scannerens berøringsskærm og indstil forvalg og layout på forhånd uden brug af en computer. Du kan også scanne og dele ved hjælp af din pc eller Mac med Epson ScanSmart-software eller bruge din telefon eller tablet med Epson Smart Panel-appen.

Epson Smart Panel

Download fra App Store Få den på Google Play

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om løsningerne fra Epson, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor, hvorefter du bliver kontaktet af en medarbejder fra Epson.

Felter mærket med * skal udfyldes.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mails om Epsons kommende produkter, kampagner, tilbud og begivenheder.
Jeg bekræfter, at jeg over 16 år.
  1. Antallet af globale scannere med dokumentføder, der er solgt fra 2010 til 2018. Dette er baseret på informationstendenser for kvartalsvis scannertracker for 2. kvartal 2019.
Kontakt os

Spring over

 

Spring over