Scannere med dokumentføder

Uanset hvad din organisations behov er, har Epson de ideelle scannere med arkføder til at automatisere dine processer og digitalisere dine dokumenter.

DOWNLOAD OVERSIGTSKORT Afspil
0

Sæt skub i produktiviteten med vores scannere med arkføder

Epsons scannere med arkføder er hurtige, pålidelige og alsidige og hjælper med til at forbedre produktiviteten på arbejdspladsen. I hele Europa er organisationer ved at forstå vigtigheden af at forbedre deres dokumentstyringsprocesser. Sæt skub i effektiviteten ved at scanne, digitalisere og dele filer hurtigt og nemt.

Vælg din scanner

Høj ydeevne

Det intelligente valg til forretningsdokumentstyring, som giver ydeevne og alsidighed i verdensklasse. Med muligheden for at scanne op til 35 sider pr. minut/70 billeder pr. minut.

Scannerne er udviklet specielt til virksomheder, der håndterer store mængder af dokumenter (f.eks. inden for jura og finans) og giver dig mulighed for hurtigt at scanne store mængder af dokumenter. En automatisk papirfødningstilstand giver mulighed for nemt at scanne selv de største dokumenter på en lang række medier som en enkelt fil.

Alsidig

Et konverteringssæt til fladbedscannere (tilkøb) giver mulighed for sikker scanning af selv de mindste medier (f.eks. frimærker) for at sikre dokumentintegritet, så alle dokumenter kan scannes på et samlet sted.

Konverteringssættet giver også mulighed for scanning af pas1, bøger, blanke materialer og indbundne medier.

Pålidelig

Intelligente funktioner som et aktivt separationsrullesystem er med til at forhindre dobbeltfødninger af dokumenter, så hvert eneste papir scannes nøjagtigt ved den højeste kvalitet - takket være de indbyggede sensorer eller manuelt input af papirlængder.

Funktionen til at ignorere registreret dobbeltfødning betyder, at forskellige medier- som konvolutter eller dokumenter med post-it-noter - kan scannes uden risiko ved et tryk på en knap.

Tilsluttet

Denne avancerede, kompakte trådløse scanner med arkføder leverer en virkelig fleksibel scanningsoplevelse med sikker scanning af dokumenter. DS-570W-tilslutningsmuligheder omfatter USB 3.0- og 2.0-, Wi-Fi-, Wi-Fi Direct-, Ethernet-, NFC-, TWAIN-, ISIS-, WIA-drivere.

Teknologi

Vores kompakte scannere med arkføder leverer alsidighed med deres mulighed for at scanne forskellige størrelser og typer af medier. Opret PDF'er, samarbejd med kolleger eller opbevar vigtige forretningsdata. Integreres nemt i næsten ethvert dokumentstyringssystem og enhver arbejdsproces takket være WIA-, TWAIN- og ISIS-driversupport. Desuden kan filer straks navngives og leveres automatisk til den rigtige destination med stregkodegenkendelse og zonebaserede OCR-funktioner, der hjælper med at automatisere store dokumentprocesser.

Netværksfunktionalitet

Integrer nemt vores netværksforberedte modeller i dine systemer og workflows og opret dedikerede job, der sender job direkte til den rigtige destination. Epson Document Capture gør det nemt at integrere erhvervsscannere i dit dokumentstyringssystem, sætter fart på workflowet og gør det muligt at scanne, konvertere og distribuere oplysninger til dit dokumentarkiveringssystem.

Øger produktiviteten med brugertilpassede PushScan-funktioner fra scannerpanelet, f.eks. Scan til Microsoft SharePointTM og Cloud-tjenester.

Wi-Fi Direct-funktionalitet

Epsons scanningssoftware giver brugerne mulighed at udnytte Wi-Fi Direct til trådløs forbindelse til vores understøttede scannere uden nogen eksisterende netværk. Dette er ideelt i BYOD-miljøer (Bring Your Own Device) og gør det endnu nemmere at bruge Cloud-tjenester til at scanne, lagre og centralisere alle vigtige forretningsdokumenter, så personalet kan få adgang til dem, uanset hvor de er,og hvilken enhed de arbejder på. Du kan også scanne direkte til en mailadresse eller anden Epson Connect-kompatibel printer.

Scan dokumenter direkte til din Android™-enhed. Du kan se eksempler på scannede data og sende dem med e-mail direkte til andre applikationer eller til Cloud-tjenester som Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ og Microsoft® OneDrive.

Epson DocumentScan

Download fra App Store Få den på Google Play

Få mere at vide om vores andre serier af erhvervsscannere

Mobile scannere

Mobile A4-scannere til nem og effektiv dokumentstyring på farten eller til brug i kompakte arbejdsmiljøer.

Få mere at vide

Flatbedscannere

Glem alt om papirarbejde og sæt skub i workflowprocesserne med en række pålidelige og alsidige flatbedscannere.

Få mere at vide

Kontakt os

Hvis du ønsker flere oplysninger om Scannere med dokumentføder, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mailinformation om fremtidige Epson produkter, kampagner, tilbud og arrangementer.
Sikkerhedstjek

Dette hjælper os med at bekræfte, at du er et menneske, og at dette ikke er spam.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

  1. Pas kan scannes med et konverteringssæt til flatbedscannere (tilkøb).

SPRING OVER

 
LUK

Køb hos en onlineforhandler

LUK

Køb hos en onlineforhandler

LUK

Køb hos en onlineforhandler

Kontakt os