OVERVEJER DU LASER?
SÅ SE LIGE HER

EcoTank til sort-hvid: høj kvalitet, hurtig, økonomisk

Se videoen

Lave udskrivningsomkostninger

Den økonomiske EcoTank er fundamentalt forskellig fra laserprintere. Den er udstyret med en stor, genopfyldelig blækbeholder, som du fylder med blæk fra blækflaskerne i stedet for toner. Fra starten har du nok blæk til at udskrive tusindvis af sider, reducere omkostningerne og spare tid, da du ikke så hyppigt skal skifte toner.

UDSKRIV
OP TIL
11.000 SIDER¹
MED DET
INKLUDEREDE BLÆK
EcoTank Mono Calculator
Low running cost

Lave driftsomkostninger

Med EcoTank til sort-hvid kan du udskrive op til 11.000 sider med det medfølgende blæk1, hvilket gør det til et virkelig økonomisk valg. Du får kun sjældent brug for at fylde op, og du vil kunne spare mere end 90 % på prisen pr. side med udskiftningsblækbeholdere2.

Reliability & durability

Pålidelighed og holdbarhed

Alle EcoTank-printere til sort-hvid giver ro i sindet, da de leveres med en garanti på et år/100.000 sider. Det permanente printhoved og det pigmentbaserede blæk sikrer klare og nøjagtige udskrifter.

Save time

Spar tid

Udskrivning er hurtig, da der ikke er nogen opvarmningstid, og i sortimentet er der printere med en udskrivningshastighed på 20 sider pr. minut3. Spild ikke tiden med at udskifte forbrugsstoffer - du kan i bund og grund fylde op og glemme alt om det. Frontdisplayet for blækniveau viser, hvornår det langt om længe er tid til en genopfyldning.

Save energy

Spar energi

Denne energibesparende printer kan spare op til 95 %4 i strømforbruget sammenlignet med laserprintere til sort-hvid. Minimer papirforbruget ved at udskrive på begge sider. Udvalgte modeller tilbyder automatisk, dobbeltsidet udskrivning.

SPAR MERE END
90 %
PÅ PRISEN PR. SIDE2
Epson EcoTank Ink

Beregn, hvor meget du kan spare med Epson EcoTank-printere

Vælg en Epson EcoTank-model og sammenlign den med en af de 20 mest solgte printere

Fortæl os, hvor mange sider du forventer at udskrive pr. måned, og hvor mange år du regner med at bruge printeren

Klik på 'Beregn'

Epson M100 kontra Cannon LPB-6030B

Du kan spare i forhold til den valgte model

Eller op til i forhold til markedsgennemsnittet4

VIS MIG DE DETALJEREDE RESULTATERUDSKRIV DENNE SIDE

Dine resultater

  • MARKEDSGENNEMSNIT

FOR AT FORSTÅ, HVORDAN DISSE RESULTATER ER BEREGNET, SKAL DU KLIKKE HER FOR AT SE METODIKKEN OG NØGLEANTAGELSERNE.

De samlede ejeromkostninger er angivet med den røde linje, baseret på 450 udskrevne sider pr. måned i 3 år.

De samlede ejeromkostninger er baseret på indkøbsprisen for hardware plus de løbende omkostninger ved blæk/toner. Andre omkostninger kan påvirke de samlede ejeromkostninger og føre til yderligere besparelser, f.eks. yderligere forbrugsmaterialer, der bruges af laserprintere og strømforbrug. Den gennemsnitlige salgspris af printere og forbrugsmaterialer er hentet fra IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (Data K2 2016 - K1 2017) og IDC EMEA Consumables Tracker (Data H1 2016, H2 2016).

Sammenlign med en anden printer

Se sortimentet

1De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre som angivet i ISO/IEC 19752. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC 24711. De anførte kapaciteter kan variere afhængig af de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhovedets dyser. Det er grunden til, at kapaciteten for det første medfølgende sæt kan være lavere.

2Den gennemsnitlige salgspris på udskiftningsblækbeholdere til EcoTank til sort-hvid og sammenligning af udskrivningsomkostninger beregnet på den største tilgængelige toner divideret med den gennemsnitlige salgspris på det vesteuropæiske marked som angivet i IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker 2018H1 for de 12 måneder frem til juni 2018 (inklusive moms på 21 %). Tonerkapaciteter er taget fra producenternes websteder.

3Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, gennemsnit for ESAT i kontorkategoritesten for simplex-standardtilstand. Du finder yderligere oplysninger på http://www.epson.eu/testing

4Sammenligning af strømforbruget ved udskrivning på modellerne Epson ET-M1120, ET-M2170 og ET-M3170 over for de gennemsnitligt 75 % mest sælgende A4-laserprintere til sort-hvid (i klassen for under 20 sider pr. minut) som angivet i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2018Q3 for de 12 måneder, der slutter september 2018. Værdier for strømforbrug er taget fra producenternes websteder.