OVERVEJER DU LASER?
SÅ SE LIGE HER

EcoTank til sort-hvid: høj kvalitet, hurtig, økonomisk

Se videoen

Lave udskrivningsomkostninger

Den økonomiske EcoTank er fundamentalt forskellig fra laserprintere. Den er udstyret med en stor, genopfyldelig blækbeholder, som du fylder med blæk fra blækflaskerne i stedet for toner. Fra starten har du nok blæk til at udskrive tusindvis af sider, reducere omkostningerne og spare tid, da du ikke så hyppigt skal skifte toner.

UDSKRIV
OP TIL
11.000 SIDER¹
MED DET
INKLUDEREDE BLÆK
EcoTank Mono Calculator

Alle fordelene ved en laser til udskrivning i sort-hvid med alle de omkostningsbesparende funktioner fra Epson EcoTank

Fast

Hurtig

udskrivning af op til 20 sider pr. minut4

High quality results

Resultater i høj kvalitet

Giver skarpe, holdbare dokumenter i professionel kvalitet

Compact

Kompakt

Passer perfekt ind i ethvert hjem og på ethvert kontor

Durable

Holdbar

Få ro i sindet med den valgfri, udvidede, treårige garanti

Connectivity

Tilslutning

Modeller med Wi-Fi, Ethernet og mobil udskrivning5

High productivity

Høj produktivitet

Papirbakker med høj kapacitet - op til 250 sider

Ink bottle

1

blæk-

beholder

er lig med

5

laser-

tonere10

Pile of toners

Beregn, hvor meget du kan spare med Epson EcoTank-printere

Vælg en Epson EcoTank-model og sammenlign den med en af de 20 mest solgte printere

Fortæl os, hvor mange sider du forventer at udskrive pr. måned, og hvor mange år du regner med at bruge printeren

Klik på 'Beregn'

Epson M100 kontra Cannon LPB-6030B

Du kan spare i forhold til den valgte model

Eller op til i forhold til markedsgennemsnittet4

VIS MIG DE DETALJEREDE RESULTATERUDSKRIV DENNE SIDE

Dine resultater

  • MARKEDSGENNEMSNIT

FOR AT FORSTÅ, HVORDAN DISSE RESULTATER ER BEREGNET, SKAL DU KLIKKE HER FOR AT SE METODIKKEN OG NØGLEANTAGELSERNE.

De samlede ejeromkostninger er angivet med den røde linje, baseret på 450 udskrevne sider pr. måned i 3 år.

De samlede ejeromkostninger er baseret på indkøbsprisen for hardware plus de løbende omkostninger ved blæk/toner. Andre omkostninger kan påvirke de samlede ejeromkostninger og føre til yderligere besparelser, f.eks. yderligere forbrugsmaterialer, der bruges af laserprintere og strømforbrug. Den gennemsnitlige salgspris af printere og forbrugsmaterialer er hentet fra IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (Data K2 2016 - K1 2017) og IDC EMEA Consumables Tracker (Data H1 2016, H2 2016).

Sammenlign med en anden printer

Se sortimentet

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

FÅ MERE AT VIDE

1De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre som angivet i ISO/IEC 19752. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC 24711. De anførte kapaciteter kan variere afhængig af de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhovedets dyser. Det er grunden til, at kapaciteten for det første medfølgende sæt kan være lavere.

2Besparelser opnået i løbet af tre år ved at udskrive 406 sider pr. måned. Omkostningssammenligningen omfatter pris for hardware, medfølgende blækbeholdere/tonerpatroner samt udskiftningsblækbeholdere/-tonerpatroner. Sammenligning af hardwarepriser foretages på grundlag af introduktionspriserne på Epson M1100 og den gennemsnitlige pris på de mest solgte 77 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning med enkelt funktion (med en udskrivningshastighed på under 20 sider pr. minut) i Grækenland, Tjekkiet, Ungarn, Polen, resten af Sydøsteuropa, Rumænien, Slovakiet, Slovenien og Tyrkiet i perioden januar-december 2018 som registreret i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker for fjerde kvartal af 2018. Sammenligning af udskrivningsomkostninger foretages på grundlag af introduktionspriserne på Epsons sorte blækbeholdere (110-serien) og de gennemsnitlige priser på originale sorte tonerpatroner fra originale udstyrsproducenter med den største tilgængelige kapacitet for de mest solgte 77 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning med enkelt funktion (med en udskrivningshastighed på under 20 sider pr. minut) i Tjekkiet, Ungarn, Polen og Tyrkiet i perioden januar-december 2018 som registreret i IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker for andet halvår af 2018. Kapacitet for konkurrenters lasertonerpatroner er taget fra producenternes websteder.

2Gennemsnitligt antal tonerpatroner til udskrivning af samme antal sider ved brug af de medfølgende blækbeholdere med EcoTank-serien til udskrivning i sort-hvid. Sammenligning foretaget af den gennemsnitlige kapacitet af den medfølgende blækbeholder til 2019 EcoTank-serien til sort-hvid i forhold til kapaciteten hos de gennemsnitlige medfølgende tonere samt de originale udskiftningstonere hos de 10 mest solgte lasermodeller til sort-hvid (i klassen for op til 20 sider pr. minut) i Central- og Vesteuropa, Mellemøsten og Afrika i perioden januar-december 2018 som registreret af IDC EMEA Hardcopy Tracker (data for første kvartal af 2019). Kapaciteten for udskiftningstoner beregnet ud fra andelen af original standard- og XL-toner som registreret af IDC EMEA HCP Consumables Tracker (data for andet halvår af 2018) for samme referenceperiode for markederne i Central- og Vesteuropa, Mellemøsten og Afrika. Tonerkapaciteter er taget fra producenternes websteder.

4Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, gennemsnit for ESAT i kontorkategoritesten for simplex-standardtilstand. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge os på http://www.epson.eu/testing

5"Epson iPrint kræver en trådløs forbindelse og Epsons udskrivningsapp. Epson Email Print og Epson Remote Print Driver kræver en internetforbindelse. Du kan finde flere oplysninger om understøttede sprog og enheder ved at besøge os på http://www.epsonconnect.eu"

6Fastlagt i henhold til ISO/IEC 17629, der viser gennemsnittet for FPOT (First Page Out Time - tid for udskrivning af første side) i sekunder i kontorkategoritesten for A4-simplex-/duplexstandardtilstanden. Du kan finde flere oplysninger på http://www.epson.eu/testing

7Sammenligning af strømforbruget ved udskrivning med Epson M1120-, M2170- og M3170-modellerne i forhold til gennemsnittet for de mest solgte 75 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning (med en udskrivningshastighed på under 20 sider pr. minut) i Grækenland, Tjekkiet, Ungarn, Polen, resten af Sydøsteuropa, Rumænien, Slovakiet, Slovenien og Tyrkiet i perioden januar-december 2018 som registreret i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker for fjerde kvartal af 2018. Strømforbrugsværdierne er taget fra producenternes websteder.

8Omkostning pr. side beregnes ved at dividere prisen for udskiftningsblækbeholdere/-tonerpatroner med deres sidekapacitet. Sammenligning af omkostning pr. side foretages på grundlag af introduktionspriserne på Epsons sorte blækbeholdere (110-serien) og de gennemsnitlige priser på originale sorte tonerpatroner fra originale udstyrsproducenter med den største tilgængelige kapacitet for de mest solgte 77 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning med enkelt funktion (med en udskrivningshastighed på under 20 sider pr. minut) i Tjekkiet, Ungarn, Polen og Tyrkiet i perioden januar-december 2018 som registreret i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker for fjerde kvartal af 2018 og IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker for andet halvår af 2018. Kapacitet for konkurrenters lasertonerpatroner er taget fra producenternes websteder.

9Dobbeltsidet udskrivning er ikke tilgængelig på M1100 og M1120.

10Gennemsnitligt antal tonerpatroner til udskrivning af samme antal sider ved brug af de medfølgende blækbeholdere med EcoTank-serien til udskrivning i sort-hvid. Sammenligning foretaget af den gennemsnitlige kapacitet af den medfølgende blækbeholder til 2019 EcoTank-serien til sort-hvid i forhold til kapaciteten hos de gennemsnitlige medfølgende tonere samt udskiftningstonerne hos de 10 mest solgte lasermodeller til sort-hvid (i klassen for op til 20 sider pr. minut) i Vesteuropa i perioden januar-december 2018 som registreret af IDC EMEA Hardcopy Tracker (data for første kvartal af 2019). Kapaciteten for udskiftningstoner beregnet ud fra den største tilgængelige tonerpatron fra hver model som registreret af IDC EMEA HCP Consumables Tracker (data for andet halvår af 2018) for samme referenceperiode for Vesteuropa. Tonerkapaciteter er taget fra producenternes websteder.

11Gælder for følgende modeller: ET-M1140, ET-M1170, ET-M1180, ET-M2140, ET-M2170, ET-M3140, ET-M3170 og ET-M3180.

12Gælder for følgende modeller: ET-M1140, ET-M1180, ET-M2140, ET-M3140 og ET-M3170.